- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.601
kizlar selam ben geldim bugun annem bendeydi fazla ilgilenemedim sizlerle yeni yolcu ettim kendisini
neyaptiniz tutim haberler iyi degilmi ??
xzgim, barbim, ayburcumm, nikonum, hanturks gnydn ,biem hepinizi öptüm cook cook
ayburum smililer tam bana uyuyor bugun aynen öyleydim ama henüz ütüye baslamadim bide bugun hava yagmurlu camasirda kurumuyor
boş otel yok beyefendının zewkıne gore her sey dahıl otel arıyor beyımız...
bende dıorumkı uyduruk otele gıdelım şöyle gunlugu 50-60 tl olan yerlere yemegımızı dısarda yerız her gun farklı yerlerde yemek yerı eglenırız dedım neymıs oyle daha fazlaya gelırmıs
ooo xzgim gelmiş
canım yaa sizin evin tadilatı bizi bitirdi
avizeler bitti ama
burcunun düğün yaklaştı dimi
kelebeğim hemşom benim :asigim:
:kedi: ballı kaymakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nediyon şeker şu yeni tarifem baslasın arıcam senıyasakkelime
hee face deki fotolara bakıp cillop diyon sen ah be yavrum onlar hep eski üniversitedeyken çekilmiş çoğu o zaman bu halimden 7 kilo daha azdım hatta 9 da ikisini verdimhantürksüm bana fotolarını deşifre ettirme bi fazlalık görünmüyo
of aman nalana bazı fotolarda çok benziyon
inş sınavdan 95 alırsın:hooray:
hee face deki fotolara bakıp cillop diyon sen ah be yavrum onlar hep eski üniversitedeyken çekilmiş çoğu o zaman bu halimden 7 kilo daha azdım hatta 9 da ikisini verdim
anam ne güzel şeyler söylüyon sen öyle 95 mi ah ah nerde 80 alsam göbek atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?