Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlar nabersiniz???
ben bugün şileye gittim anneannemle,dedemlere...hala hastayım bütün gün uyudum yaaa...
birde gıcık oldum msn ye giremiyorum...
xzgim cnm sevindim haberine...şokunla çok dans etme bakim...eheheh =)

tutim hosgeldin canim ....
xzgim sende tekrardan hosgeldin bebek..

biraz isim var döncem sizin yaniniza öpüyorum ... bugun bende kendimii ii hissetmiyorum halsizim yorgunum bitkinim...

bende cıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın maglum aksam yedıden sonra bedava ya ark aradı saatlerce konusmak zorunda kaldım

butun gun uyudun demek suan senı cok kıskandım canımınıcı suan sokumla beraber senı opuyoruz sagolsun o da benım kadar sıcakkanlıdır
tutim hosgeldin canim ....
xzgim sende tekrardan hosgeldin bebek..

biraz isim var döncem sizin yaniniza öpüyorum ... bugun bende kendimii ii hissetmiyorum halsizim yorgunum bitkinim...

gecmıs olsun bıtanemm bendede var o anlamadım nedenını:
barbimde suan gezmelerde olmalı ohh hayat ona guzel

söyle bi baktim burdasiniz kisssslar gelcem cocugu falan yatirayim gitmeyin bir yere haaaa
barbiyi cok kiskandimmm cooook :)

:))) bende seviyorumda geceyi, sabah erken kalkmak zorunda kalinca keske sevmeseydim geceyi diyorum

sorma be balım yarın sabah bende erken kalkmak zorundayım
gecelerı cın gıbıyımdır ama hayret uykum geldı kuzucumm bırazcık daha oyalanır yatarım artıkk..

xzgi minik serce sana msn de not yazdim :)

tuticik hastaymis hala yatti o erkenden
bu arada senin mide nasill

günaydin topri$$$$$:)

kizlar ameliyattan önce giydigim tunigi giydim bu sabah.
bakin bakalim aradaki fark a.

ayni yerde cekilmeme ragmen isik farki olmus.ama yinede anlasilir sanirim.
]

xzgi minik serce sana msn de not yazdim :)

tuticik hastaymis hala yatti o erkenden
bu arada senin mide nasill
benim midem hala bulanıyor tatlım ya reglde gecıktı hamılelık belırtılerı ama hamıle olamam :))) msnımı dun gece kapattım bırara onlıne oldum bas edemedım:) tutıcıgıme nazar mı degdı
günaydınnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çotaanak çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın cotanagım barbim:)
WALLA elle tutulur gözle görülür bir fark var topraam :roflol: :lepi:

wallaha bencede varmıs baya fark askıtom:)

TUTİ hala hastamı, sende hastasın nolii yaww
bizim kızlar sapır sapır dökülüyo:)))

bebem bugün iyiyim canımcım dün felakettim yollardan topladım kendimi... hatta temizlik yapcam odamda çok işim var yaaaaaaaaaa bir bakayım size dedim...ohaoldumsmile

aşkito wuwww diyorummm harika olmuşsun nazar değmesin...:hulya:

tsk ederim kizlar ..
o kadar da harika deilim yha abartmayin :))

hastalara gecmis olsun.. bende yatiodum 2 gündür . bu sabah ta bademciklerim sismiss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…