Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kiz hanturks masallah sana kapali kutu ne hünerlerin varmis böylee birde esinle tencere yuvarlanmis kapagini bulmus olmus bravoo canim yaa

kiz hanturks masallah sana kapali kutu ne hünerlerin varmis böylee birde esinle tencere yuvarlanmis kapagini bulmus olmus bravoo canim yaa
çok sağol canım benim, çok fazla söylemeyi sevmem böyle şeyleri sen ilgilendin diye göstermek istedim :kedi:
evet eşim de gitar çalıyo öyle tavladı zaten beni :))

selam kızlar ...
xzgim güle gül kullan babanın aldıklarını cnm ...
selayım bugün ewdesin galiba...
hayhaycım seninde çok işin varmış bu sıcakta iş yapılmaz walla...
nikom şaka ettum bebem duan için teşekkür ederim...
barbim =( artık geçsin biran önce iyileş...
hanturks cnm saol benim içinde çok iyi oldu şile olayı...
ayburcum facede resimlerini inceledim maaşallah ya çok şekersin...

bende bugün evde tekim beni evde bıraktılar beyaz eşyalar yenilendi evdeki onları bekliyorum annemde ortaköye gitti gelir birazdan...ps 3 oynuyorum bir yandan size bakayım dedim...hehehe

kiractan istanbul saklasin bizi , demir demirkan asktan öte
bende bugun gidemiyorum gidecegim yere yarin sabaha kaldi gidip uyuyayim birazcik hazir oglusum uyurken öptüm sizi

beni sen nasıl terkettin
bırakıp gittin
çok ayıp ettin eyvallah
şimdi halsizliğin tutsun
motorun bozulsun
domuz gribi ol inşallahhh :))))))))

hahahahahaha kopuyorum bu şarkıyla

nikom çok geçmiş olsun babanın ciddi bişeyi yoktur inşallah...

hay hay bakıyorum coşmuşsun şarkılarla ben yabancı dinlediğim için türkçeler sarmıo beni =)

kızlar facebookta kk dan bahsetmeyin olurmu benim duvarımda 2 saat benimki o ne diye beynimi yemesin...

nikon gelmisin canim sanirsam baban nasil ??
barbi senide gördüm gibi oldu canim nasil oldun ???

buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…