- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.321
bu arada ben 26 temmuz dan itibaren 1 ağustosa kadar aranızda olmayacağım canlar karadeniz turuna gideceğim hayalimde en çok gitmek istediğim ayder yaylasını görücem hemşin oynayacam mıhlama yiyeceğim mısır unu ekmeğini yoğurda bana bana yicem aaa birde laz böreği yicemmm....
samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin-ardahan buraları gezeceğiz bol bol horon tepeceğim uşakları keseceğim hahaha şaka şaka benim adanalım var ne edeyim karadenizli uşağu...
hemşin hemşin aha aha haaa diye bağırcam ulannnnnnnnnnn ayder yaylasında
bu arada ben 26 temmuz dan itibaren 1 ağustosa kadar aranızda olmayacağım canlar karadeniz turuna gideceğim hayalimde en çok gitmek istediğim ayder yaylasını görücem hemşin oynayacam mıhlama yiyeceğim mısır unu ekmeğini yoğurda bana bana yicem aaa birde laz böreği yicemmm....
samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin-ardahan buraları gezeceğiz bol bol horon tepeceğim uşakları keseceğim hahaha şaka şaka benim adanalım var ne edeyim karadenizli uşağu...
hemşin hemşin aha aha haaa diye bağırcam ulannnnnnnnnnn ayder yaylasında
karadenizde yasamıs bırı olarak uzungol cık aydere cok sahide bir balık ızgara yanında mısır ekmegı yeecokacimcoook
mıhlama olmassa olmaz zaten ama nedense laz boregını cıkkk sevmedım yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?