Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

icelim güzelleselim diyorsun heee :)
the end degil open end sonu acik gece :9

uygun bir vakitte bende senin karikatürünü koyacagim bekle de gör :))

acil oldu bunu bulabildim ancak :))) daha cok vaktim olsa daha iyi birsey yapardim sizin icin :))

herkes için yap kuşum tek benim için değil bak ben hepiniz için uyudurdum bişeyler.... yıh yıh yıh( fred çakmaktaş gülüşü)

kusura bakmayın kızlar babam geldı de onceden begendıgım seyler vardı gel onları alalım dedı hemen cıktım bende smdı geldım canlarım gecmısı okudum kaynatmıssınız tek tek alıntı yapamadım basım cok agrıyor halsızım keyfım hıc yok
selayhusum bana guzel bır gece gecırecekmıssın gıbı gelıyor bıtanemm
tutıcım karakaturumu sevdım ama henuz aramadım kayınvalıdemı
sende ıyıles artık kusum ya cok uzun surdu
buarada selayhusum 6 kaynın war demekk vahh vahhh acıdım suanda ewlı degıllermı? benimde bir kaynım var birde gorumce,gorumcem arkadasım gıbıdır cok severım yuzu guzel ıcı ondanda guzeldırr

xgim kuşum geçmiş olsun git yat biraz dinlen hava çarptı galiba sana kuşum...
beğenmene sevindim cnm...
bu arada benimde 2 tane görümcem var benimkilerde çok güzeller çok iyiler allah huylarını bozmasın...

Aminn canım ya kaynanan nasıl?
ewet galıba banyo yapıcam halım yok gozlerımdekı rımelı sılmeye halım yok gozlerım yanıo ekrana zor bakıyorum ıcımdede bır sıkıntı anlam veremedım

bakalim xzgim bende sabirsizlikla bekliyecegim aksami :)
6 kaynim 2 si bekar sadece , 3 ü tr 3 ü burda

artik kalkiyorum ben üzerime düzgün biseyler giyineyim malum bugunki ev halimi gördünüz .)))

hepinizi cok öptüm , eger benimki unuttuysa görüsürüz zaten aksama unutmadiysa görüsemeyiz bu aksam
yarin kacta yatacaksin hastaneye ???? sabah insallah görüsürüz tekrardan eger görüsemezsek biran önce dön aramiza canim cok öptüm kizlar hepinizi.

tuti canim uygun vakitte hepinizi karikatürize edecegim ( sezen sarkisi gibi oldu buda )
beni karikatürize etme benle oynama :)

barbi hanim evine gecti kenini bekliyor heralde öpüldün barbicikk

benden selam olsun ...

sabah 7 bucukta gıdıcem canım 9da amelıyat olucam,hastanede kalıcam.ilk gece buraya gıremem herhalde..gelene kadar kendıne ıyı bak bıtanecımmm cok ama cok guzel zaman gecırın gecenız kısa surmesın sekerım:))

xzgim çok çok çok geçmiş olsun hemen iyileş gel aramıza dualarım seninle cnm...
kayınvalidemle daha tanışmadım kuzum ama kayınvalidem resimlerimi görmüş ne zaman isteyeceğiz demiş...şimdilik bir sorun yok cnm olacağınıda sanmıyorum...

selayhus cnm bol şanslar cnm umarım herşey istediğin gibi olur....

barbim bu sorum sana tatlım...
sende çıt çıt kullanıyordun sanırım cnm benimde 3 parça biri 3 lü diğerleri 2 li olmak üzere 3 parça çıt çıtım var fakat çıt çıtlarımın rengi bal sarısı olduğu için kullanamıyorum boya alıp evde kendim boyasam platin sarısına nasıl döndürebilirim bir fikrin varmı canım kuaföre sordum 80 e boyarım dedi çok geldi bana 80 ya dip boyam geldi onu yaptırırım daha iyi...

tutimmm alsın senin basında gezdırsın zatenn,herkese nasıp olmaz boyle gelin:)
kaynana cok onemlı ama sagolsun benımkısıde cok ıyıdır,goren sanır kı ben onun kızıyım sercan damatı..sercana askerde bıle sakın uzme kızı,kıskanclık yapıp kırma kızı dıye konusuyormus,her zaman savunur dusunur benım canım annem ya.orda kalayım dıye can atıyor gıttıgımde sevdıgım yemeklerı yapıyor benım ıcın terlık falan almıs gıttıgımde gıyım dıye,banyo yaparsam dıye dusunup a dan z ye herseyımı almıs hazırlamıs,kaldıgımda da cok guzel bakıyor sagolsun cok kafa dengı al saatlerce alısverıs yap gez.ay ozledım bırden onu :)
barbim girmedi bu aksam benden selamlar olsun barbime konusamadık bugun hıc cok opuyorum.
selayhusum umarım gecen guzel gecıyordur,iyi eglenceler:)
tutıcım bende bırazdan yatıyorum yarın sabah 7bucukta hastanede olucam tahlıller falan 9da da amelıyata gırıcem,cok agrım olursa yada hastanede ınternet bulamazsam gıremem.ben gelene kadar kendinize iyi bakın güzel cotanaklarımm

sorma gitsin canim benim bir güzel geciyorki :))
Allah isini rast getirsin canim insallah biran önce iyilesirsin

Yesil sahalar seni cook özliyecek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…