Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

nikonum barbi bebek face e bisileri yükledide yükledi paylasim manyagi yapti bizi
sonrada gitti

nionum cok gecmış olsun bıtanem :Saruboceq: Rabbim acıl sıfalar versın en kısa zmnda biz genc oldugum halde sıcaklara dayanamıyoz onlar napsın CADIARZU

nikom gelmiş rabbim acil şifalar wersin baban için tatlım inşallah iyi olur tez zamanda =(
tekrar teşekkür ederim, sen nasılsın olumunekankayizsmile
nikonum barbi bebek face e bisileri yükledide yükledi paylasim manyagi yapti bizi
sonrada gitti
o zaman iyi mi oldu desek fisfisfis
yeter ki iyi olsun sağlık gibisi yok mirmirmirmir :1hug:

yeni avatarımı begendıgıne sevindirik oldum:)nıkonum onu ekkleyeli cok oldu be yavrum gene eklıcektım ama erındim cok usengecım ya bu huyumu sevmıyorumsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
nıkonum onu ekkleyeli cok oldu be yavrum gen eklıcektım amnn erındim cok usengecım ya bu huyumu sevmıyorumsempatiksalakcinni
ne hemen bozuyosun daha yeni gördük :umursamaz: :roflol::roflol::roflol:
üşenme bebeğim hem böyle şeyler kafanı dağıtır, seni oyalar bi bakmışsın zaman akıp gitmiş olumunekankayizsmile
çok nefis görünüyor ama maşallah cokacimcoook

nikom saol bebem bende iyiyim sewgilimin sağ sağlim yanıma gelmesini bekliyorum cnm onun dışında allaha çok şükür bişey yok heeeeee var haywan gibi yiyorum sanırım regl olcam

kelebekcim tatlım aşkım gelcek istanbula cnm onu bekliyorum ben gidemedim daha henüz =(
sende asker bekliyorsun sanırım allah kavuştursun tatlım ...
benimkide ağustosta askere gidicek =(

tuti sendemi tr gelıncen hee? ohh tum sevenler kavussun yavrucumsempatiksalakcinni
evey canım bende asker yolu beklıyom sende beklıcekmıssın herkesınkı cabucak gecıversın inş
sen burayamı gelın gelıcen heebilmiyorumkismile

tamam apla kısmıyom kısarmıyım hıc sana bılıyon zaten ıyı deelım

bebem ben istanbuldayım A.B.D olayı makarasına yazdım tatlım...çok tanıdık olmıyım diye =))))
ben allah izin verirse adana'ya gelin gitcem canım....

evet tatlım aminnnnn.....
bu arada uzun dönemmi kısa dönemmi enişteninki???

nie tuti daha oncedemı kafamçokkarıştı
şeker sende yapmıs bırını settırseydın:lepi:benım sıncık aklım olsa ole yapardım ıkı cocukla :umursamaz:

daha öncede bekledim ayrıldık cnm...
kısmet işte kuzum hep büyük konuştum gene başıma geldi ama allahtan 5 aycık yapıcak =) sonra hemen ver elini evlilik

kıss ıyı maara heee bende orda nerdesın dıcektımm
benım eşim tertemız 15 ay olcekk:gitme:
senınkı ne kadan yapcekbilmiyorumkismile
hee kıss adana coook sıcak bılıyonmu hıc kıs yok neredeyse

tatlım ewet sorma ya adana çok sıcakmış benimki çok söyler sıcaklara alış şimdiden diyor...hiçde sevmem sıcağı....
benimki 5 ay yapıcak canım inşallah...

kıskanma cnm inan 15 da bekledim ben sayılı gün geçer sağ sağlim kavuşursun eşine canım...
nerde yapıyor enişte ???? şafak kaç bu arada ?

nie gerçekleri söylemiyon selayım kapı komşusuyuz biz diye =( neden utanıyorsun benimle aynı ülkeyi paylaşmaktan =)))))))

biz şuan selayımla new york sokaklarında eğleniyoruz gökdelenlerin arasında fondada rafet el romandan o memoooooooooo burası new york amerikaaaaaaaaaaaa amerika amerikaaaaaaaaaaaaa çalıyor hehehhheheeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…