- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.341
peştemalı mı diyon kisankim onun adı paşmina değildi başka bişeydi ceşanmıydı :S keşan değildi
kırmızı çizgili önlerine sardıkları şeyi diyosan evet peştemal canımhoşgeldin selaycım...
paştemaldi galiba böle kırmızılı bişeydi...
askım ılk okudugumda gozun aydın yazıcaktım ama smdı noldu ne bıttı ben bılemedımkı ınsallah gelır bebegım enıstehello how are you kk ?
hahaha sofra kurulmuş kahvaltılar edilmiş o sırada bende anamla sabah yürüyüşündeydik eve geldim rezene çayı koydu annem önüme bööööööööğk o ne biçim şeydir be içenlere allah sabır wersin ben almıyayım papatya çayı lütfen bana =)))
neyse bayanlar bugün benim bakım günüm sevgilim ya bugün yada yarın geliyor oje moje duştu falan filan halledeyimde aradan çıksın...
ask bocegımm bızımkıler yarın gece gıdıyorlarezgim cuma günü ben müsait olursam ve o günde benlen görüşük etmezsen küsücem sana kankilliğimden boş ol boş ol boş ol dicem :mymeka:
bebegımm oglen annem arkadaslarına gıttı bende gıttımbarbim galiba salatanı çoktan yemişindir
afiyet olsun
selayım bavul hazırlama telaşında heral
tutimde güzellik turunda
xzgim neler yapıyo acep
hosgeldın canımmkizlarrr bende geldim araniza
yerım nan senın duygusallıgınıııııbugün çok duygusalım ya sabahtan beri mustafa ceceli-hastalığında sağlığında şarkısı dinliyorum...
cocugunda sansına hep bu donemde gelıyorbarbişim bugün hacize gidicekti akşam üstü aradı sesi kötü geliyordu ne zaman hacize gitse morali bozuk olur zaten kolay değil ama mecbur napsın oda... hiç geliyorum yada geleceğim demedi bahsetmedi biraz canım sıkkın ama yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi herşeyde hayır vardır birde regl olcam ya aşırı gerginim sanırım ondan bu duygusallığım...
heyyy tatlısım su sınavını atlatta bol bol gelırsınkıslaar napıyosunuz, ben gelemiyorum ya zaman bulup
tuticim noldu gelmiyo mu sefkülün yaa gelir gelir o da özlemiştir seni
bu arada ben 26 temmuz dan itibaren 1 ağustosa kadar aranızda olmayacağım canlar karadeniz turuna gideceğim hayalimde en çok gitmek istediğim ayder yaylasını görücem hemşin oynayacam mıhlama yiyeceğim mısır unu ekmeğini yoğurda bana bana yicem aaa birde laz böreği yicemmm....
samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin-ardahan buraları gezeceğiz bol bol horon tepeceğim uşakları keseceğim hahaha şaka şaka benim adanalım var ne edeyim karadenizli uşağu...
hemşin hemşin aha aha haaa diye bağırcam ulannnnnnnnnnn ayder yaylasında
ya laptopu dusurdum
bısıler oldu ama anlamadım ne oldugunu
offf(
bıraz takılayım sonra gıdıcem kısı sayısı cıkarmam lazım
bızımkıylede aramız lımonı
aramadım onu dıye kırıldı bana
az arayınca yada ılgılenınce kırılıyor
tuti peştemalını alıp karadenize gitcekmiş canım mıhlama yicekmiş orda cokacimcoookne var ne yok kizlar pestemal kime niye neye lazimm ?? tutim adanalin niye gelmiyiii
heyyy tatlısım su sınavını atlatta bol bol gelırsın
ozledım senıııı
kpss belası canım yahanturks ne sınavına hazırlanıyon canım??
geçmiş olsun tuticim noldu kiaz ewwel karnıma kramplar girdi abowwww ölüyom sandım =)) biraz uzandım iyim şimdi
xzgim gelmiş hoşgelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?