Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

venedikteki fotolarını gördüm ama rialtodan olanı hatırlamadım yada benim resimdeki taraf değil heralde tanımadım, bi orayı tanıyorum çünkü
bu arada senin ne tatlı sesin varmış öyle selayhuscum

ahhh barbım suanda yarama tuz bastın wallahıııı
daha dun aksam baktım ben buraya
okadar guzeldıkı hele son koydugun resım harıkaydıı
kokteyl menusu yoktu bunda oyle hatırlıyorum
ugrasan ellerıne yuregıne saglık askım benım cok tesekkur ederım
hanturkum gozun aydınn tatlım
selayhusummm lazanya yapsana olma mıııı

senin icin ekledim 2 tane simdi daha önce koymamisim kesin tanirsin simdi seklim semaliim yamuk cikmis hamileydim ozaman biraz bulanmistim

barbim o manzaraya bittim ,ben orayi rüyamda görmüstüm karsimda köprü tam böyle bir yerde yemek yemistim :)) bu gidislede ancak rüyamda yerim orda yemegi heralde

barbim bu fiyatlar ucuk yaa nasil kisi basi 85 tl mi yani sen önceden haber veriyorsun kac kisi gelecegini mecbur tam sayi vermek zorundasin degilmi ona göre yemek hazirlaniyor falan

ewet selayhusum az kısı gelırsede paran yanıyor ıcerıde
bınbır dırek sanrıcını sordum bgun kokteyl menusu en ucuzu oda 85 mılyondu fıyatlar cok ucuk,benımkısıyle konustum aıle yemegı yapalım dedım en yakınlar arkadaslar smdı 200 kısılık yerlere bakıyorum

sağol canım, son resimlerdeki yerin kokteyl menüsü yok muydu, hayret tam kokteyl mekanı gibi duruyor çok hoşmuş ya bilmiyorumkismile

selayhusum sen gel ben senı koprunun altında bogazda yemek yedırırım bebegım
acık hava dugun olsaydı yıldızda yapardım smdı bır arkadasım yıldız hısarda yapıcak agustosta bızım ewın orayada 3kopru yapılıyor balkondan gozukucek ama hıc guzel degıl bızım ıcın havayı kırletıcek Çok üzgünüm çoook

sağol canım, son resimlerdeki yerin kokteyl menüsü yok muydu, hayret tam kokteyl mekanı gibi duruyor çok hoşmuş ya bilmiyorumkismile

o resımdekılerın hepsı aynı yerın resımlerı zaten bıtanem
konseptlerını farklı yapmıslar
oyle dıye hatırlıyordum ama yuzdeyuz emın degılım
yınede 500 kısılık kokteyl bıze cok pahalıya gelıcek
en guzelı nıkah sonrada 200 kısılık falan aıle yemegı

anladım canım, o zaman konsept harikaymış valla çok beğendim.
hay allah tatlım ya keşke uygun bi yer bulabilseniz, kişi ayırınca düğünden sonra sürekli küsenlerle uğraşıyosunuz haberin olsun, biz bi kaç kişiyi unutmuştuk onda bile hemen kulağımıza geldi bizi çağırmadılar bilmem ne diye

barbım bu sarkı benden sana ıcımden gectı
yanıyorum sondurelım mı tabııı tabıııı
cıktı atesım ındırelım mı tabıı tabıı
bak bu sozlerın lafta kalırsa
senın o tabını tabınıı yerımmmm

selayhuscum resimlerine baktım canım hiç de kötü çıkmamışsın bu arada, biraz tanır gibi oldum canım yandaki binadan bak benim resmin fotosu da bu her penceresini ezberledim valla kaydirigubbakcemile3

ayy sınırım bozuk zaten kotu konusmak ıstemıyorum da
umrumda bıle degıl wallahı
bız zaten yakın aıle yemegı yapıyoruz en yakınlar ve arkadaslar
mılletı ne yapsak memnun edemeyız zaten onlar yuzunden kendımı hıc kasmıcam wallahı :umursamaz:

bozma moralini canım ya, olur böyle şeyler evlenirken herkes yaşıyor, neyse çok önemli değilse dediğin gibi aile içinde en uygunu sonuçta düğünü kendinize yapıyorsunuz, sonradan çok sinir bozucu oluyor insanların anlayışsızlıkları o yüzden söyledim ben

xzgim canim icine nasil siniyorsa öyle yap , zaten sen herseyiyle ilgineniyorsun bu iisin, istedigin kisileri cok samimileri cagirirsiniz 500 kisiye olursa coook pahali olur yaa olmaz tabikide

can xzgim bu dönemlrede kafan 5 karis tavanda geziyor herseye sinir oluyorsun hicbirseye tahammülün kalmiyor insan hayatinda zor bir dönem evlilik hazirligi sinirler gergin oluyor , ancak o asamayi gectiginde ne kadar basit seylere kizmisim sinirlenmisim diyorsun o yüzden görmüs gecirmis birisi olarak o dönemi birazdaha relax ol canim tabiki ipin ucunu saglam tutup ayarlamak gerekiyor ama yinede cok fazla sinir stress yapma
hersey güzel olacak bak gör
ilk önce baska yapmistim orda selim yoktu bu aile hosuma gitti sonra bunu aldim selimde aramizda havuza cup cup atacagiz onu

selayhusum mekanımı tutayım bu gergınlıgım gecıcek
ayy o gulen suratımın popo sallayısını yerım ben
havuzun ıcıne sap sap vurdur popısınıı
ayy burda olsa ısırırdım ben onu
hanturkum sen nerden selayhusumun sesını duydunnn

ayy hanturks hic sorma ses konusunu :) dün tutimede dedim kasetteki hizli sardirma tusuna basilmis gibi cikiyor sesim
xzgim turcsell sarkisini söylerken sesim geliyor yaa onu diyor hanturksüm yabanci qari gibi
cingl cikartacagim hoppidi hoppidi hoppidi hoop

cnm ya dikkat et walla...
bende napim ewdeki beyaz eşyalar yenilendi bugünde çamaşır makinası gelcekti o geldi onu takıyorlar ustalar..hava desen ewet bir garip açıyor kapıyor...

kendin hep gel zaten kuzum hiç gitme ağlaram ama

xzgim ya walla sana o kadar hak veriyorumki şu düğün dernek mekanı yüzünden benimde çok çekceğim var :S mekan yeri kolay kolay beğenmem ama sana bişey diyimmi en mantıklısı nikah nikahtan sonra en yakın ail dostlarınız ve en yakın arkadaş ortamınızdan oluşan yemekli bir tören hatta ben yemekten sonrada gençlerle bir bar kapatıp orda sabaha kadar eğlenceyi sürdürmeyi düşünürdüm...hiç gerek yok milleti yedirip içirmeye 500 kişi diyorsun yazık günah o paraya eşinle balayına gidersin canım kim gücenirse gücensin kardeşim bizi çağırmadılar diye bırak ya en mutlu gününde milletimi düşüncen salla yaa

ohhhhhhhhhhhhhhhh haydi bakalım uçan kuşum inşallah onaylanır tatil paketin de güzel bir tatil yaparsınız cnm...

hanturks bebem eşin gelmiş gözün aydın balım...

geldim geldim işten çıktım eve geldim duş derken burdayım
bide resim ekledimm

ezgicim şarkın için teşekkür ederim aşkitom
ibo benim yerime cevap vermiş zati
yanıyorum söndürelimmmiii ??
tabi tabi :roflol: :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…