- Konu Sahibi BarbieveKen
-
xzgim ilk yazdıkalarını okuyunca ödüm koptu sonradan içim rahatladı yawrum bol bol egzersiz yap dr ne diyorsa yap balım olurmu mümkün olduğunca dinlen sürekli yatma arada kalk kendini yokla ayaklarını kullanmaya çalış yani alışmasın kemiklerin hareket halinde olursan kemiklerin yerine oturur bir kaç güne bomba gibi olursun bebem hemen iyileş buluşalım sen ben barbie keşke selayımda olsa havalarda düzeldi gidelim bir yerde oturalım muhabet edelim...
selayhusu bende çok merak ediyorum ya belkide dediğin gibi xzgim interneti falan gitmiştir...
barbim walla kaderimiz aynı he bizimde aramız kötü ayrılıcaz sanırım ben aramızda hiç sorun yok sanıyordum ama sorun varmış meğer görmezden gelmişim bu sabah günaydın canım diye mesaj attı inan şu saat oldu mesajına cevap vermedim kırıldım çünkü...hiç bişey içimden gelmiyor kendimi bakıma vurdum tanrıçanın topiğinden tonik tarifi aldım onu yaptım bütün gün evde kendimle uğraşıyorum...eskileri yaşamak istemiyorum çünkü çok düşününce mideme vuruyor çook afedersiniz çıkarıyorum buda beni altüst ediyor bu yüzden düşünmemek için kendimi oyalıyorum ama çok şükür eskisi gibi kötü değil problemler ama her ihtimale karşı kendimi tutuyorum...rabbim hepimize sağlık sıhhat versin gerisi boş....
sizi seviyorum....
ezgime verdiğin öğütlere aynen katılıyor noktamı koyuyorum...
tuğçem hep hayır desede sana hayat , hep hayırlısı de sen hayata inat..
bazen görmediğimiz küçük şeyler bir buz dağı olarak karşımıza çıktığında şaşırıp kalıyoruz
ama işte o zamanında önemsemediğimiz görmek istemediğimiz şeyler birikiyorda birikiyor.. hepimizin başına gelende bu değil mi zaten..
sen herşeyden önemlisin ve sağlığın tabikide
herşey gelir geçer geriye sen kalırsın
evet acını üzüntünü çek gerekirse zırlaya zırlaya ağla( ben öyle yapıorum çoğu zaman)
ama kendine zarar verme , kendine dokunma bi tek
şurda sizi çok kısa bir süredir tanıyorum ama hepinizi çok seviyorum
ve herşeyden önemlisinizzzz a.s.
aynen öyle kelimesi kelimesine çok doğru şeyler yazmışsın balım...
ben ona bir mesaj atsam hemen arar beni tanıyorum çünkü onu...ama yok içimden gelmiyor...
ağla demişsin kuşum inanırmısın geçmişteki acılarımdan bu yana artık adam gibi ağlayamıyorum yaş gelmiyor en fazla 1 damla akıtacak göz yaşım kalmamış ...
ama allahıma bin şükür ailem yanımda sevdiklerim yanımda sizin gibi dostlarım var yanımda...sevgilimi ??? biri gider biri gelir takmıyorum fazla artık dediğin gibi kimse bizim canımızdan önemli değil bana göre can anne baba kardeştir...
bu hafta gelecekti ararsa gelme diyeceğim gelirsede görüşmem...yaptığının farkına varana kadar onu kendi haline bırakıcam...
ilk başta çok moralim bozuldu ama hırs yaptım aşkım toparlanmak istiyorum,aklım başıma öyle çok geldi ki annemin bana gel beraber gidelim spora,yüzmeye yazıl,spor yap,eve kapatma kendini dediğinde yapmadığıma öyle çok pişmanım ki,hayat işte senmisin öyle diyen diyor,bunada şükür..ezgicim salma kendini hayuatım sen yaparsın, halledersin
zaten kaslarının zayıflamış olmasından dolayı doktorun söylediğini yapamamanda bişey yokii zamanla geçicekkk
sen psikoojini bozma , herşey düzelicekkk yakında Allah şifa versin bir an önce
benim koşup hoplayacak moralim yok be aşkım ya
özcanla kötüyüz çokk kötü , tutimde taylanla kötü
ikimizde depresyondayız unutuldukkkkkkkkkkkkk :gitme:
tutim yazdığın herşey o kadar doğru ki,dediklerini bende yapmaya çalışıyorum bitanemsiniz bana verdiğiniz teselliler,şifa dilekleri beni o kadar mutlu ediyor ki..sanki yıllardır tanıyorum gibi sizi,hiç yabancılık çekmiyorum,öyle benimsedim sevdim sizleri..xzgim ilk yazdıkalarını okuyunca ödüm koptu sonradan içim rahatladı yawrum bol bol egzersiz yap dr ne diyorsa yap balım olurmu mümkün olduğunca dinlen sürekli yatma arada kalk kendini yokla ayaklarını kullanmaya çalış yani alışmasın kemiklerin hareket halinde olursan kemiklerin yerine oturur bir kaç güne bomba gibi olursun bebem hemen iyileş buluşalım sen ben barbie keşke selayımda olsa havalarda düzeldi gidelim bir yerde oturalım muhabet edelim...
selayhusu bende çok merak ediyorum ya belkide dediğin gibi xzgim interneti falan gitmiştir...
barbim walla kaderimiz aynı he bizimde aramız kötü ayrılıcaz sanırım ben aramızda hiç sorun yok sanıyordum ama sorun varmış meğer görmezden gelmişim bu sabah günaydın canım diye mesaj attı inan şu saat oldu mesajına cevap vermedim kırıldım çünkü...hiç bişey içimden gelmiyor kendimi bakıma vurdum tanrıçanın topiğinden tonik tarifi aldım onu yaptım bütün gün evde kendimle uğraşıyorum...eskileri yaşamak istemiyorum çünkü çok düşününce mideme vuruyor çook afedersiniz çıkarıyorum buda beni altüst ediyor bu yüzden düşünmemek için kendimi oyalıyorum ama çok şükür eskisi gibi kötü değil problemler ama her ihtimale karşı kendimi tutuyorum...rabbim hepimize sağlık sıhhat versin gerisi boş....
sizi seviyorum....
ezgime verdiğin öğütlere aynen katılıyor noktamı koyuyorum...
tuğçem hep hayır desede sana hayat , hep hayırlısı de sen hayata inat..
bazen görmediğimiz küçük şeyler bir buz dağı olarak karşımıza çıktığında şaşırıp kalıyoruz
ama işte o zamanında önemsemediğimiz görmek istemediğimiz şeyler birikiyorda birikiyor.. hepimizin başına gelende bu değil mi zaten..
sen herşeyden önemlisin ve sağlığın tabikide
herşey gelir geçer geriye sen kalırsın
evet acını üzüntünü çek gerekirse zırlaya zırlaya ağla( ben öyle yapıorum çoğu zaman)
ama kendine zarar verme , kendine dokunma bi tek
şurda sizi çok kısa bir süredir tanıyorum ama hepinizi çok seviyorum
ve herşeyden önemlisinizzzz a.s.
aynennn öyle
bu hayatta seni karşılıksız seven tek kişiler ailendir
sevgililerimiz iyidir hoştur ama adı üstünde canandır, can olamaz bence
her zaman bunu savndum
özcanada dedim hatta bunu bozulmuştu o zamanlar, ama sana geçen anlattım babasından bahsettiğimde ki kötü bi şekilde bile değil bana neler dediğini
o can olarkmı görüyordu peki beni ? canan olarak gördüğü belliydi yani..
seni bu kadar kırdıysa, mutlaka ciddi bişey yapmıştır
çünkü sen her zaman olumlu düşünen ve makul bir kızsın tuğçem
cezasınıda seni göremeyerek senden mahrum kalarak çeksin o zamannnn
ilk başta çok moralim bozuldu ama hırs yaptım aşkım toparlanmak istiyorum,aklım başıma öyle çok geldi ki annemin bana gel beraber gidelim spora,yüzmeye yazıl,spor yap,eve kapatma kendini dediğinde yapmadığıma öyle çok pişmanım ki,hayat işte senmisin öyle diyen diyor,bunada şükür..
tutim yazdığın herşey o kadar doğru ki,dediklerini bende yapmaya çalışıyorum bitanemsiniz bana verdiğiniz teselliler,şifa dilekleri beni o kadar mutlu ediyor ki..sanki yıllardır tanıyorum gibi sizi,hiç yabancılık çekmiyorum,öyle benimsedim sevdim sizleri..
görmezden geldiğin içine attığın şeyler işte birikip dağ gibi karşına çıkan,bende öyleyim çok çabuk kırılırım ama susarım söylemem içime atarım.sonra o bana gastirit ve reflü hastalıgı olarak geri döndü,doktorunda söylediği o sıkıntı ve uzuntuden cıkıyor.o yuzden mıdene vuruyor bıtanem.benim önceden 5 yllk bır ılıskm vardı,beni mahvetmişti benlikten cıkarmıstı..en ykn ark.yatıp benı aldattıklarını öğrendıgımde 5 gunde 6kılo vermıstım kusarak..ınanın hıcbıseye hıc kımseye degmıyor olan sana oluyor,sadece beden saglıgın degıl ruh saglıgın bozuluyor ve ruh saglıgını toparlamak o kadar kolay olmuyor.ben hayatta herseyın gecıcegıne ınanırım,herseyın herkesın unutulabılecegıne belki bir tek evlat acısı hıc gecmez..ıste zaman gerekıyor,bu zaman oyle degısık bısey kı hem ıyılesıyorsun hemde vakıt kaybedıyorsun..kendınızı saglıgınızı bozucak kadar uzmeyın canlarım..tam en hassas zamanlarda cıkıyor cunku sercan askere gıttıgınde ben kendımı eve kapattım,dıs dunyayla baglarımı koparttım uzuntu hasret sıkıntı derken bır bır rahatsızlıklarım ortaya cıktı,bence hastalıklar en hassas zamanını beklıyor,nolur dık durun.
saglıgını kaybedınce bazı seylerı cok daha ıyı anlıyoruz ıste canlarım,ne demısler once can sonra canan:) içinizde tutmayın hıc bıseyı,bırakın atın gıtsın.sonra cok daha farklı bır sekılde cıkıyor ortaya..aynen barbım sanal arkadaslık gıbı degılsınız sız,sankı hep tanıyorum sızı gıbı,aklıma geliyorsunuz napıyorlar acaba dıye dusunuyorum.dun aksam yatmadan once yemın ederım dusundum acaba kızların araları duzeldımı,özcan kendine geldi mi diye,siz burda yazdıgınız zaman acınızı hıssedebılıyorum.selayhus kac gundur yok merak edıyorum onu,özledim de..sizleri bende cok sevıyorum,ıyıkı varsınız
barbim 2 rujmu vay görgüsüz vayyy :)
diger olaya cok sevindim birak ceksin birazcik... ben bugun cok hastayim midemi üsütmüsüm gece dogdurma yemistim bir kase dolusu yatmadan önce migdem sabah 5den beri alt üst oldu.. kendimi halsiz hissediyorum
ben böyle halsizim diye oglumda iyice üzerime düstü burnumdan getiriyor sagolsun..
xzgim ve tutim günaydin kizlar :),
Esimede birisi nane limon kaynatsa :) oda kesin benden acizdir sabah isten geldi calisti 12 saat zavalli uyuyordu uyuyamadi oda sesten .. selim masallah ses oktvalarini deniyor heralde
selaycım sen naneyle limonu cezveye ko
enişte kaynatır heralde o kadarda deell :)))
olmaza selime söyle o yapıverir aklıllı bıdığım benim :)))
ezgicim nassın iyisin inşallahhhh??
tutimmm eniştem baya bir sürünmüş , sürüngen halini almışa benziyür sanki he canım
benim öccan gibi:)))
ben daha hiçbişey yazmadım aşkım
soğuk bir teşekkürler yazmıyım bu sefer çiçeği kabul ettiğim barıştığım gibi anlar bu zalak
hemen umutlanır kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?