- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.301
ooohhh yersin adana kebabını bol bol
alırsın kiloları kaydirigubbakcemile3
içli köfteyi bilmen lazım...
bi de fellah köftesi var...
humus var...
abooooovvvv adananın güzel yemekleri cokacimcoook
acıktım sanırım
hahaha wallaha tutımm babalar bıde kıskanclıgından hıc bısey begenmıyorlar
benımkısı ewlenme teklıfı etmıs bana ewe geldım mutlu mesut anneme tektasımı gosterıyorum
babam dıyor ordan bu ne teneke parcasıdır bu cocuk mılyarlar vermıs babam dıyor en ucuzunu almıstır sen onu gerı ver ben sana daha guzelını alırım hıc guzel degıl zaten bu hahahahhaha
bebegım sercanda bana sozlenmeden once almstı ben ozaman yonetmenlık yapıyordum cekımlere falan gıdıyordum herkes benı ewlı sansın dıye yuzuk almıstı bence bırak oda alsın cok hos ve anısı warkızlar az ewwel benimki bi teklif yaptı bana...
bazı sebeplerden dolayı benimkinin babası benimkine askerliğini yap tuğçenin babasının karşısına askerliğimizi yaptık daha sağlam çıkalım demişti benimkide şimdiden başladı paronayaya askere gidicek ya işte sana geçici yüzük alayım askerden gelene kadar o yüzüğü tak bende takıcam dedi parmağında bana ait yüzük olsun istiyorum dedi.kıyamam ona çok korkuyor beni kaybetmekten...beyaz altın yüzük takalım diyor kıramıyorumda askere gideceği için bu ara ne isterse yapmak istiyorum...
bu topiğin kaderimi erkekleri beklemek:)
bu topiğin kaderimi erkekleri beklemek:)
yes anladim
ben en iyisi yarin biev e gideyim yada allmodeye
kizlar ne olur kimse üzerine alinmasin su smili yi buldum cok komik yaa
selaycım üzerimize alınmadık da ne desek ki şimdi bilmiyorumkismile
bebegım sercanda bana sozlenmeden once almstı ben ozaman yonetmenlık yapıyordum cekımlere falan gıdıyordum herkes benı ewlı sansın dıye yuzuk almıstı bence bırak oda alsın cok hos ve anısı war
he walla canım ya ben altı ay bekledım
smdıde anadoluda pazartesı gıttı cumartesı gelıcek gercı ama yınede beklıyorum
yeter yaaa sempatiksalakcinni
xzgim saçma olmaz diyorsun yani ben ilk o ne öyle liseli gibi dedim bana dediki herşeyi dalgaya vurma dedi bana ait olduğunu dışardaki abazaların görmesi lazım ben askerdeyken sana çok asılan olucak eminim dedi ondan yüzük şart dedi saana güvenim sonsuz ama o yüzük iyi olur takılırsa geçici olarak dedi...abaza diyor hahah koptum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?