Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hatirladi canim cünkü daha dün lafi gecmisti annemler burdayken...
ama bos hatirladi yani bir hediyesiz
ne derler ben biliyorum malimin huyunu :))

yanı ne dıyım kı hos bır davranıs degıl ama kım kusursuz:)
sarılıp opup kutlamıstır ama dımı kac senelık evlısınız selayhusum

Canim saat gec oldu sen neden ayaktasin daha ? sabahta erken kalkacaksin malum yorucu bir gün olacak senin icin yat dinlen iyice..cok öptüm seni

ben degisiklik olsun diye yaptim vallahi :) baska hicbir sebebi yok
göcebe ruhum gezmek istedi :))))

8 sene oldu canim ooooo cok hemde cok olmus
öpme koklama oldu canim :) dedi bide calistim alamadim güya mazeret:))

GÜNAYDIN KUŞLARIM

taylan geliyor cnm istanbulaopuyorumnanaktan

gözünaydın tutim benimde bir arkadaşım var onunda sevgilisi adanada, taa eyllülden iki haftadabir haftasonuna uçak bileti almışlardı , iki haftada bir çocuk istanbula geliyordu, arkadaşımda senin gibi yolunu gözlüyodu :)) bu hafta bitmiş o biletler dövünüp duruyo şimdi arkadaşım kaydirigubbakcemile

ahana buda barbiem...malum çalışan hatun

kız yeminle valla öyleyim, dün akşam 11,30da girdik eve
iş çıkışı direktman adanalı sevgilisi olan arkadaş varya onla buluştum, bir proje üzerinde çalışıyoruz
daha sonra aşkuşmun bi arkadaşı var projemize yardım eden onlar geldi , çalıştık derken saati 11,30 ettim kaydirigubbakcemile

eve geçmemiştim aşkım, üst satırda anlattığım üzere :icecream:

ezgim çıtıpıtı güzelim benim, Allah yardımcın olsun inşallah ameliyatın güzel geçer
dualarım senle canım, biran önce çıkda dön aramıza :Saruboceq: :Saruboceq:

çok yoğun açıcılar oluyor tuticim , ben denemedim ama onlardam bir kullan istersen
palettenin falan var kutuda çok yoğun açıcı diyor
birde kuaför malzemelelri satan mağazalarda oryaller oksidanlar oluyor şişeyle satıyorlar bir şişesi 3--4 milyon falan bedava.
oraya gidip onlardanda alırsın, onlardan kaç volüm karıştıracağını çıtçıtlarınla birlikte ordaki satıcıya sorarsan onlar biliyorlarr CADIARZU

hatirladi canim cünkü daha dün lafi gecmisti annemler burdayken...
ama bos hatirladi yani bir hediyesiz
ne derler ben biliyorum malimin huyunu :))

aahh ben bu eniştemi napayım he klava:
ona burdan şu şarkıyı gönderiyorum

Sen televizyon başında haberlerle
Ben köşe başında hayallerle
Ömrümüz geçiyor,aynı odada ayrı dünyada
Sen beyaz cam önünde koyunları sayıyorsun
Ben beyaz perdemde yıldızları sayıyorum
Sen yine uyukluyorsun,ben yine sayıklıyorum

Bir avuç odada bir başka dünyada

Paramız yok derdimiz çok olsun alıştım artık
Paramız yok derdimiz çok olsun alıştım artık

Ama bir kez gül eve gönder kırmızı gül
Aşkı unuttu gönül,işte asıl budur

İster odun,kömür olmasın;Kalbim ısıtır seni
İster dolap boş olsun gözlerim doyurur seni

Sen bana ver kendini
Ben gelirim kendime
İki kadeh az içsen
Gül dikersin kalbime

Sen bana ver kendini
Ben gelirim kendime
İki kadeh az içsen
Gül dikersin kalbime

Bilmiyorsun güzelim
Her gün içimde
Üç buçuğun içinde

Ekmek yerine kendi kendimi yiyorum
Ekmek yerine kendi kendimi yiyorum

Bilemezsin anlamazsın
Rüyalardasın

Böyle bahane yapma alsan bir kırmızı gül
Aşkı unuttu gönül geçmez böyle bir ömür

Bir avuç odada bir başka dünyada boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

nerden bildin giii maixcim cuk oturdugunu :))
barbi bir teselli verdin yaa allah razi olsun :)
hepinize günaydin tünaydin bebekler

barbicik anlatilmaz yasanir deyip kivirayim bari :) anlatacak hicbisey yoktu cünkü normal bir gün gibi yedik ictik vs. vs.

barbiem; tamam canım dediğin gibi sorayım kuaför malzemeleri satan yerlere aradan çıksın....
saldırasım var kendime değişiklik yapmam lazım...
bu arada allah arkadaşının yardımcısı olsun benim gibi yol gözlüyor bizimkide THY yi zengin etti bazen promosyon oluyor uçak biletlerinde 49.90 oluyormuş önceden ayırtıyor biletini atlayıp geliyor 14 nisanda gelecekmiş allah izin verirse...
bende çalışmayı özledim ya ki benim işimde çok yoğundu sabahlara kadar tasarım yapıyordum ajansta sonra reklam çekimlerine gidiyorduk çok ağır ama zewkli bir işti bakalım kısmet olursa iş bulup gircem tekrar çalışmam lazım sewmiyorum wde oturmayı...
sana kolay gelsin cnm hayırlı işler yeni projeleriniz için...

selayhus;bebem boşver bugünün yarınıda var bu sene olmadı seneye daha güzel süprizler yapar enişte belki çok yorgundu senin anlayışla karşılayacağını bildiği için bişey yapmamıştır belkide başka bir gün telafisini edecektir...

xzgim;umarım ameliyatın iyi geçmiştir...şuan belki dinleniyorsun ama sabah uyanım direk aklıma geldin saat 9:30 du baktığımda hemen dua etmeye başladım senin için...biran önce iyileş tatlım özletme kendini...jayınvalidenle olan diyaloğuna çok sevindim allah huyunu bozasın tatlım hep öyle davransın sana gözümüz arkada kalmasın....
çok geçmiş olsun balım kendini yorma emi....

sor sor bence kesin sor tutim 80 nere 5-10 nere
çokta fazla 1 litre falan şişe tepe tepe kullanırsın :)))))))))))..
aynen bende değişiklik istiyorum solaryuma başlıcam
hiç sevmiyorum beyaz teni, saç rengimede hiç olmuyooo

çalışmak güzel tutim ama insan bazen evde miskinlik yapmayıda özlemiyor değil
grafikerlik emek isteyen kafa isteyen iş hayatım, grafiker arkadaşım var anlıyorum seni ondan.
geçen sene ağustostan beri aralıksız çalışıyorum ve biyolojik saatim TATill diye çemkiriyo :))

bu arada xzgiciğimde benimde aklım
umarım iyi geçmiştir ameliyattt
keşke nosunu alsaydık arardık bak hiç aklıma gelmedi :umursamaz:

selam kizlar pekbir sessiz sakinmisiniz bugun cok kosturmaca halindeydim disarida..
sagolun beni teselli ettiginiz icin ama takmiyorum o kadar saglik olsun canlarim
xzgiciiimden bir haber yok degilmi ??

calismak güzel yaa bende özledim isimi, dönecegim ekimde insallah yarim günde olsa calismak güzel olacak gerci cocukla stresli olacagi kesin kre$ ordan i$ ordan ev
ama ben özledim

canımınıclerı ozledım kızım sızlerı cok suan hastane odasındada olsam agrıdan gebersemde sızsız yapamadım:) ne guzel seyler soylemıssınız ıyıkı varsınız kızlar..bunu hızlıca yazayım geldıgımı anlayın dıye smdı sıze neler yasadıklarımı yazıcam

tamam canim bekliyorum umarim biran önce gecer agrilarin ameliyatinda iyiii gecmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…