- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
tutımm yatıyorum dınlenıyorum fenalık gecırdım,egzersizlerimide yapıyorum.moralim cok bozuk kalktım bugun zaten,daha demin ılacımı ıcmeye kalktım annem evde yoktu odamdakı halımı kaldırmıstım kayıyor dıye,corabım kaydı bu sefer dustum,kalkmam bıraz zor oldu ama acı hıssetmedım umarım bır sey olmamıstır
ayyy ezgim dikkat at yavrum
yavaş yavaş kalk yürü kıyamam sana
hain parkeklava:
anammmmmmmm kuzum ne diyeceğim ağrın olursa hemen dr unu ara anlat düştüm falan de ihmale gelmez bu tür şeyler dikkat et cnm ya ...bizim ewdede her yer laminant parke yaz kış kayıyoruz evde uludağa gitmemize gerek kalmıyor birde benim annem viledayla geziyor bütün gün evde asker silahından bizimki viledasından vazgeçmiyor...:bbo:
şuan ağrım yok canlarım ya,moralim cok bozuk kalkmıstım zaten belliydi başıma bir sey geliceğini,inşallah bir şey olmamıştır.çok sıkıldım yatmaktan,acı çekmekten deli gibi bağırıp ağlamak istiyorum.ya aylardır her şey saçma sapan gidiyor,düzelsin istiyorum daha fazla sorun yaşamak istemiyorum,yatmak istemiyorum mafoldumben
tutım msne geliyorum ordan yazıcam
geldiğinde konusuruz barbimm
tutımm valla senle konustuk rahatladım,sigara içmeye gidiyorum dedim ya bir saat daha agladım anca acıldım.daha ıyı hıssedıyorum,belkı yavas yavas eskı neseme kavusabılırım kı sen daha o halımı gormeden bile anlamıssın,hislerin ve dikkatın cok kuvvetlı bıtanem.ıyıkı varsınız SEVIYORUM sızı kızlar
günaydın minik kuzucuklarım
tutimm şimdi ben seni yemiyim de napayım söyle bana :asigim:
barbimm karşılaşamadık nasılsın moralın nasıl askm?
selayhus dun bır gıttı bır daha yok ortalıklarda
ayy aynen benimde öss zamanı aklıma geldi hem öss ye hem yds istanbul üniversitesinde girmiştim,ilk çıkanlardan olduğum için bir kanal benimle zorla canlı yayına çıkarmışlardı.işin ilginç yanı üniversiteye gireceğim okulun adresini kültür üniversitesinin kagıdına yazmıs lisedeki mudur yardımcımız,egede fransızca tercumanlık kazanmıstım ama babam gondermeyınce kultur unıversıtesıne gıttım babamın yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?