Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sagol barbisim normali 12 ye 8 bende ikiside yüksek bende bir zamanar düsüktü cok düsüktü sonradan böyle oldu..
tuticigim hallettinmi islerini ee hadi gözün aydin..
xzgim gecmisi okumaya gitmis geri dönmemismi??

tutim arabanımı sattınnn gamyoncuiremsu

babam yatırım amaçlı almıştı benim üstüme yaptırmıştı ehliyet alırımda ben kullanırım diye ehliyet almayınca kenarda kaldı hep araba benimki geldiğinde ancak arabayı alıp o kullanıyordu bazen sonra para lazım oldu benimkini satmaya karar verdik artık dütdütüm yok hehehe....bu arada gözünüz aydın cnm iş başı yapıyormuş sizin kaçak işçi oh olsun...

hay allah ya aksilik damla verdi demek kullan bakalım inşallah iyileşirsin canm ya benim annemdede var tansiyon dikkat etmek lazım...

anladım tutim, e sende ne diye almazsın ehliyeti bak gittti araban

hehehe gitsin boşver yenisi gelir yawrum alıcam ehliyette çok üşeniyorum kursa gidip yazılmaya =))) birde ben ders çalışmayı hiç sevmem

selayım şaka maka tatile çıkmaya az kaldı...

barbiş ayakkabını almışsın şimdi okudum hadi gözün aydın çanta vardı sanırım elinde...yeni almıycan demi???

tutim canimin caniminn evet canim bugun var bide yarin cuma günü erkenden gideriz ...
bugun alisveris yapmam gerek
eksiklerim var biraz selime kum oyuncaklari kova kürek mürek insallah iyi gecer iyi gider geliriz.

oyşşşşş selimoşa kova takımımı alcan hehehe hadi bakalım yap alışverişiniiii yawrum ya kumdan kaleler yapar artık...çocukluğumda bende çok severdim kumda oynamayı babamla şato yapardık hep hey gidi günler

ozaman emre altugdan rica edelim sicak daha sicak olacagi cigiriversin

yanma demezler yanan adama, yanıyorum bende inadına

bende araba almayı düşünüorum eylülden sonra inşallah alabilirim toyata yaris. biraz az yiyip kendimi borca sokmam lazım yoksam haybeye çalışıp duruorum yani :1no2:

evet hayatım aldım kına gecesinde giyiceğim akkabıyı çanta almıcam
kınada çantaya geek yok
şimdi düğünde giyiceğim ayakkıyla çantaya geldi sıra ve takma kirpiğe
macten falanmı alsam yoksa normalde 1 milyoncularda satılan kirpikleri takabilirmi kuaförler bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…