- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.661
esprine kurban olsunlar senin:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:canlarim selam ben geldim ne ediyorsunuz bakiiim nevar ne yok
kim banli kim bansizson biraktigim gibimisiniz??
vaayyyy duyun da inanmayın barbinin bluzu 5tlmişşş :CüvCüv: :roflol::roflol::roflol::roflol:hatuna bak maşallah kısa çaplı bi balayı yaptın kız
hoşgeldin hihoyyyt
demek benim badimi 5 tl ye satıyolar kazıklandım senağlamaklava: klava:
ooo otellerde pek bi şık canım hemen belli olur inşallah hangisi olcağı :CüvCüv:
tuti ve niko banlandılar :roflol: :roflol:
dannn CADIARZU guclubacismile :roflol::roflol::roflol::roflol:aa nikonun banlığı bitmişmi dann diye gelsin o zaman ay çok iğrençimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben beğendim bibeğim güle güle kullan opuyorumnanaktanbende gidip eşarbımı değiştirip geldim
kahve çizgili pek belli olmamış
[/url][/IMG]
geçmiş olsun canım Şeniz hala iyileşememişsin, umarım biran önce atlatırsın olumunekankayizsmiletamam askım hemen ızlede gel
bende hasta gıbıyım boğazlarım falan kotu halsızım herhalde klıma carptı
aksamustu geldıgımde kestırdım ama hala uykum varr
askıda guzel durmuyor ama ustte guzel duruyorlar
sağol aretliğim Allah düşürmesin mapıslık zor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikommm hoşgeldin aretliğimm Allah kurtarmış kaydirigubbakcemile3
uçtun mu takıldın mı karar ver tutim :roflol::roflol::roflol::roflol:nikom peşine takıldım geldim bende yıh yıh yıhhh
hoşbulsum selayım gözümNikonum asi gencimsende hosgeldin mapus damlarindan kurtulmaniza coook sevindim
ancak geldim tutim :lepi:hanturks,nikom,hayhay,gnydn64,kelebek138 nerdesinizzzz???
vuuuuuuu gerçekten çok beğendim güle güle kullan canım Şeniz
allah rahatlık versin aretliğim Şenizbu gece iyi bi uyucam öptüm sizi
behlül kaçarrrrrrrr
Allah rahatlık versin tutim Şenizcanlarım ya dün gece 5'e kadar uyuyamadım benimkiyle dün gece telde bişeyler konuşmuştuk bazı şeyler canımı sıktı uykusuz kaldım gece..sabahta 10'da kalktım spora gittim yürüyüşe sahilden yürüyüp koruya çıktım annemle ordanda eve geldik çok yoruldum kahvaltıdan sonra kuaföre gitmiştim dolayısı ile çok yorgunum gözlerim kapanıyor....yediklerimde şimdi mideme ağır gelmeye başladı...midem ağrıyor ben en iyisi yatayım allah izin verirse sabah görüşürüz canlarım hepiciğinize iyi geceler hayırlı sohbetler...
hoşbuldum meleğim olumunekankayizsmilenikon askim hosgeldin yavrum
hoşbuldum prensesim olumunekankayizsmileıyı geceler ask bocegımm
nıkonumm hosgelmısennn
ayburum ben ıstıyorum ama bu saatte msn e gırmem yasak ancak gunduz alırım
bende yarın ne gıyıcegıme karar verdım bıraz cıddı gıyeyım dedım hep spor hep spor sonra banyo yaptım
bgn ne gıydıne koyucam resımlerını bıgun onceden olacak gercı
canlarım ya dün gece 5'e kadar uyuyamadım benimkiyle dün gece telde bişeyler konuşmuştuk bazı şeyler canımı sıktı uykusuz kaldım gece..sabahta 10'da kalktım spora gittim yürüyüşe sahilden yürüyüp koruya çıktım annemle ordanda eve geldik çok yoruldum kahvaltıdan sonra kuaföre gitmiştim dolayısı ile çok yorgunum gözlerim kapanıyor....yediklerimde şimdi mideme ağır gelmeye başladı...midem ağrıyor ben en iyisi yatayım allah izin verirse sabah görüşürüz canlarım hepiciğinize iyi geceler hayırlı sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?