- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.561
anlatırım tabi canım benim de sen vazgeçme bence hazır izni koparmışken sabah ola hayrola daha dinç kafayla karar verirsinhaydı bakalım herkes bı yerlere gıdıyor maasallahhh.ınsallah begenırsın cnm alanyayı ben hıc gıtmedım merak edıordum sen gıt gez anlatırsın bıze...
15 saat koltuk tepesinde pek zevkli olmuyor aslında tutişim indiğinde dünyaya farklı bir bakış açısından bakıyorsunbarbım aynen bızde sırf oda ıcın otobusle gıtcez hem daha zewklı olur gece yola cıkıcaz bızde gece yolculugu gusel oluooo....
barbım sız ne zaman gıdıceksınız?
selayhusum hoşgeldin canım nasıldı italya selamımı söyledin mi
barbim seninle aynı gün hatta gece çıkıyoruz yola canım
barbım bak sende benım gıbı olucan bende ılk gıtımde heveslı heveslı gıtım amam hayal kırıklıgına ugradımancak bol bol resım cekmekle yetındım ama bıeyr tavsıye edımı sanan bodruma 1 saat var arası mugla bafa oraya gıdın bak hayran kalırsınız pansıyon hep ve angora pansıyonda kalamnı tavsıye ederım super yemekelrı ve ılgılerı
hosbulduk canlarim ,nezaman barbicigim yolculuk ???
hosbuldum bitlikiz sende hosgeldin topige
kizlar kendimin cok resmini cekmedim gözkapagim tatile cikacagim gün iltihaplandi birazcik makyajsiz gezdim 4 günyani aksamlari gündüzleri havuz ve denizdeydik aksamlarida güzelce pizza yedik
denizde ve havuzda selim hicbir sorun yasatmadi bize cok eglendik ona simit almistim onun icine girip yüzdürdük, ama kahvaltive aksam yemeklerinde tam bir rezillik yasatti bize mizlamalar sinir etmeler artik cildirmaya ramak kaliyordu neyseki bitti o yönden seviniyorum :)) ama yüzme ve deniz acisindan keske hic bitmeseydi deniz hastasi olaraktan hic gelesim gelmedi
eve dönüste venedige ugramadik ama büyük bir göl var garda gölü oraya ugradik oranin kiyisinda oturup öyle yemegi yedik sonra bir alisveris merkezine ugrayip eve döndük, hava süperdi tam yeni yeni bronzlasmaya basliyacaktim ama malesef bu seferde olmadi :)))
bol bol sivrisinek yedi o kadarama selimin cok resmini cektim onlari paylasirim sonra
ana hanturks cnm sen alanyaya gıdıyormussun benımkıde bana alanya,bodrum,marmaris arasında sec begen dedı ben dırek bodrum dedım nedense...alanyaya gıtmedım antalyaya gıttım ama alanyaya gıtmedım guzelmı acaba?
herkes gidiyor ben geri geldimsimdi bidaha gidesim var ama
xzgim nerdesin
ayburumm anaciiim sen nerdesin
gnynd huu huuu
diger topik sakinlerim
barbim yakkinmi ???
aşkım iyiki geldin çok özledik senicümleten hosbuldum
a xzgim siz bulustunuzmu yaaa ayy ben bunu tamamiyle unutmusum, ee artik bende sizden alirim havadisleri
hanturkum bebegım sen gel istanbula gezerız beraber zıyagıl yalısınada gıderız merak etmekıslaar selam,
selayhuscum hoşgeldin canım nasıl güzel miydi tatilin eğlendiniz mi
xzgim fotolar çooook güzel beni de alın kıs buluşmaya ben de istiyoom kaydirigubbakcemile2
bu arada görümcenün saçları ne güselmiş ben de öyle yaptırmayı düşünüyodum çok beğendim
tuticim inşallah gidebilirsin canım tatile bence baban çok istediğini anlıcak ve izin vericek
ayburum face de ki fotonu gördüm ziyagil yalısı hakkat çok güzelmiş kıs, ben gelirsem beni de götür oralara kaydirigubbakcemile3 bu arada kıyafetin de çok hoşmuş ne giydine koysana
canımm cok mutlu oldummkızalarrr :dance:
acayip mutluyummmm delikafadulden
ehliyet sınavı soruları ve cevapları yayınlanmuş
hepsini kontrol ettim
ve sanrıım sınavı geçtim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çünki hangi şıkkı işaretlediğimi biliyorum
en az ilk yardımdan yanlışım çıktı
sonra trafikten
en fazlaa motordan çıkmış ama yinede sınırı geçmişim
benim incelemelerime göre geçiyorum
net biliyorum neleri işaretlediğimi çünki kaydirigubbakcemile3
:dance::dance::dance:
hosgeldın aramıza kapıcının bıtlı kızı opuyorumnanaktan:) slm bende gelebirimiyim sohbeinize:)
başlıktada goruldugu gıbı bugun ne gıydın topıgı degıl buburdaki konuların çoğunluğu geyik topiği zaten oraya lafım yokta konu başlığıyla uymuyor cok yazı var sayfa cevır cevır bısey bulamıyom kötükedihüso
tamam bebegım faceden mesajda atabılırsın ordan daha kolay gondermesıooo ezgişş resimler eklenmiş. ama nur cemalimiz görükmüyoo kii.. tatmün edici olmamıitır sanırsam b fotolarr. bende sercanla ikinizin fotosu var kuşum.. atarım sana msnden
resımlerı gordum faceden hayran kaldım yıne gulen suratımahosbulduk canlarim ,nezaman barbicigim yolculuk ???
hosbuldum bitlikiz sende hosgeldin topige
kizlar kendimin cok resmini cekmedim gözkapagim tatile cikacagim gün iltihaplandi birazcik makyajsiz gezdim 4 günyani aksamlari gündüzleri havuz ve denizdeydik aksamlarida güzelce pizza yedik
denizde ve havuzda selim hicbir sorun yasatmadi bize cok eglendik ona simit almistim onun icine girip yüzdürdük, ama kahvaltive aksam yemeklerinde tam bir rezillik yasatti bize mizlamalar sinir etmeler artik cildirmaya ramak kaliyordu neyseki bitti o yönden seviniyorum :)) ama yüzme ve deniz acisindan keske hic bitmeseydi deniz hastasi olaraktan hic gelesim gelmedi
eve dönüste venedige ugramadik ama büyük bir göl var garda gölü oraya ugradik oranin kiyisinda oturup öyle yemegi yedik sonra bir alisveris merkezine ugrayip eve döndük, hava süperdi tam yeni yeni bronzlasmaya basliyacaktim ama malesef bu seferde olmadi :)))
bol bol sivrisinek yedi o kadarama selimin cok resmini cektim onlari paylasirim sonra
herkes gidiyor ben geri geldimsimdi bidaha gidesim var ama
xzgim nerdesin
ayburumm anaciiim sen nerdesin
gnynd huu huuu
diger topik sakinlerim
barbim yakkinmi ???
xzgim bm canlarım herşey iyi güzelde ben regl olmadım hala şimdide o canımı sıkıyor...oraya gıdınce olursam ne anlıcam bu tatılden
tutim dert etme regl işini olmadı tampon kullanırsın
yada geciktirici kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?