- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.361
çok sağol kelebekcimhanturks kolay gelsın :hulya:
tıti yavuklun gelirayak hasta olma dıkkat et kendınesempatiksalakcinni
ben de aynen senin gibiyim ilk günler biraz fazla sürüyorum sonra azaltıyorum ben canım gerçi sen 4 gün kalıcaksın ama ilk gün için bence 20 iyidir bi de yağ da kullanınca biraz daha yanabiliyosungecmis olsun tutimm.
kzlar bisey soracagim ben beyaz tenliyim cabukta günes alerjisi oluyorum ve 20 faktörlü krem aldim cokmu fazla hicmi kararmamki acaba diyede düsünmeye basladim ama sadece 10 alsaydim ekti etmezdi fazla sanirim
canim ben yinede 10 a degistireyim onu spray zaten baskada bisey sürmem 4 gün icin zaten öyle fazla özentiyede gerek yok ne kadar yanarsam sansimaçok sağol kelebekcim
ben de aynen senin gibiyim ilk günler biraz fazla sürüyorum sonra azaltıyorum ben canım gerçi sen 4 gün kalıcaksın ama ilk gün için bence 20 iyidir bi de yağ da kullanınca biraz daha yanabiliyosun
yok canim italyayaselayhus nıre gıdıyon bacım tatilemi bilmiyorumkismile
hawaii adalarınamı yoksam :uhm:benide götürsene mafoldumben ama ben yalnızım eşim yok:jeyyar:
hello şekerler
malesef hayatım 10 günüm kaldı bi sizi okuyorum bi soruyu kaydirigubbakcemile3hanturksum deli gibi çalışıoumusun hala bilmiyorumkismile
sen bilirsin tatlım çok durma güneşte o zaman haşlanma olumunekankayizsmilecanim ben yinede 10 a degistireyim onu spray zaten baskada bisey sürmem 4 gün icin zaten öyle fazla özentiyede gerek yok ne kadar yanarsam sansima
biem sende hosgeldin canim
hello hayhay how are you today, fine thanks and you, me tooo thans, welcome baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?