Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydin sekerlerim
askito büyük olan eskisi demi kizz :) fark cok belli canim
ameliyattan arta kalan parcalari ucakla geri dönüste bana atsana :)

bebem bugün iyiyim canımcım dün felakettim yollardan topladım kendimi... hatta temizlik yapcam odamda çok işim var yaaaaaaaaaa bir bakayım size dedim...ohaoldumsmile

ah kıyamam sana . geçmiş olsun tutişim
ben o işi dün hallettim tüm evi hatta
kollarım tutmiyi bugün
kolay gelsin sana

tsk ederim kizlar ..
o kadar da harika deilim yha abartmayin :))

hastalara gecmis olsun.. bende yatiodum 2 gündür . bu sabah ta bademciklerim sismiss..

valla burdan pek bir harika duruyolar
hele ameliyattan önceki halin delikafadulden

tutim alltan baktigini gördüm sellam :)
ben simdi cikiyorum annemler gelecek misafir.. öptüm hepinizi hem sagdan hem soldan

cnm sayfa açık kalmış bende arada takılıyorum...
bende öptüm cnm yap şu güzel pastalarından bizede ayır ımhhh
cokacimcoook

sizi heveslendirmek istemem ama birazdan bende pasta yapıcamm zemuszemus
bugun babamın dogumgunu hazır pasta sevmıyor,ellerimle yapıcam:)
buarada kızlar benım doktorum rahatsızlandı ya amelıyat uzadı artık onu beklemıcem cok sıkıldım,bılegımı amelıyat eden doktorla konustum bu çarşamba ameliyat oluyorumm

xzgicim ben sana yakınım
babacığınıda hediyemizi alıp, sizemi gelsek bu akşam::))))
şaka biryana proje grubumla toplanmam gerekiyor dışarıda , o kadar canım istedki kesin madoda özsütte falan oturup bir pasta götürücemm:)

ezgim hayırlısı olsun tatlım, bir an önce ol da kurtul
ne kaldı şurda sercanının gelmesine

başımın üstünde yeriniz var:) ben yine yaparım gelirsin yemeğe barbim.
evet bende bıran önce olup kurtulmak istiyorum,sercanım geldiğinde elinde kalmayım cocugun guclenmem lazım kih kih

başımın üstünde yeriniz var:) ben yine yaparım gelirsin yemeğe barbim.
evet bende bıran önce olup kurtulmak istiyorum,sercanım geldiğinde elinde kalmayım cocugun guclenmem lazım kih kih

gönlü güzel arkadaşım sağol , bak yemiş kadar oldum :asigim:

zaten bi damla bişeysin incecik narim, kalsan kaç yazar ama sen yinede kalma tabi sırnaşık şey

barbiiii bi biskrem versem pasta yerine
şaka bir yana bende tatlısız yapmam illa elimin altında olmazı lazım tatlı şeyler...

xzgim geçmiş olsun bebem ol en kısa zamanda ameliyat kurtul cnm..
bende bu ara burun estetiğine taktım fethi orak ı araştıruyorum benim sewgülümün ablası o doktora olmuş burun estetik ameliyatını...bayağ tuzlu dr ...tuzu kuru herif

gönlü güzel arkadaşım sağol , bak yemiş kadar oldum :asigim:

zaten bi damla bişeysin incecik narim, kalsan kaç yazar ama sen yinede kalma tabi sırnaşık şey
şeker gibi bişeysin sen ya :asigim:
saol tutimmm benim en samimi arkadasımda daha yeni yaptırdı burnunu tavsıyeler uzerıne gıttı o doktora cok guzel cok dogal oldu.düşünüyorsan veririm adamın adına bir bakarsın ama bence hiç yaptırma derim,selayhusda yaptırcam diyor ama degmez.güzelsiniz kızlar ztn şakkıdı
karnım ağriyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karman çorman ettim midemi yine ...ooooof poffffffffffffff

mide çok fena ya benimde nedense günlerdir midem çok bulanıyor CADIARZU

TUTİ hala hastamı, sende hastasın nolii yaww
bizim kızlar sapır sapır dökülüyo:)))

aynen cnm ya midem çok hassas benim bişeye üzüleyim direk mideme wururrr...
burun konusunda esasında en son düşüneceğim şey ama bu ara sanki kocamanmış gibi geliyor kafaya takmaya başladım fethi orak 6.000 istiyormuş alman hastanesinde yapıyormuş ameliyat ...
kafamçokkarıştı

benım arkadasımda 5 mılyara falan oldu canımınıcı oda karsıda bır hastanedeydı unuttum adını
benim abimde annemde babamda amelıyat oldular burnundan masallah onların burnu cok guzeldır kucuck ve kalkık.babamın bıraz farklıydı kemık falan yoktu ama hazır amelıyat olmusken oda bıraz kaldırdı.benim burnumda var kemık ama bırazcık pek bellı olmuyor.hele kardesımın burnunu bır gorsen tutımm kucucuk kalkık ve gulunce burnunun kenarında gamzesı var gozlerıde badem gbı ay olurum ona okuldan gelsede yesem onu dur sıze fotolarını koyayım

xzgiiiiiiii ben bunu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm erkek çocuklarını çok severim ben ama bu çok tatlı ya burnuna bak fındık gibiiiiiiii maaşallahhhhhhhhhhhh rabbim nazarlardan korusun...benim için öp bu tatlı şeyiiii ay bayıldım ya

xzgicim minicikmiş kız kardeşin
annen gencecik senin heralde
yavrum benim ne kadar şirin ve masum birşey bu maşallah maşallah

tutim ameliyat işine hiç girme ne varmış senin burnunda taş gibisin
şuraya resimlerimizi ekleyip silelim bigün
birbirimizi görelim sileriz sonra
yüzlerimizi görelim yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…