Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

of offfffffffffffffff bizim ewde kullanmadığımız bir küçük wc wardı wc yi iptal ettik ayakkabı odası yaptık ne olduysa borular patladı ne kadar ayakabım varsa su içinde kaldı bıktım usandım deminden beri tek tek ayakkbı kuruluyorum hasta halimle =(

gunaydın canlarım
ahh tutım kolay gelsın bısey olmamıs dımı ayakkabıcıklarına?
kızlar dun cektıgım acı acı degılmıs bugun anladım canım cok acıyor sadece dızım degıl heryerım agrıyor usuttum herhalde amelıyathanede belım falan heryerım kızlar dua edın bana hemencecık gecsın

ayyy xzgim dikkat et kuzum dinlen bol bol bencede üşüttün galiba sen sıcak bişeyler iç iyice sıkıca örtün canım...geçmiş olsun tekrar canım ya...

üffffff çok kötü ya
kabus olmalı bu tuçiş yaaa
Allah sabır versin arkadaşım
ay bende sanki biri ölmüş gibi konuştum ama ayakkabılar benim için çok değerlidir
cana can katandır :dance:

canım benim kıyamam ya
yattıkçada sızlar o ağrılar
çok iyi anlıyorum seni
doktorun verdiği ilaçları aksatma, inşallah bir önce toplanırda kalkarsın ayağa kuşum ya

xzgim dün actin camlari penceleri o yüzden oldun hasta iyice , dikkat et yaa ilaclarini alda biran önce iyiles canim, hala hastanedemisin, ne zaman eve gececeksin??

tuticigim senin adina cok üzüldüm canim yaa kac cift vardiki acep ??

barbi hanimim sanada kocaman bir selam olsun mucuxx öptüm arkadastayim gelemeidim yaniniza sorry

üffffff çok kötü ya
kabus olmalı bu tuçiş yaaa
Allah sabır versin arkadaşım
ay bende sanki biri ölmüş gibi konuştum ama ayakkabılar benim için çok değerlidir
cana can katandır :dance:

wallahi aynen öle kuzum allahtan bazıları kutuluydu...genelde kutusuzlar battı...
neyseki kuruladım sildim düzelttim...saol cnm ya haha benim içinde ayakkabı çok değerlidir...
opuyorumnanaktan

kaç çift mi sölemesem daha iyi olur cnm ya ayıp olur şimdi boshayallersmile

barbi hanimim sanada kocaman bir selam olsun mucuxx öptüm arkadastayim gelemeidim yaniniza sorry

bende seni ve minik selimcanı öpüyorum, bugün herkes için yoğun bir gündü anlaşılan

wallahi aynen öle kuzum allahtan bazıları kutuluydu...genelde kutusuzlar battı...
neyseki kuruladım sildim düzelttim...saol cnm ya haha benim içinde ayakkabı çok değerlidir...
opuyorumnanaktan

ohh ohhh kalan sağlar bizimdir :icecream:

msn de acamiyorum benimki pc basinda ara ara bugun ne giydine bakip kaciyorum benimkinin sigara molasinda mucxxx sizlere.

eee kimse yokmu şimdi yani bu gece of offffffffffffffff dertliyim zati..adanalıyla atıştık adanada ne kadar karpuz varsa başına düşsün hıııh

neyse bayanlar ben yatıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın msafir gelcek sabah erken kalkıcam işlerim var dışarda onları halletmem lazım...
seviyorum sizi...

eyvahedigeldismile

canlarım selamlar yok hastanede degılım artık evdeyım ama gıremedım gelen gıdenden..bır uyusam rahat edıcem ama uyuyamadım daha sabah 8den berı..
buarada tutısım karpuz dılegıne cok guldum:)

canlarım selamlar yok hastanede degılım artık evdeyım ama gıremedım gelen gıdenden..bır uyusam rahat edıcem ama uyuyamadım daha sabah 8den berı..
buarada tutısım karpuz dılegıne cok guldum:)

delikafaduldendelikafadulden
ne mutlu bana güldürebildiysem seni...
yawrum ağrın sızın warmı inşallah yoktur ???bak iyice dinlen yat bencede uyu cnm allah rahatlık versin bende yatacağım senin yazdığını görünce daldım topiğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…