Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhusum hoşgeldin kuşum
ohh sende ayarladın tatilini inaşallah acente indirimide alırsın bu krizde ilaç gibi olur valla
italyayı bide benim için gez ayy ayy a.s

ezgiya yer bakan çok oluyodur bence ama ezginin kafasına yatıcak yerlermidir gösterdikleri yoksa düğün salonumu gösteriyodur hep büyükler

bende biraz toparladım Allaha şükür eve gidip banyoya girince görcem durumu eyvahedigeldismile
wc ye gitmiyim die bişey içmiom da

fatihde FATİH SARAY var genelde kına gecelerini orada yapıyorlar

düğün yemeği için ....ziyasark.com.tr] ya da .ramazanbingöl.com.tr ( web adresini yazamıyorum googden bulabilirsin ) a bir bakıp fiyat alabilirsin

gelinlik içinde fatihde cok güzel yerler bir gününü ayırsan içine sinen bir yer kesin bulursun

walla bebegım ben tek basıma bakıyorum bıde arkadaslarım bakıyorlar okadar
zaten boyle gıderse dugun hazırlıklarınıda tek basıma yapıcam
sercan yurtdısına sehırdısına falan gıdıcek ısler yuzunden
annemde haftaya yazlıga gıdıyor
ben tek tabanca :umursamaz:

tabiki ezgicim öyle tabiki daha rahat ve kolay yer bulursun
ama 200 kişilik yemekli organizasyonda aynı paraya gelmezmi ki :uhm:
sanmıyorum barbım ama en azından az kısı aıleler daha guzel daha kalıtelı bır yerde yaparız

sagol canım bılgı ıcın ama ben fatıh dusunmuyorum
bıze ve nısanlımın aılesıne cok ters
dedıgın adreslere bakıcam

aksama ne pisirsem acaba yaa hic aklima bir fikir yok
evli hatunlar aksama ne ediyonuz ne pisiyorsunuz ??

selam kızlaar, eşim döndü bugün ben çok mutluyuum zemuszemus
barbicim daha iyisin heralde geçmiş olsun canım
selayhusum italya ya mı gidiyosunuz kız, ay eşimle en büyük hayalimiz italya hatta ben bi resim yapmıştım rialto köprüsünden orayı görmeyi çok istiyoruz

hadi gözün aydin canim ne güzel kavusmusun...
evet kismetse 02 temmuzda gidiyoruz 4 günlügüne
rialtoköprüsünde benim resmim var canim face e koymustum heralde.. bilmem gördünmü
venedige tekrar gidermiyiz bilmiyorum ama bana kalsa gideriz gibime geliyor benimkinin gönlünü yapmam gerek

barbim bu fiyatlar ucuk yaa nasil kisi basi 85 tl mi yani sen önceden haber veriyorsun kac kisi gelecegini mecbur tam sayi vermek zorundasin degilmi ona göre yemek hazirlaniyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…