- Konu Sahibi BarbieveKen
-
of offfffffffffffffff bizim ewde kullanmadığımız bir küçük wc wardı wc yi iptal ettik ayakkabı odası yaptık ne olduysa borular patladı ne kadar ayakabım varsa su içinde kaldı bıktım usandım deminden beri tek tek ayakkbı kuruluyorum hasta halimle =(
gunaydın canlarım
ahh tutım kolay gelsın bısey olmamıs dımı ayakkabıcıklarına?
kızlar dun cektıgım acı acı degılmıs bugun anladım canım cok acıyor sadece dızım degıl heryerım agrıyor usuttum herhalde amelıyathanede belım falan heryerımkızlar dua edın bana hemencecık gecsın
üffffff çok kötü ya
kabus olmalı bu tuçiş yaaa
Allah sabır versin arkadaşım
ay bende sanki biri ölmüş gibi konuştum ama ayakkabılar benim için çok değerlidir
cana can katandır :dance:
xzgim dün actin camlari penceleri o yüzden oldun hasta iyice , dikkat et yaa ilaclarini alda biran önce iyiles canim, hala hastanedemisin, ne zaman eve gececeksin??
tuticigim senin adina cok üzüldüm canim yaa kac cift vardiki acep ??
barbi hanimim sanada kocaman bir selam olsun mucuxx öptüm arkadastayim gelemeidim yaniniza sorry
barbi hanimim sanada kocaman bir selam olsun mucuxx öptüm arkadastayim gelemeidim yaniniza sorry
wallahi aynen öle kuzum allahtan bazıları kutuluydu...genelde kutusuzlar battı...
neyseki kuruladım sildim düzelttim...saol cnm ya haha benim içinde ayakkabı çok değerlidir...opuyorumnanaktan
canlarım selamlar yok hastanede degılım artık evdeyım ama gıremedım gelen gıdenden..bır uyusam rahat edıcem ama uyuyamadım daha sabah 8den berı..
buarada tutısım karpuz dılegıne cok guldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?