- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.261
anladım canımm
senin söylediğin florya sosyal tesislerimi orasıda güzel havuz başı filan
bu sayfada da kızlar fiyatları vs araştırmış bir sürü mekanın
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...donem-istanbul-gelinleri-dugun-mekanlari.html
harıka gozukuyorlar bebegımm bende cok cok yaparım ondan ellerıne saglık askım
bebegımm resımlerıne bakmadım hıc ama mekanı bılıyorum cok cok guzel gercektende ama tabı cok daha guzellerde var askımezgiim bişe dicem ama bana darılma
bu fuatpaşa oteli benim pek hoşuma gitmedi
belkide resimlerde böyledir gerçeği daha hoştur ama resimlerde pek hoşuma gitmedi bi basıklık bi eskilik var gibi, tarihilyada antik durmuyo eski duruyo sanki bilmiyorumkismile
bilemiyorum hevesinide kırmak istemem belki gerçekte çok daha başkadır sadece gördüğümü söyledim :sm_confused:
dugun yapılan yerı gordunmu bılmıyorum tutım bebegım orası cok guzeleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben bu otelde konaklamıştım eczacıbaşı ile anlaşmalıydı bu ptel ben voleybolcuyken orda konaklamıştık 1 gece deniz kenarı çok tarihi bi yer orası..antresi böyle bir garip ..
ama düğün için idealmi onu bilemicem..yanlız otel odası çok güzeldi sanki fatih sultan mehmetin odasındaymışım gibi hissetmiştim hala öylemi bilmiyorum ama
ohhh ellerıne saglık prensesımm olumunekankayizsmile
buyrun prenses tatlım ...
oralarada baktım bebegım ama cok ters bızee akannehiraslında xzgim araştırsa çok güzel havuz başında yemekli sade bir törende verebilir nikahtan sonra...
böyle çok uçuk olamayan oteller var...mesela bizim burda taç spor var oranın havuz başısını çok tavsiye ediyorlar...ama ezgiye ters işte yol güzargahından dolayı...
amannn barbım yesılkoy tehlıkelıı bızım ıcınevet yeşilköy spor kulübü var bizim bu tarafra orayıda seviorum ben tam deniz kenarı
cok sagol bebegım ama o kız kulesı falan kısı bası kac para tahmın bıle edemezsın ole bır dugun yapsam bı yıl ac gezerımezgicim benim aklıma gelenler
hidiv kasrı
malta köşkü
kız kulesii buralarıda soruştur istersen
birde bu bölümü incele istersen
Düğün Mekanı - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bılıyorum bebegım fuatpasayı fıyatıda kısı bası 120 mılyonbarbicim senin o ilk hani bi yer göstermistim ya oranin adi neydi ?? bisey sarnicimiydi orasi cok hostu yaa benim hala hosuma gidiyor bide o pahali dedigin yerler vardiya ayri ayri konseptler oralarda güzeldi??
xzgim burasi tarihi eser bi otel tutininde dedigi zaten görmüs odalarina baktim bende sanki yan odadan sadrazamlar cikip gelecekmis gibi muhtesem
sen burda dügüne gittinmi ?? burasi nerden aklina geldi fiyati nasil ??
tutim pastan hafif ve güzel gözüküyor bende bi deniyeyim bakalim ama artik bugun deil
florya değil canım az önce yeşilköy yazdım da yanlış oldu
yeşilyurt spor kulübü tam deniz kenarında falan gayet hoş bir yer
hepimiz 4 koldan düğün mekanı arıoruz olaya bak ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?