Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

google fuatpasa yaz bak bende simdi bakiyorum canim
denizin hemen kenarinda resim cikiyor
cek bakalim tatlini sende
haydiiiiiiiii

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben bu otelde konaklamıştım eczacıbaşı ile anlaşmalıydı bu ptel ben voleybolcuyken orda konaklamıştık 1 gece deniz kenarı çok tarihi bi yer orası..antresi böyle bir garip ..
ama düğün için idealmi onu bilemicem..yanlız otel odası çok güzeldi sanki fatih sultan mehmetin odasındaymışım gibi hissetmiştim hala öylemi bilmiyorum ama

aslında xzgim araştırsa çok güzel havuz başında yemekli sade bir törende verebilir nikahtan sonra...
böyle çok uçuk olamayan oteller var...mesela bizim burda taç spor var oranın havuz başısını çok tavsiye ediyorlar...ama ezgiye ters işte yol güzargahından dolayı...

tutim prenses tatlısı nasıl oluyor ki o üstündeki çikolatalı muhallebi altındaki sade muhallebimi

bebişim altındaki normal hani bildiğimiz tavukgöğsü gibi ama üstündeki sosu kakaolu muhallebi değil ama üstündeki...
1 çay bardağının yarısı kadar su
1/2 margarin (eritilmiş)
4 yemek kaşığı pudra şekeri
kakao
ve yumuratnın sarısı

bunları mikserle çırpıosun o beyaz muhallebiyi yaptıktan sonra buzdolabına koy soğuduktan sonra bu kakolu karşımı döküp tekrar buzdolabına koyuyorsun soğuduktan sonra servis yapıyorsun çok basit bişey...

beyaz muhallebinin tarifide şöyle;

1 kg süt
10 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 vanilya
1/2 yemek kaşığı sana
(elinizde varsa damla sakızıda ekleyin tadı daha güzel oluyor)

bütün karışımı bir tencereye koyup ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar çırparak karıştırın göz göz olunca ocaktan alıp mikserle çırpın daha sonra borcama yayın...
buzdaolabına koyup soğuduktan sonra kakaolu karışımı dökün tekrar soğuması için buzdolabına atın...

afiyet olsunnn...
cokacimcoook

mmm çok nefis gözüküyor
bunada etinin çikolatalı bisküvisi varya ondan bikat döşeyip üstüne muz dilimleyip muhallebileri onların üstüne yaysakda olurmu?
ben bisküvili pastaları çok severimde

kızlar elinize sağlık çok lezzetli görünüyor
afiyet olsun
bende spor yaptım kendi kendime şimdi bitti çayımıda içmiştim artık bişey yiyemem (

barbicim senin o ilk hani bi yer göstermistim ya oranin adi neydi ?? bisey sarnicimiydi orasi cok hostu yaa benim hala hosuma gidiyor bide o pahali dedigin yerler vardiya ayri ayri konseptler oralarda güzeldi??
xzgim burasi tarihi eser bi otel tutininde dedigi zaten görmüs odalarina baktim bende sanki yan odadan sadrazamlar cikip gelecekmis gibi muhtesem
sen burda dügüne gittinmi ?? burasi nerden aklina geldi fiyati nasil ??
tutim pastan hafif ve güzel gözüküyor bende bi deniyeyim bakalim ama artik bugun deil

barbim o dediğin bisküvili muzlu falan bu tatlıya ağır kaçar bebem çok ağır olur lök diye oturur midemize...
ama o dediğin tarz muzlu puding bir sıra bisküvi bir sıra muz olur belki....
hayhaycım hoş geldin yok bebem kafama esti yaptım kabul günümüz yoktu
selayım yap tabe çok kolay ve hafif
gnydn64 bir dilim ye kız bişeycik olmazzzz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…