Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

:))))ay canım benimmm
yani bikaç kez aynı şeyi okudum da merak ettim
ne yaptı ki anlamında:))) çok güldüm
öpüyorum seni

hayir canim , ne icin kizacagim bak espirisini bile yaptim
öyle bisey demiyecegeni biliyorum
ayburum ii geceler

selam kızlar anca yazma fırsatım oldu geçmişi okumaktan...şiledeydim gece 12 de döndük aslında akşam üstü yağmurdan sonra yola çıktık fakat trafik kilit olmuş geri döndük gece 12 de yola çıktık...
güzel bi hafta sonu geçirdim ailemle...
en kısa zamanda şileye gidicem sezonu açıcam ama temmuzda karadeniz turuna çıkıcam 1 hafta yokum allah izin werirse...
bu arada;
barbi cnm çok geçmş olsun mutlaka dr'a göster ihmal etme...
xzgim babanın hediyelerini güle güle kullan...
selayımla msn de de konuştuk şuan uyumaya gitti.
ayburcum bende çok tırsarım şimşekten bugün şilede çok fena çaktı sokaktaydım bide ewe nasıl geldim bilmiyorum...
nikom beni merak etmemiş =(
hayhay çamaşır ve oje işine girmiş bugün =)
gunaydın64 uğramamış sanırım bugun=)
hanturks de fazla takılmamış bugün...

bu arada haftaya benim aşkım geliyor eğer ayarlayabilirsem kendimi buluşmaya 1-2 saatliğinede olsa gelmeye çalışacağım...

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize...

nikom beni merak etmemiş =(
bu arada haftaya benim aşkım geliyor eğer ayarlayabilirsem kendimi buluşmaya 1-2 saatliğinede olsa gelmeye çalışacağım...

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize...
tutimmmm

estağfirullah pime şekerim inan ben de doğru düzgün uğrayamadım :kedi:
xzgi nazar değdirdi sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol:
yetişeyim diye eskileri hızlı hızlı okudum alıntı bile yapıp yorumlayamadım olumunekankayizsmile
dua ettim senin için hatta; bu son asker beklemen olsun hayırlısıyla kavuşun inşaallah diye Şeniz

deniğzli horuzu kalktı yine bu saatte
evlere sığamıyorum demiştim
offffffff ya offffffff henüz hiç bi gelişme yok
bugün işe gidicem normalde geçen hafta aldığım rapordan sonra bugün işe gitmemem imkansız
bide işyerindeki adam izne çıktı bende gidersem tek kişi kalıcak ofiste onada izin vermezler aslında
şimdi bide sabahtan hiç gitmezsem cumadan tatile gittiğimi dönemediğimi falan sanırlar pazartesi rapor aldığımı.. bende ölü diri işe gidip ordan doktora gidicem.. Allahım nolur iyileşiyim ya nolurrrrrrrrr :gitme:

ezgicim hediyelerini güle güle kullan bebeğim, babanda maşallah çok düşünceliymiş..
hayhaycım sende hoşgeldim aç bi facete senide görelimm
tutimm ne güzel bir haftasonu geçirmişsin hayatım sevindim senin adına
nikomda uğramış
dualarınız için tşk ederim kuzucanlarım inşallah iileşirim bundan beter bi hastalık vermesin Allah ama bundan beterinide yaşamadım valla bu zamana kadar :1no2: :çok üzgünüm:

günaydin .....
barbim merak ettim seni bi bakiim dedim ama hicbir gelisme yokmus demekki üzüldüm umarim su anda doktorda falansindir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…