Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kötüyüm uyumaya çalışıcam
anam dışardaydıya arkadaşının eşi kadın doğumcuymuş
başka bi ilaç ve krem önermiş
onları almış gelmiş
kremi sürdüğüm gibi çıkardım mahvetti beni, bide eridiya nasıl yaktı cayır cayır ve sonunda ağlattı beni :gitme:
ilacı aldım sabah 6 gibi yine alcam.. umarım işe yarar Rabbim yha :çok üzgünüm:
yarın işe gidicem ama izin alıp doktora gidicem bu şekilde çalışmam mümkün değil..
ahh bi uyuyabilsem ölüorum uykusuzluktan
uyumaya çalışcam kızlar ii geceler :a015:

kiz durumun bayaaa ciddi ozaman hic o sekilde olmadim ben yaa
yarin ihmal etmede git doktora kesin am kesin git!

iyi geceler iyi uykular diyecegim ama bu durumda ne kdar uyursun bilmiyorum canim inallah gecer biranönce

hayhayim ben ekimde basliyacagim tekrardan günde 4 saat 9-13 düsünüyorum is yeriyle anlasabilirsem
15 ekimde dogum iznim sona eriyor canim , eylüldede selim krese basliyacak alisma asamasindan sonra bende baslarim 2-3 haftaya kesinlesir saatlerim heralde

evet canim ayni yer ben 2002 den beri orda calisiyorum yaa o subede yada ayni sehirde baska bir subeye gecerim artik

selayhusum uğramadan gitmedim canım:))
barbicim iyi geceler inşallah uyuyabilirsin, mutlaka git doktora ihmal etme canım
hayhaycımselam canım, haftasonu yalnız değilmişsin ne güzel sevindim senin adına

ne iyi ettin hanturks üm bende demin senin fotograflarina bakiyordum .. geceleri bol vaktim oluyor fotograflara veriyorum kendimi

bugün herkesler pazar gezmelerinde heralde, bende bi selam veriyim diye girdim yatıyorum
iyi geceler selayhusum, hayhaycım, bütün kızlar hepinizi öpüyorum

hayhayım hantürksüm hoşgeldiniz
selayım ortaköye gitmedik sahile gidip oturduk armut koltuklarda geldik
barbim inş bu gece rahat uyur
yaaaa ben fena tırsıyom şimşekten kocikte uyuyo heran elektrikte gidebilir ben en iyisi yanına gideyim
öpüyom sizi

hayhayim faceden baktim fotolara

ayburum hosgeldin canim sagnak yagmur haberini veriyor haberler heryer icin ama heryer icin
cinde sel var o kadar kisi ölmüs
denizli sel altinda
trakyada ve istanbulun bazi yerlerinde yogun yagmur olacak diyorlar , burdada bir haftadan beri yagiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…