- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.181
venedikteki fotolarını gördüm ama rialtodan olanı hatırlamadım yada benim resimdeki taraf değil heralde tanımadım, bi orayı tanıyorum çünkühadi gözün aydin canim ne güzel kavusmusun...
evet kismetse 02 temmuzda gidiyoruz 4 günlügüne
rialtoköprüsünde benim resmim var canim face e koymustum heralde.. bilmem gördünmü
venedige tekrar gidermiyiz bilmiyorum ama bana kalsa gideriz gibime geliyor benimkinin gönlünü yapmam gerek
venedikteki fotolarını gördüm ama rialtodan olanı hatırlamadım yada benim resimdeki taraf değil heralde tanımadım, bi orayı tanıyorum çünkü
bu arada senin ne tatlı sesin varmış öyle selayhuscum
barbim bu fiyatlar ucuk yaa nasil kisi basi 85 tl mi yani sen önceden haber veriyorsun kac kisi gelecegini mecbur tam sayi vermek zorundasin degilmi ona göre yemek hazirlaniyor falan
ahhh barbım suanda yarama tuz bastın wallahıııı
daha dun aksam baktım ben buraya
okadar guzeldıkı hele son koydugun resım harıkaydıı
kokteyl menusu yoktu bunda oyle hatırlıyorum
ugrasan ellerıne yuregıne saglık askım benım cok tesekkur ederım
hanturkum gozun aydınn tatlım
selayhusummm lazanya yapsana olma mıııı
senin icin ekledim 2 tane simdi daha önce koymamisim kesin tanirsin simdiseklim semaliim yamuk cikmis hamileydim ozaman biraz bulanmistim
barbim o manzaraya bittim ,ben orayi rüyamda görmüstüm karsimda köprü tam böyle bir yerde yemek yemistim :)) bu gidislede ancak rüyamda yerim orda yemegi heralde
sağol canım, son resimlerdeki yerin kokteyl menüsü yok muydu, hayret tam kokteyl mekanı gibi duruyor çok hoşmuş ya bilmiyorumkismile
anladım canım, o zaman konsept harikaymış valla çok beğendim.o resımdekılerın hepsı aynı yerın resımlerı zaten bıtanem
konseptlerını farklı yapmıslar
oyle dıye hatırlıyordum ama yuzdeyuz emın degılım
yınede 500 kısılık kokteyl bıze cok pahalıya gelıcek
en guzelı nıkah sonrada 200 kısılık falan aıle yemegı
anladım canım, o zaman konsept harikaymış valla çok beğendim.
hay allah tatlım ya keşke uygun bi yer bulabilseniz, kişi ayırınca düğünden sonra sürekli küsenlerle uğraşıyosunuz haberin olsun, biz bi kaç kişiyi unutmuştuk onda bile hemen kulağımıza geldi bizi çağırmadılar bilmem ne diye
bozma moralini canım ya, olur böyle şeyler evlenirken herkes yaşıyor, neyse çok önemli değilse dediğin gibi aile içinde en uygunu sonuçta düğünü kendinize yapıyorsunuz, sonradan çok sinir bozucu oluyor insanların anlayışsızlıkları o yüzden söyledim benayy sınırım bozuk zaten kotu konusmak ıstemıyorum da
umrumda bıle degıl wallahı
bız zaten yakın aıle yemegı yapıyoruz en yakınlar ve arkadaslar
mılletı ne yapsak memnun edemeyız zaten onlar yuzunden kendımı hıc kasmıcam wallahı :umursamaz:
tutişim hoşgeldin yavrumm
aynen öyle yapıorum balım bi ütü bi sirke elimden düşmüyor son zamanlarda kaydirigubbakcemile3
sen napıosun?
evet hava kapadı kasvet doldu bnmde içim ama benim için ii oldu bitanem ya sıcakt çok daha çekilmez oluodu benim için hastalığım :gitme:
nuniş o avatarındaki rujun numarası kaç bi de hele delikafadulden
bakımlı insanın hali bi başka oli :roflol:
yok sefayı getirmedim sadece kendim geldim sempatiksalakcinni :roflol:
ilk defa bugün rahatladım, hiç sıcak yok bunalmadım :sm_cool:
tunaydın canlarım
barbımmm sagol bebegım ewet gormek ıstıyorum cunku kına yapıcam yınede
bugun 1001 dırekle konustum en dusuk kokteyl fıyatını aldım kısı bası 85 mılyon artı kdv sı var
yanı kdvsız fıyatı 42.500 edıyor
yalan oldu o bınbırdırek cok uzuntuluyum yer bulamıcam ben boyle gıderse sonra agzımı acıcam
hemen ıyıles bebegım ya yeter bukadar acı cektıgın.
nıkonum baban daha ıyıdır ınsallah?
tutımm cok alem kızsın ya
benım mınık pıtırcıgım selayımda herhalde tatıl arastırmasında
kelebekcım Allah kavustursun bende nısanlımı bekledım mayıs ayında geldı gercı bende 5ay bekledım
ayburum hala yok ortalarda??
dıger kızlarada selamlar olsunn
bızdede smdı annemın arkadasları var
hem orayı yokluyorum hemde yer bakıyorumm
bıde guzel bır moda evı bulmam lazımmm
selam kizlar is yerime gittim rezervasyonumu yaptim 4 gün kalacagiz sadece ama insallah yer okeylenir birazcik gec yaptigim icin acenta indirimini sordum o yüzden okey bekliyorum hadi hayirlisi artik...
barbim biraz dahaa ii olmana sevindim canim
xzgim tek senmi arastiriyorsun canim yardim eden birileri yokmu ?? erkek tarafindan falanda
tutim arkidisim geldim sabah actim tükanibu nasil istir yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?