Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kirpik konusunda kesinlikte m.a.c ten al çünkü 1 milyonculardaki bazen kendiliğinden düşüyor sinir oluyorum m.a.c sanırım 30 tl lik bişey birde modelleri farklı çeşit bol yerinde olsam m.a.c ten alırdım...

benimki playmouth laser di cnm toyota yaris arkadaşımda var sevimli bişey...hadi bakalım inşallah alırsın..

Son düzenleme:

tutim ama sadece 1 gece takıcam düşerse düşer ama kötü dururmu bilmiorum işte orasını düşünüorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kozmetikçilerde watsons warmı sana yakın ordada güzel oluyor 17 tl en fazla fiyatı hemde doğal duruyor ha dikkat et bazıları plastik çıkıyor bazı kozmetikçilerde bir kere aldım eve geldim resmen oyuncak bebek kirpiği gibiydi attım çöpe...birde tekli olanlar daha güzel ve daha doğal duruyor..tekli kirpik al bence uzunluğu kısalığı falan hangisinden istiyorsan bulabiirsin...1 gün içinse m.a.c alma ama watsonstakilerden alabilirsin...

görmedim kuşum napim:))))

watsons var bana yakın tekli derken tek parça bütün kirpik olanlardanmı alıyım yoksam tek tek kıl kıl takılıo onlardanmı kuşummm

görmedim kuşum napim:))))

watsons var bana yakın tekli derken tek parça bütün kirpik olanlardanmı alıyım yoksam tek tek kıl kıl takılıo onlardanmı kuşummm

tek tek olanlar böle bı tablo dusun ustunde tek tek alıp takıyorsun onlar daha dogal ve daha gusel gosterıo ben 2 adet kırpık aldıgımda onu takamıyorum ortadan kesıyorum öyle takıyorum butun takmayı beceremıyorum bırde butun olanlar oya başar gibi duruyor :))))

bu arada bazı kuaför salonlarıda oluyor kırpıkler ben mesela 5 adet sağ 5 adet sol gözüme taktırıyordum kuaför salonumda senin kuaföründede wardır belki bir sor istersen cnm

anladım tutim onlardan alim bari bende
daha kuaförü ayarlayamadık düşünebiliomusun düğün haftaya daha kuaför yok ortada
ondan ben kirpiklerimi hazır ediyim
kuaföre gidemezmişiz bide :roflol: :roflol: hiç olmadı iki kirpik yapıştırır giderim düğüne :roflol: :roflol:

gitti valla evet cnm otomatik vitesti =)) ama çok yakıyordu barbicim öyle böyle değil bi bakıma iyi oldu satıldığı bu devirde daha ekonomik bir araba almak lazım az yakan ehliyet yok ama araba var komik ama dediğim gibi yatırım amaçlıydı zaten para lazım oldu satıldı tabiiki ehliyeti olan arkadaşlarımla bazen arabayı alıp geziyorduk onlar kullanıyordu ben yanda oturuyordum yada benimki geldiğinde kullanıyordu...işe yarıyordu üzüldüğüm nokta her ne kadar ehliyetim olmasada ilk göz ağarımdı ...

evet ya ilk arabaların anısı bir başka oluyo tutim.. tıpkı ilk oturulan evler gibi.. cocukluğunun geçtiği yerler gibi.
umarı daha iyisini alırsınız şimdik.. ehliyet almaya hiçbişi yok. ders mers çalışmana geek yok.. sen bi yazıl ehliyetini tamam bil

hahaha ilahi yaaaa sizin o taraflarda kaliteli kuaförler oluyor genelde
bir an önce bulun valla kuaför sanırım burcunun düğünü ön prowa yapılması lazım zaten nasıl gelin saçı nasıl makyaj olması gerektiğini önceden karar wermesi lazım inşallah bulursunuz geçen bir arkadaşımla konu açıldı gelin paketi varmış 1 milyar wermiş çüş dedimm ne ayrıcalığı var dedim ötüyormuydu dedim sonra solaryum manikür pedikür makyaj cilt bakımı el bakımı falanda filanda içindeymiş yani hepsi olupta daha uygun yerlerde war şaştım kaldım ya

halletmem lazım cnm ehliyet işini gerçekten gerekli bir şey...bakalım inşallah alıcam...dediğin gibi evet cnm ilklerin anısı başka oluyor

ohanzi yanii.. var öyle tipler ya nasıl verirler ortaya bişey çıkmayan bişeye o kadar para..
ya bitane bulduk tutim ama hanfendiler prova yapmıolarmış provasız kuaförmü olur olum dedik olurmuş ücrete dahilmiş :umursamaz:

düğünn günü ya kız beğenmesse ne olcak kafasını yada makyajını cıx önceden prowa yapması lazım kuaför salonunun yapmıyorsa bişey bilmiyor kakalıyordur kesin ben bişeyi beğenmessem evlenmekten bile vazgeçerim o kadar takıntılıyım yani beğenmem lazım =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…