Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

içli köfteyi bilmen lazım...
bi de fellah köftesi var...
humus var...
abooooovvvv adananın güzel yemekleri cokacimcoook
acıktım sanırım

hahaha wallaha tutımm babalar bıde kıskanclıgından hıc bısey begenmıyorlar
benımkısı ewlenme teklıfı etmıs bana ewe geldım mutlu mesut anneme tektasımı gosterıyorum
babam dıyor ordan bu ne teneke parcasıdır bu cocuk mılyarlar vermıs babam dıyor en ucuzunu almıstır sen onu gerı ver ben sana daha guzelını alırım hıc guzel degıl zaten bu hahahahhaha

kızlar az ewwel benimki bi teklif yaptı bana...
bazı sebeplerden dolayı benimkinin babası benimkine askerliğini yap tuğçenin babasının karşısına askerliğimizi yaptık daha sağlam çıkalım demişti benimkide şimdiden başladı paronayaya askere gidicek ya işte sana geçici yüzük alayım askerden gelene kadar o yüzüğü tak bende takıcam dedi parmağında bana ait yüzük olsun istiyorum dedi.kıyamam ona çok korkuyor beni kaybetmekten...beyaz altın yüzük takalım diyor kıramıyorumda askere gideceği için bu ara ne isterse yapmak istiyorum...

selaycım biliyorum dudaklar senin de
o dudaklaklarla nikonu öpmeye çalıştın ya
nikona diyorum boğulma dikkat et diye
understand?

içli köfteyi bilmen lazım...
bi de fellah köftesi var...
humus var...
abooooovvvv adananın güzel yemekleri cokacimcoook
acıktım sanırım

anammm kaynanam yapar ben yrim artık hahahaha

puhauahaua xzgim amca çok alemmiş ya aynı model bendede var :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebegım sercanda bana sozlenmeden once almstı ben ozaman yonetmenlık yapıyordum cekımlere falan gıdıyordum herkes benı ewlı sansın dıye yuzuk almıstı bence bırak oda alsın cok hos ve anısı war
bu topiğin kaderimi erkekleri beklemek:)

he walla canım ya ben altı ay bekledım
smdıde anadoluda pazartesı gıttı cumartesı gelıcek gercı ama yınede beklıyorum
yeter yaaa sempatiksalakcinni

amaaan tuticim neymiş senin çilen
kabus gibi 35 ay
çocukları büyüttün askere yolladon sonra tamamen yolladın:))
töbe töbeee:))
kızma tuticik bana

yes anladim
ben en iyisi yarin biev e gideyim yada allmodeye

kizlar ne olur kimse üzerine alinmasin su smili yi buldum cok komik yaa

dalga mı gecıyon kız benımle kırarım bacaklarını
ayy nede ne kırıcam o yanaklarını ısırırım ama sende et yok ozaman selımı ısırırımm olma mııı

xzgim saçma olmaz diyorsun yani ben ilk o ne öyle liseli gibi dedim bana dediki herşeyi dalgaya vurma dedi bana ait olduğunu dışardaki abazaların görmesi lazım ben askerdeyken sana çok asılan olucak eminim dedi ondan yüzük şart dedi saana güvenim sonsuz ama o yüzük iyi olur takılırsa geçici olarak dedi...abaza diyor hahah koptum orda

ya benım onemlı topıgımı kımse ne okumus nede yorum yazmıs
kızlar sız bısı yazında barı foruma cıksın ınsanlar gorsunlerr

bulunmak istemediğin ortamlarda protesto amaçlı kaldırcaksın öyle bi yazıyı aslında kaydirigubbakcemile3
sonra taşlayacaklar

mınık kuzum erkekler ıste ıcı rahat etsın hemde senınde hosuna gıdıcek
ondan bır parcayı o yokken saklamak
bızımkısı nısanlanmadan askere bıle gıtmedı
senınkısı bır yuzugede razı bırak alsın bebegım
hatta bız o aldıgı yuzugu sozde takıcaktık nısanda baska alıcaktık
ama ben onu kaybettım sercan askerdeyken tesadufen uzun zamandır gıymedıgım esofmanımda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…