Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tahlıller falan yapıldı damarı zor buldular cok ınce dıye bılegımın ustunde buldular neysekı kan falan aldılar..saat 9da ustumu falan gıydım sedyeye yattım kadın sana sakınlestırıcı verıcez dedı en son onu hatırlıyorum bayıltmamıslar benı konusmusum babama el sallamısım bıseyler demısım ama ınanın amelıyathaneye nasıl gıttım belımden nasıl ıgne yedım odaya nasıl cıktım benı nasıl gıydırdıler hıc hatırlamıyorum.odaya cıkınca bagırmısım aglamısım benı gıydırın cok usuyorum dıye cok tıtrıyomusum.babam kameraya cekmıs benı uykumun ıcınde ınlıyorum,suratımdan acı cektıgım bellı ızleyınce sınırım bozuldu.neyse sonra kayınvalıdemle yengem gelmıs onların sesıne uyandım ama nasıl leylayım bır gorsenız hıc bır alkol boyle yapamaz kafamı yanı kafam bınbesyuz:) babam gıttı o sırada annem halamlar babaannem arkadaslarım o su bu derken moral buldum acıldım bıara bomba gıbıydım sarkı calarken yatagımda oynadım bıle:) sıgarasız yapamadım ne yazıkkı odada camda sıgara ıctım.sonraaaa herseyın etkısı gectı agrı kesıcı falan hıkaye yanı agrıma dızlerım warya tas doldurmuslar sankı ıctende kesık acıları gelıyor bıde dız kayması var ya sag dızımı hıc oynatamıyorum oglen yıne seke seke yuruyodum smdı yapamıyorm bıde halım kalmadı herhalde hıc uyumadım amelıyattan sonra.yuzum gozum sısmıs be kızlar narkozdan herhalde foto koyayım mı kopun bıraz snra sılıcem hemen:)

bende hizli hizli okudum resmi kacirdim diye :) ayy canim benim cok gecmis olsun kiz tombul yüz sana yakismis hee :)))
ayy canim biran önce iyiles emi agrin sizin kalmasin , bu sigarali yeri okumadim görmemezlikten geldim : canim benim cook gecmis olsun tekrardan

ben sevmedım bu tombıslıgı:)
hahaha cok komık halım kurtlu hasta hahahah
sıgara bılıyorum cok zararlı ztn mayısta bırakıyorum kesın kararlıyım ama smdı bana can kan verıyor be kızlar kızmayın
su bır haftayı gecırsem baska bısey ıstemıyorum ya bır de hala uyumadım hıc bır zaman normal hastalar gbı olamadım kı ben:)

yaramı deşme be kuzum:))
hayat siz gerçek aşkıyla evlenenlere güzel:)
nikahıma geliyorsunuzdur umarım hadı selayhusum uzakta ama sız ıstanbulcuktasınız:)

yazdım balım..
25 eylule alıcam ınsallah sıslı evlendırme daıresınde sonrasında leventtekı zıyade de yada taksımde baska bır mekanda olabılır orayı kapatıcaz fasıllı eglence yapıcaz.
selayhusum belkı olmaz hayatın cılvelerınee:) belkı gelırsın ıNSALLAH gelirsin minnoş bebeğinle

canim gecen yil geldik bu senede esim gitti artik bakalim kismette ne varsa ama eger gelirsem kesin haberlesiriz hee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…