- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.221
benim canim kurabiye istedi ben kurabiye yapmaya gidiyorum kizlar görüsürüz öptüm siizi
tutimm sizin ayarladığınız otel bi harika canım
biz bu sene şunu düşündük paramızı öyle çok çok pahalı otellere bağlamayalım, normal bi otel olsun ona vericğimiz parayla bodrumu gezeriz , tarihi turistik yerlere bakarız ünlü bir restoranında yemeğimizi yeriz kendimizi otele bağlamamış oluruz diye düşündük
çünkü geçen sene gittiğimizde çok lüks bi otel tercih ettik ama hiçbişeyinden faydalanmadık
hep dışardaydık ee na anladım o zmn ben lüksünden o otelin dimi at çöpe parayı bide dışarda bi o kadar masraf ettik
şu an mantıklısını yaptık die düşünüorum şuan
bu arada ellerine sağlık kuşum afiet olsun
şehit haberleri benimde canımı çok sıkıyor
herkesin yanındada bizim askerlerimize sağ salim vatan borcunu ödeyip gelmeyi nasip etsin Rabbim :Saruboceq:
barbim tekrar geçmiş olsun canımm
dikkat et kendinee
ezgicim hadi bakalım herşey sorunsuz hallolur umarımm
tutim afiyet olsun
ve çok güzelmiş otel umarım izin alırsında güzel bir tatil geçirirsin
barbim tekrar geçmiş olsun canımm
dikkat et kendinee
ezgicim hadi bakalım herşey sorunsuz hallolur umarımm
tutim afiyet olsun
ve çok güzelmiş otel umarım izin alırsında güzel bir tatil geçirirsin
cnm benimkide kafasına göre ayarlamış balım acentede bir arkadaşı varmış o indirim yapmış falan filan bişeyler ama kızmadım değil askere gidiceksin dedim ne bu fuzuri yere para harcıyorsun dedim aşkım dedi askere gideceğim içi dedi senle başbaşa güzel bir tatil yapıp öyle askere giderim diye düşündüm dedi...gidemezsek canın saolsun dedi...açıkcası bide otelde durcağımızı sanmıyorum çünkü ben tatile gittiğimde illa başka yerler keşfetmem lazım çok güzel kasabalar oluyor oralarda yemek yemeyi tercih ederim bence daha heyecanlı oluyor bu konuda sana katılıyorum canım sırf otele bağlı kalmak sıkar adamı yaaaa...
amin cnm yaaa ...bu arada seninki verdimi kağıtlarını askerlik şubesine benimki mayısta verdi 13 ağustosta asker
teşekkür ederim tatlım buyur gel beraber olsun sende gel barbim...
inşallah tatlım en güzel tatiller sizin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?