Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bende gordum barbımm
cok guzel bı yerr
cok cok guzel eglen ama onemlısı o
ohh sonunda kesın kararlastırdık oglen nıkah aksam dugun 200 kısılık falan
smdı ıstedıgım gbı otellere bakarım
ama suan tek gozdem fuatpasa otelı harıka bır yer
sızlerde gelıceksınız ınsallah dugunume dımııı??
hatta barbı sen kuaforden berı yanımda olursan daha ıyı olur
bıde cumartesı bulusma ısını napıcaz?

benim canim kurabiye istedi ben kurabiye yapmaya gidiyorum kizlar görüsürüz öptüm siizi

bende ayburumun sölediği körili patates salatasıyla,prenses tatlısı yaptımda geldim =))))
bu arada barbi otel güzelmiş benimkide antalya rixos u ayarlamış gideriz diye 3 gece dedim ben daha izin almadım biz gidemezsek arkadaşları yollarım takma dedi....
xzgim çizgim senin düğününde benim aşkım askerde olmuş olcek ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü=(
gnydn64 balım walla haklısın hayırlısı ile gitsin gelsin hemen evleelim başka bişey istemiyorum...şu şehit haberleri arttıkça moralim çok bozuluyor allahım bütün askerlerimizi korusun....

ayy otelimi görmüşsünüz beğendiğinize sevindim kızlar
şuan kenin abisi ve sevgilisi orda tatildeler çok beğenmişler fotolardan dahada güzelmiş
umarım sorunsuz geçerr herşey hepimizin tatili olumunekankayizsmile

günaydıncım mantar oldum ben ya :kedi: :gitme: günlerdir neler çekiorum varya :gitme:
bu arada bizim altınolukta yazlığımız var orayada gidicem ağustosta ben , ege güzel.. bıdığı dert etme cıpcıp oynar suda kumda..

ezgicim biraz rahatlamış gördüm senii , oh herşey çözülüyor
fuatpaşaya bakıcam birazdan tatlışım
olurum ttabiki her anında yanında olmak isterim Allah nasip ederse
cumartesi yakınlaştıkça buluşmamız kesinlik kazanır hayatım, benim için şu an yüzde doksan okey yani zemuszemus

seloşş fındıklı olsun kaydirigubbakcemile3

tutimm sizin ayarladığınız otel bi harika canım
biz bu sene şunu düşündük paramızı öyle çok çok pahalı otellere bağlamayalım, normal bi otel olsun ona vericğimiz parayla bodrumu gezeriz , tarihi turistik yerlere bakarız ünlü bir restoranında yemeğimizi yeriz kendimizi otele bağlamamış oluruz diye düşündük
çünkü geçen sene gittiğimizde çok lüks bi otel tercih ettik ama hiçbişeyinden faydalanmadık
hep dışardaydık ee na anladım o zmn ben lüksünden o otelin dimi at çöpe parayı bide dışarda bi o kadar masraf ettik
şu an mantıklısını yaptık die düşünüorum şuan

bu arada ellerine sağlık kuşum afiet olsun

barbim tekrar geçmiş olsun canımm
dikkat et kendinee

ezgicim hadi bakalım herşey sorunsuz hallolur umarımm

tutim afiyet olsun
ve çok güzelmiş otel umarım izin alırsında güzel bir tatil geçirirsin

cnm benimkide kafasına göre ayarlamış balım acentede bir arkadaşı varmış o indirim yapmış falan filan bişeyler ama kızmadım değil askere gidiceksin dedim ne bu fuzuri yere para harcıyorsun dedim aşkım dedi askere gideceğim içi dedi senle başbaşa güzel bir tatil yapıp öyle askere giderim diye düşündüm dedi...gidemezsek canın saolsun dedi...açıkcası bide otelde durcağımızı sanmıyorum çünkü ben tatile gittiğimde illa başka yerler keşfetmem lazım çok güzel kasabalar oluyor oralarda yemek yemeyi tercih ederim bence daha heyecanlı oluyor bu konuda sana katılıyorum canım sırf otele bağlı kalmak sıkar adamı yaaaa...

şehit haberleri benimde canımı çok sıkıyor
herkesin yanındada bizim askerlerimize sağ salim vatan borcunu ödeyip gelmeyi nasip etsin Rabbim :Saruboceq:

amin cnm yaaa ...bu arada seninki verdimi kağıtlarını askerlik şubesine benimki mayısta verdi 13 ağustosta asker

dikkat et kendinee

tutim afiyet olsun

teşekkür ederim tatlım buyur gel beraber olsun sende gel barbim...
inşallah tatlım en güzel tatiller sizin olsun...

dikkat et kendinee

tutim afiyet olsun

Teşekkürler balım
geçmişler olsun artık ya :sinifsinif: :gitme:

hayatım işte 3 günlük tatilin nesinde neyi keşfediceksinizki. enişte haklı.. bu gezme tozma tatilinden ziyade birbirinizle zaman mekan farketmeden vakit geçirebilme tatili ondan bence rixos ii seçim a.s
yok hayatım benimki Aralıkta gidicek Allah nasip ederse :gitme: :gitme: :gitme: :1no2:

iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
barbim otelin pekbir güzel pek bir hos :) bende kurabiyemi simdi firina verdim mantar kurabiye

ezgiim bişe dicem ama bana darılma
bu fuatpaşa oteli benim pek hoşuma gitmedi
belkide resimlerde böyledir gerçeği daha hoştur ama resimlerde pek hoşuma gitmedi bi basıklık bi eskilik var gibi, tarihilyada antik durmuyo eski duruyo sanki bilmiyorumkismile
bilemiyorum hevesinide kırmak istemem belki gerçekte çok daha başkadır sadece gördüğümü söyledim :sm_confused:

eenemmmmmmmmmmmmmmm kurabiyelere bak ellerine sağlık selayhusum =)))
bende bi koşu çekip geleyim tatlımın resmini =)))

barbim linki varmı fuatpaşa otelinin bende bi bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…