Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

anammmmmmmm kuzum ne diyeceğim ağrın olursa hemen dr unu ara anlat düştüm falan de ihmale gelmez bu tür şeyler dikkat et cnm ya ...bizim ewdede her yer laminant parke yaz kış kayıyoruz evde uludağa gitmemize gerek kalmıyor birde benim annem viledayla geziyor bütün gün evde asker silahından bizimki viledasından vazgeçmiyor...:bbo:

ayyy ezgim dikkat at yavrum
yavaş yavaş kalk yürü kıyamam sana
hain parke klava:

şuan ağrım yok canlarım ya,moralim cok bozuk kalkmıstım zaten belliydi başıma bir sey geliceğini,inşallah bir şey olmamıştır.çok sıkıldım yatmaktan,acı çekmekten deli gibi bağırıp ağlamak istiyorum.ya aylardır her şey saçma sapan gidiyor,düzelsin istiyorum daha fazla sorun yaşamak istemiyorum,yatmak istemiyorum mafoldumben

cnm sorun ne ???
nedir seni bu kadar yıpratan...dönemsel olabilirmi yada regl mi olcan bende bu aralar olcam herkese sataşıyorum bağırıyorum önüme gelene...
:sinifsinif:

geldiğinde konusuruz barbimm
tutımm valla senle konustuk rahatladım,sigara içmeye gidiyorum dedim ya bir saat daha agladım anca acıldım.daha ıyı hıssedıyorum,belkı yavas yavas eskı neseme kavusabılırım kı sen daha o halımı gormeden bile anlamıssın,hislerin ve dikkatın cok kuvvetlı bıtanem.ıyıkı varsınız SEVIYORUM sızı kızlar

hayatım ne zaman istersen çekinmeden gel konuşalım daha iyi olucaksın bitanem sadece evde durmaktan bunalmışsın sıkılmışsın hadi iyileşte buluşucaz bak havalarda düzeldi ..bu arada ben değer verdiğim insanlara çok dikkat ederim en ufacık sıkıntısını anlarım söylemeden halinden tavrından dediğin gibi hislerim kuvvetlidir....bebem benim kıyamam ben sana...ağla canım inan rahatlarsın...daha iyi olucaksın canım benim...

bende sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
barbim,selayım nirdesiniz ????

maix cnm inşallah üni.sınavını kazanırsın ay aklıma öss sınavlarına girdiğim günler geldi neyseki atlattık...çooook şükür...

günaydın minik kuzucuklarım
tutimm şimdi ben seni yemiyim de napayım söyle bana :asigim:
barbimm karşılaşamadık nasılsın moralın nasıl askm?
selayhus dun bır gıttı bır daha yok ortalıklarda
ayy aynen benimde öss zamanı aklıma geldi hem öss ye hem yds istanbul üniversitesinde girmiştim,ilk çıkanlardan olduğum için bir kanal benimle zorla canlı yayına çıkarmışlardı.işin ilginç yanı üniversiteye gireceğim okulun adresini kültür üniversitesinin kagıdına yazmıs lisedeki mudur yardımcımız,egede fransızca tercumanlık kazanmıstım ama babam gondermeyınce kultur unıversıtesıne gıttım babamın yuzunden

benimde hep hayalimde yeditepe üniversitesi vardı ilk tercihe onu yazmıştım allahın işi o ya ilk tercihle yeditepeye girmiştim annem hep çok şanslı bir kız olduğumu söyler kısmet işte kafama koyduğumu yaparım çocukluğumdan beri öyleyim...ah ahhhhhhh okul yıllarımı özledim valla yine sınava girmek istiyorum ama saçma sapan sistem oldu öss kalkınca cesaret edemiyorum...
kızlar bilirsiniz halkla ilişkiler okumak istiyorum ben açıköğretimde varmı halkla ilişkiler yada dışardan sertifikayla bitireceğim okul falan varmıdır bilginiz varsa bana söylersiniz...

xzgim hakikaten bu selayhus nerde yaa ???bir geldi yok oldu...
barbimde sanırım yoğun bugün ...

aşklarım geldim ben havadislerim var size

öncelikle ezgicim ben iyiim,, sende umarım iyisindir
herşey çok güzel olacakkk biliyorum ve hissediyorum bunu
günn bizim günümüz ilerledikçe görünür önümüz diyorummmm

tuğçemm evey yoğundum caım sen nasılsın iyisindir inşallahhh
kader ortağım benim
eniştemden nbr? nasıl oldu aranız

selayım inşallah geçmişştir mide bulantıların???

kızlar Ken le barıştık dün opuyorumnanaktan
dün iş çıkışı işyerinden bir ablayla yeşilköye gittik röneparkta oturup dertleşelim dedik , tabi Ken gün içerisinde mesajjlar falan attıydı bana görüşmek istediğini söylüyordu
en sonunda tmm ne konuşcaksan konuşalım didim ve biz röneparktayız gel dedim
zaten sevdiceğim yeşilköyde otrduğu için 15 dk sonra yanımızdaydı..
geldi ablayla muhabbet etti, hatta o ablanın oğlunu yanına çırak olarak alıcak
bana jest yaptı yine, bnm tanıdığım diye almış ihttiyacı olmadığı halde kaydirigubbakcemile3
sonra ablayı evine bıraktık ve biz tekrardan yeşilköye sahile çektik arabayı oturduk konuştukk
ve binlerce kez söz verdi bana birdaha aynı şeyleri yaşatmıcağına dairrrr
bende seviomya aşıkım ya kabul ettim işte
böyle yani
bunlarda dün işyerime yolladığı güllerim
ne yazıkki bazıları solmuş
100 tane falan olduğu için içinde sudan çıakrıp suyunu değiştitemiyorum
soluyo gidiyo böyle ne yazık kiii :gitme:

ayyy barbimmmm önceki yazılarımdan anlayacağın üzere ben çok ama çok sevindim askm,güllerinde çok güzel.insallah hep böyle güzel gider,hep mutlu olursunnnnn.
tutımm walla bılmıyorum hıc ama acıkogretımde oldugunu duymustum.

barbim wuuuuuuuuuuuuuuuu herşeyde hayır vardır demiştim sana siz zaten kopamazdınız tahminlerim doğru çıktı barışacağınızı biliyordum kolay değil çünkü ayrılmak...

kuzum enişten iyi maaşallah dediğim gibi bizde dün barıştık yarın allah izin veririse gece geliyor ertesi gün yani cuma görüşürüz inşallah...bende havadisler bu kadar şimdilik allah kimsenin huzurunu bozmasın hepimiz mutlu olalım kızlar...

hepimize maaşallahhhh

ohh ohhhh ne iyi haberlerinizi aldim birgün gelmedim barisilmis bu seferde
kizlar dün dedim mide bulantim vardi diye yattim aksama kadar daha dogrusu aksamdanda sabaha kadar cok kötüydüm bugun iyiyim ama dün selimede bulastirdim cocuk kustu yediklerini.. kendimi biraktim bu seferde onunla ilgilendim bide zavallim ishal olmus cok rezil bir durumdayim yaa :)) yerlerden kaka temizliyorum pacasindan sizmis bikac kere :)))) birazcik detayli oldu ama vallahi böyle durumlar geliyor yanima gözüme bakip kakaaa diyor ama yaptiktan sonra tabiki :))

bugunde arkadaslarim vardi onlar icin kalktim sabah hazirlik yaptim birazcik pohca, kek , patates salatasi falan birde dün evi hic yerlestirememistim evi topladim öyle gecti günüm stresli yani sizleride özledim ccooooooooooooook.

etiketleri hanginiz bastiniz looooooooo :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…