- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.001
hoşgeldin şirin şeyyyyyyycanlarım ben geldım
cumartesı gunu mobılya baktık alısverıs yaptım babalar gunu ıcın
sonra aksam 9da falan sarıyere gectım
pazarda dolastık aıle toplandı falan ewe geldım
sercanda bızdeydı eve gıttı bende gırdım buraya ozledım sızı
guzel haftasonu gecırdım sercanın amcasının kızı var 3 aylık onunlaydık pazar gunu dolastık falan
ellerımızden dusmedı okadar guzel kokuyorkı hatta resım cekıldık aldıgımda gosterırım sıze
babam yurtdısından gelmıstı daha yenı gordum baana bır suru hedıyeler getırmıs sagolsun
benden havadısler bu kadar
burda acayıp yagmur yagıyor sımsekler cakıyor off
smdı gecmısı okumaya gıdıyorumm
hee amma kaynatmışsınız delikafaduldenxzgicim hoşgeldin
hayırlı olsun cicilerin
burdada çok şimşek çakıyo
hayhayım açasın bi face be yaaaa
nikonum geçmişi okuyuveriyo
ağzımdan aldın kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız sen kocanın yanına gitmedin mi demin şimşek bahanesiyle kaydirigubbakcemile3
bi uçim faceyehayhayım totomu kaldıramadım pcden bgn foto çekilmiştikte onları yükledim faceye
seni biraz daha meraklandırayımki sende hesap açasın
daha net gördüm ama :jeyyar:uç bakalım nikonum aynı kıyafetler tek fark yanımda kocik var
bekliyorum örtmenimaçarsam ilk sizi eklicem zati
bebeğim dior hypnotic posion parfumbende cikiyorum canim benimde cook uykum var bugun...öpüyorum hazir baslamisken temizlede cik
bende yarin sabah cayi demlerim kahvaltiyi hazirlarim
hepinizi öptüm kizlar
xzgiiiiimm ne getirmis babacin cinlerden saaana ???
halaya gitcez demisin ya ben sandim oyun halayi
megersem akraba haladan bahsediyormusun onuda anladim
ya askım cok gecmıs olsun,of yasamadım ama bılıyorum cok zordur ınsallah hemen duzelırsın bebegım.buarada yenı abıyen hayırlı olsun bebegım resmını gorunce yorum yapıcam olumunekankayizsmilebeni çekiştriirsiniz he yakaladım nan sizi
bi hatun buldum tanımıom onun duvarında ne var ne yok yapıştırdım duvarıma.. napiyim kızlar sabahın 5inden beri ayaktayım.. mantar oldum biliosunuz ve evlere sığamıyorum.. buraya ve feyse dalıp kafamı daıtmaya çalışıorum.. psikolojik olarak düşündükçe daha çok ilerliyor sanırım.. aslında çöok kötüyüm çook nalet illet mafoldumben mafoldumben
oo enistemden tam notmu aldim
ne demek canim benim yaa .. nezaman geleceksin evine aksama gelirmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?