- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.161
tunaydın canlarım
barbımmm sagol bebegım ewet gormek ıstıyorum cunku kına yapıcam yınede
bugun 1001 dırekle konustum en dusuk kokteyl fıyatını aldım kısı bası 85 mılyon artı kdv sı var
yanı kdvsız fıyatı 42.500 edıyor
yalan oldu o bınbırdırek cok uzuntuluyum yer bulamıcam ben boyle gıderse sonra agzımı acıcam
hemen ıyıles bebegım ya yeter bukadar acı cektıgın.
nıkonum baban daha ıyıdır ınsallah?
tutımm cok alem kızsın ya
benım mınık pıtırcıgım selayımda herhalde tatıl arastırmasında
kelebekcım Allah kavustursun bende nısanlımı bekledım mayıs ayında geldı gercı bende 5ay bekledım
ayburum hala yok ortalarda??
dıger kızlarada selamlar olsunn
bızdede smdı annemın arkadasları var
hem orayı yokluyorum hemde yer bakıyorumm
bıde guzel bır moda evı bulmam lazımmm
walla bebegım ben tek basıma bakıyorum bıde arkadaslarım bakıyorlar okadarselam kizlar is yerime gittim rezervasyonumu yaptim 4 gün kalacagiz sadece ama insallah yer okeylenir birazcik gec yaptigim icin acenta indirimini sordum o yüzden okey bekliyorum hadi hayirlisi artik...
barbim biraz dahaa ii olmana sevindim canim
xzgim tek senmi arastiriyorsun canim yardim eden birileri yokmu ?? erkek tarafindan falanda
tutim arkidisim geldim sabah actim tükanibu nasil istir yaww
sanmıyorum barbım ama en azından az kısı aıleler daha guzel daha kalıtelı bır yerde yaparıztabiki ezgicim öyle tabiki daha rahat ve kolay yer bulursun
ama 200 kişilik yemekli organizasyonda aynı paraya gelmezmi ki :uhm:
fatihde FATİH SARAY var genelde kına gecelerini orada yapıyorlar
düğün yemeği için ....ziyasark.com.tr] ya da .ramazanbingöl.com.tr ( web adresini yazamıyorum googden bulabilirsin ) a bir bakıp fiyat alabilirsin
gelinlik içinde fatihde cok güzel yerler bir gününü ayırsan içine sinen bir yer kesin bulursun
selam kızlaar, eşim döndü bugün ben çok mutluyuum zemuszemus
barbicim daha iyisin heralde geçmiş olsun canım
selayhusum italya ya mı gidiyosunuz kız, ay eşimle en büyük hayalimiz italya hatta ben bi resim yapmıştım rialto köprüsünden orayı görmeyi çok istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?