Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayıp edıyorsun tutımmm senınde bıldıgın bır yerde toplasırız taksımde bulusuruz olmamı
selayhusum nerdeydın

burdayim canlarimmm bendeki internet biraz yawassta sorun oluyor iyi olani benimki aldi :)

xzgim taksim uyar bana okey...
canlar sabah yola çıkıcaz şileye anneannemlere kahvaltıya gitcez...
zaten ateşim yine zıpladı bu ilaçlar bana fayda etmiyor...ben müsadenizle yatayım canolar öptüm sizi...hayırlı geceler...

günaydin tünaydin canlarim gününüz seker gibi gecsin bende kalkacagim temizlige..
barbi hazir terin sogumadan gelde yardim et canim be ..

günaydın selayhusumcum
terim soğudu be anam
11 gibi bitirdim temizliğii hoop hemen duşa
sonra bi güzel kahvaltı hazırladım yedim kalktım yıkadım derken bu saat oldu

çalışınca ev işleri çok zor oluyor dimi? off pazar sabahı erkenden kalkıp temızlik yapmak hıc bana gore degıl gozum korktum simdi:S

kızlar şuanda şokumla dans ediyorumm çünkü dizliksiz basabildim ve canım hiç açımadı :)
lay lay lay lomm lommm

xzgim bu cok sevindirici yaaa dikkat ette fazla sallanma hemen ayakta durabiliyorum diye yine ters bir hareket yaparsin aman diyeyim......
Oglusumu bicibici yaptirdim geldim ama yine kalkacagim kizlar

yaa kizlar bugun bu site cok yavasmis gibime geldi sadece bendemi öyleki acaba sizdede öylemi ??

ohh mis gbi kokuyodur şimdii:)) bende şimdi yapıcam bıcı bıcımı
yok bende oyle bır sorun bıtanem

geçen evden çıktım yürüyorum dedim ezgii allah seni napsın kızım!! şokumu unutmuşum evde tekrar geri döndüm..ay Allahım ara ara bulamıyorum açtım telefon anneme sordum dedim anne şokumu gördün mü? yok dedi kapat işim var ay ben bir bozul bir bozull:) şokumda karşıma çıktı o sırada,aldım şokumu bir dans ettim anneme inat :)))
annem ruh hastası oldugumu düşünüyor artık

çalışınca ev işleri çok zor oluyor dimi? off pazar sabahı erkenden kalkıp temızlik yapmak hıc bana gore degıl gozum korktum simdi:S

korkmasın hayatım ya
bende her pazar sabahı hortlayıp temizlik yapmıyorum zati
bugün erken kalkınca yapıveriyim dedim hemen şöyle dipköşe..
akşamda dışarı çıkıcaz çünkü hazır olsun diye

xzgicim şok nedir ben anlamadı?

15 gunde yada ayda bir kadın alıyormusun canım en azından bıraz daha rahatlarsın.
şok kuzum bildiğimiz şok çok şaşırmak anlamında:)) ben hep çok şaşırdıgımda şokumla dans ediyorum şuan derim ordan bir geyik:) annemde telefonda sasırdı şokumu kaybettim gördünmü deyinceD

selayhusumm bugun evden hıc cıkmamak cok koydu kız bana havada cok guzel gozukuyordu bu gece burdayız degıl mıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…