- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
bebem bugün iyiyim canımcım dün felakettim yollardan topladım kendimi... hatta temizlik yapcam odamda çok işim var yaaaaaaaaaa bir bakayım size dedim...ohaoldumsmile
tsk ederim kizlar ..
o kadar da harika deilim yha abartmayin :))
hastalara gecmis olsun.. bende yatiodum 2 gündür . bu sabah ta bademciklerim sismiss..
başımın üstünde yeriniz var:) ben yine yaparım gelirsin yemeğe barbim.
evet bende bıran önce olup kurtulmak istiyorum,sercanım geldiğinde elinde kalmayım cocugun guclenmem lazım kih kih
şeker gibi bişeysin sen ya :asigim:gönlü güzel arkadaşım sağol , bak yemiş kadar oldum :asigim:
zaten bi damla bişeysin incecik narim, kalsan kaç yazar ama sen yinede kalma tabi sırnaşık şey
saol tutimmm benim en samimi arkadasımda daha yeni yaptırdı burnunu tavsıyeler uzerıne gıttı o doktora cok guzel cok dogal oldu.düşünüyorsan veririm adamın adına bir bakarsın ama bence hiç yaptırma derim,selayhusda yaptırcam diyor ama degmez.güzelsiniz kızlar ztn şakkıdıbarbiiii bi biskrem versem pasta yerine
şaka bir yana bende tatlısız yapmam illa elimin altında olmazı lazım tatlı şeyler...
xzgim geçmiş olsun bebem ol en kısa zamanda ameliyat kurtul cnm..
bende bu ara burun estetiğine taktım fethi orak ı araştıruyorum benim sewgülümün ablası o doktora olmuş burun estetik ameliyatını...bayağ tuzlu dr ...tuzu kuru herif
karnım ağriyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karman çorman ettim midemi yine ...ooooof poffffffffffffff
TUTİ hala hastamı, sende hastasın nolii yaww
bizim kızlar sapır sapır dökülüyo:)))
şeker gibi bişeysin sen ya :asigim:
saol tutimmm benim en samimi arkadasımda daha yeni yaptırdı burnunu tavsıyeler uzerıne gıttı o doktora cok guzel cok dogal oldu.düşünüyorsan veririm adamın adına bir bakarsın ama bence hiç yaptırma derim,selayhusda yaptırcam diyor ama degmez.güzelsiniz kızlar ztn şakkıdı
mide çok fena ya benimde nedense günlerdir midem çok bulanıyor CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?