- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.021
vay yalancı dümbelek vayyyklava:
barbim herifin kulağını çok çınlattık
nikoda gelmiş daha nikonum topiğini okumam lazım
noluyo dedim ben de burdayılanoğlusu eşşoğlusuklava: klava: klava: klava:
kulağına ben onun töbe töbeklava: klava: klava:
ben zaten meşhurdum kii laelaelaelaelae komik etiket yazmaktan ban alan kaç kişi var şu KKda ha sempatiksalakcinninikooooo duy sesimizi
artıkım meşhur oldu bizi unuttu:gitme:
bu da iş yerindekilere kafayı taktı hiş bişiden habarı yok :CüvCüv: varsa yoksa işyerindekiler zemuszemusaha pimbe koltuktamısın lan , ne sıfatla :roflol::roflol::roflol::roflol:
köyün delisi gibin bişeymi :roflol: :roflol:
biliyorsun ilk gün her yerde izdiham olur, ağır aksak da olsa yetiştirdik cevapları çok şükür :Saruboceq: :lepi: :roflol::roflol::roflol:nikoo geçen gün bir girdim 2.5 saate bitirdim ben en iyisi fazla ilerlemeden el atayım
sen kafanın sakin olmasını beklersen ooooo ölme eşşem ölme beni buralarda koma beben nikonun pime koltuğu arşive kaldırıldığında sakin kafayla okumayı düşünüom
hatta kendime günlük çizelgeler falan yapayım gün içerisinde şu saatlerde şı kadder sahife die okiyim
bünyeme ağır gelmesin, şaftım kaymasın diee :roflol: :roflol:
hepiniz beni geberttiniz gülmekten :1hug: :roflol::roflol: sositososito :dance:barbiiii
nikonun topiğini okumak çok zevkli sıkkın bir anında el at hiçbişeyin kalmaz
sadece gülmekten karnına kramp girerkaydirigubbakcemile3
yok kız nerde dinlenmek nefes alamadım bi ara delikafadulden okuyacak bir sürü şeyim birikti eyvahedigeldismile gelen sitemler de cabası:tomato:tünaydın kıslaaar,
anaaam meşhur nikon gelmiş nikoooooon bi imza virsenee delikafadulden kıs koltuk pek rahat geldi heralde unuttun bizi kaydirigubbakcemile3
barbim hadi gözün aydın canım adalet yerini bulmuş
mum ışığında kitap okumak oooo çok romantikgunaydın canlarımm
dun gece elektrıklerımız gıttı
mum ısıgında kıtap okumak zorunda kaldım
gecmısı okuyup gelıyorum hemenn
elimden geleni ardıma koymıcam bebegım o elbısemı gıyebılmek ıcınxzgicim yeni mi aldın canım elbiseleri ilk ikisi çok güzelmiş üçüncüsü üstüne güzel oturmuş ama biraz ağır gibi geldi bana desenleri falan. ilk elbise çok güzel durmuş ama dekolte fazla dersen bence en alttaki dantelleri birleştirip çok hafif dikebilirsin biraz birleştirir canım
vayyy beme
bmw gibi klass görünüorsun tatlımmm kaydirigubbakcemile3
askım bnmkısı bagırmaz dırek modemı kapatır ben acarım o yıne kapatır sempatiksalakcinnikızlar yatıyım ben anam bağrınıyı ezginin anasna çekti valla bu da
makkajımı falan çıkartıcam
öpüorum sizi iyigeceler
sitede birisi kocasına msj atıp garip bi soru sormuştu(şöyle şöyle olsa ne yapardın gibi bişeydi heralde)
adamdan gelen cvp:
sen yine mi o sitedesin??
ohh içimin yağları eridi valla,kendini akıllı zanneden pislik gel tıpış tıpış çalışbu arada yalancının mumu yatsıya kadar demişler..
işyerinde salak var ya dün amirimizi aradı iznimi uzatıcam ya da rapor alıcam diye. biz burda arkadaşla söylendik ya nasıl izin alır biz napcaz netces diye bürodan biri uçurmuş sanırım haberi ona hemen akşam aradı amirimizi .. ve ayağı mayağı kırılmamış hala amasyadaymış annesi köy evinin çatısından düşmüş ayağı kırılmış ona bakcakmış orda
kendi ipini çekersin dedi amirim sakın öyle bişey yapma, hem kendini hem kızları çok sıkıntıya sokarsın burda o yüzden ayın 5inde işinin başındasın dedi
ohhh ne güzel oldu
pembe koltukta oturuyorum ya ben eteğim kırıştı kalkamayom belli olmasın diye, o yüzden gelemeyom:roflol: ilk gün bir de izdiham oldu açılış izdihamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tanrıçamın işini dert etme sanmıyorum bişi olucağını :1closedeyes:
wıyyyy herkesler gelmiş bir selayım uğramamış dr a gidicekti...
bende sabah notere gittim imzamı attım sonra her ne kadar ehliyetim olmasadaaaaaa arabayı yeni sahibine teslim ettim yakındı allahtan arabadaki cd leri falan unuttum içinde aklıma geldi geri döndüm onları aldım havada gök gürlüyor bir yandan bam güm ordan çıktım capıtole kafes ayakkabı baktım kafama göre bulamadım sonra arabanın yeni sahibi aradı haydeeeeeee evrak için babamların servisine götürdüm arabayla sahibini ...kardeşimle yemek falan yedik oydu buydu derken atladım taksiye eve geldim o kadar yorulmuşum ki yığıldım kaldım ...benimki aradı o burdayken hep benim arabayla gezerdik diyorki şimdi araba yok neyle gezicez dedim el arabasıyla gezicez bende bugünkü macera dolu havadisler böyleeee ehliyetsiz trafiğe çıktım =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?