Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hayddaaa
du bakalım öfkelenme sen bekle yapar bişiler bence
çünki sen çok isteklisin :)

selam kızlar

bizim okul hala bitmedi okuldaydık sabahtan
sonrada ipek kayınvaldemdeydi (sağolsun biz okuldayken veya dışardayken bakıyor)
eşimle gezdik biraz alışveriş filan yaptım.
kendime bir iki bişey aldım ipek'e oyuncak aldık
geldik evimize yaptık çayımızı :)))

tutim üzme canım çocuğu okadar tatil filan düşünmüş gönlünü alıverr :))

selaycım fotolarınızı gördüm faceden ne tatlı çıkmış kuzu maşallah sen zaten fıstık

ayburcum diyettemisin yoksa

tutim sevgiliyle tatile cikabilmek büyük bir lüks valla bizim zamanimizda yoktu
adam düsünceli seviii sende biliyorsun ne olduda birden gerildiniz anlamis degilm valla

boş otel yok beyefendının zewkıne gore her sey dahıl otel arıyor beyımız...
bende dıorumkı uyduruk otele gıdelım şöyle gunlugu 50-60 tl olan yerlere yemegımızı dısarda yerız her gun farklı yerlerde yemek yerı eglenırız dedım neymıs oyle daha fazlaya gelırmıs

günaydınım ben habire diyet yapmaya başlıyom bir hafta sonra vazgeçiyom
bakalım bu sefer ne kadar sürecek
tutim iptal oldu deme babana belli olmaz gidersiniz pansiyon ayarlayın olmazmı
reglde olmuşsun
selayım tatil dönüşü yorgunluk fena oluyo
kelebeğim inş yarın gelir kargon

ayburcum oldumda sınırden atamıyorum kanı...
yatacagım sanırım bırazdan... oda gıder sewgılı efes pılsen'ı ıle tatılını yapar ...çokta tınnnnn

ayburcum ilk bi hafta bozmazsan alışır miden zor gelmez sonra canım
karpuz peynir salatalık filan geçiştir akşam öğününü 7 den sonrada bişey yeme verirsin canımm

tuticimm bulun bi orta yolunu canım benimm

selamlar kızlar bi selam verip kaçıciim
ayburum smilierine çok güldüm portakal kabuğunu dişlerine takıyo ya ay ne yapardık küçükken sırnaşık şey sen de mi başladın rejime ben sınav stresinden bıraktım gitti valla nikon da uğramıyo zaten boş buldum meydanı tatile gitmeden bi hafta yapıcam artık bişiler
tuticim noldu kuzum yaa karışmış yine durumlar, iyi regl olmuşsun gidene kadar biter, senin şimdi ilk gün sinir yapmıştır hayatım rahatlat kendini yarın tekrar konuşursunuz, biz de bodrumda herşey dahile gitmiştik yemek yiyip çıkıyoduk canım geceleri eğlenmeye öyle de yapabilirsiniz

ayburcum panterden sıkıldım kaplumbağ oldum =))
hanturks cnm benımkıde oyle dıyor yıyelım(kendısı yemek yemegı cok sewerde)içelim otelden cıkıp eglenelım dıo bende bu ara cok tutumlu olmaya basladım askere gıdıcek cunku fazla masraf yapmasını ıstemıorum ama yok bı ogrenmıs hersey dahıl otel olcakmıs neysekı konustuk yarn acentaya gıdıcek kaporayı wercek ınsallah bos yer bulursa gıdıcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…