Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gecmis olsun tutimm.

kzlar bisey soracagim ben beyaz tenliyim cabukta günes alerjisi oluyorum ve 20 faktörlü krem aldim cokmu fazla hicmi kararmamki acaba diyede düsünmeye basladim ama sadece 10 alsaydim ekti etmezdi fazla sanirim

hanturks kolay gelsın :hulya:
tıti yavuklun gelirayak hasta olma dıkkat et kendınesempatiksalakcinni
çok sağol kelebekcim

gecmis olsun tutimm.

kzlar bisey soracagim ben beyaz tenliyim cabukta günes alerjisi oluyorum ve 20 faktörlü krem aldim cokmu fazla hicmi kararmamki acaba diyede düsünmeye basladim ama sadece 10 alsaydim ekti etmezdi fazla sanirim
ben de aynen senin gibiyim ilk günler biraz fazla sürüyorum sonra azaltıyorum ben canım gerçi sen 4 gün kalıcaksın ama ilk gün için bence 20 iyidir bi de yağ da kullanınca biraz daha yanabiliyosun

selayhus nıre gıdıyon bacım tatilemi bilmiyorumkismile
hawaii adalarınamı yoksam :uhm:benide götürsene mafoldumben ama ben yalnızım eşim yok:jeyyar:

kelebekcım maalesef gelır ayak hasta tım kendımı
selayım 10 factor al..
biemcim h.g bacım
hanturks abe kaynana ne yaptın bize naptın bizeeeee yandan

selam kızalar kıyaafetlerimi yerleştirdim falan öldüm resmen hem yerleştirdim hemide çok güzel hareketlerin eski bölümünü seyrettim hep gülüorum hem çalışıorum evde deli gibi ..ezgtim taam ben seni ararrım kuşum cuma günü gelince.. :ecrin_bebek:..seloşum muhtemelen 4 günde bronzlaşamıcaksın ama tenini iyi korursan o hafif kırmızılıkların esmerliğe dönücek.. yanıcam diye düşük faktörlü bişi alıp haşlanma az ama öz yan.. döndükten sonra bikaç seans solaryumda yaparsın ohh kebapp
hanturksum deli gibi çalışıoumusun hala bilmiyorumkismile

canim ben yinede 10 a degistireyim onu spray zaten baskada bisey sürmem 4 gün icin zaten öyle fazla özentiyede gerek yok ne kadar yanarsam sansima

selayhus nıre gıdıyon bacım tatilemi bilmiyorumkismile
hawaii adalarınamı yoksam :uhm:benide götürsene mafoldumben ama ben yalnızım eşim yok:jeyyar:
yok canim italyaya

biem sende hosgeldin canim
hello hayhay how are you today, fine thanks and you, me tooo thans, welcome baby

napisiniz bakim
makaj yapasım geldi
göz makajı :)))
onunla uğraşıyorum :))))

ooohh bitri italya ya gider, biri karadenize miss valla
ben de naptım(
temizlik yaptım bugün yoruldum
sadece süpüreyim dedim çok yorgundum zaten
sonra bi de sileyim dedim
tozu da aldım
tuvalet banyo yıkadım
balkonuda yıkayım bari dedim
sonra bittim

biemcim işin mi yok yoksa kocan mı yok kızım bu saatte göz makkajıynan uğraşıon evde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.. avatarımın manası yok kız tvlerde genel izleyici kitlesi oluyor ya onu resimlemişler büle kaydirigubbakcemile3 hayhaycım o bilekliği çok ama çok sevdiğim ama birkaç ay önce tartışıp şuan konuşmadığım bir arkadaşım hediye etmişti :gitme:

hanturksum deli gibi çalışıoumusun hala bilmiyorumkismile
malesef hayatım 10 günüm kaldı bi sizi okuyorum bi soruyu kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin tatlım çok durma güneşte o zaman haşlanma olumunekankayizsmile
:roflol: oh baby you're wonderful

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…