- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.561
lm kızlaaar,ben de geldim :icecream:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:dance:kaydirigubbakcemile2:dance:
kimler gelmiş kimler benim mızmızım gelmişa.s.a.s.
hoşgeldin canım
biliyonmu xzgimbenım abımle aramız cok ıyı degıldı yanı ıyı degıldı dedıgım bıraz ıcıne kapanık aıleye karsı
otekıler gıbı gece kuluplere falan gıtmez vs aile babası rolunde neredeyse ısten ewe falan banada hep soguk dawranırdı optugm zaman gıt yalakalık yapma falan derdı smdı sozlendıgımden berı bana bır ıyı bır ıyı yakın anlatamam..ınsallah hep bole kalır bende cok ısterdım abımle yakın olmak gezmek vs..
ewet ewettt beraber yıyelım enıste ızın verıcekmı ıftara
evet canım dursun abimizin muhteşem sesinden şiirlerini dinleyip geldikolumunekankayizsmileAyburum gezdin geldinmi canim oh ne guzel sey istanbulda olmak
Xzgiciiim seni cok ozledim biliyonmuuuuu
Bana yolladigin kalplerden milyonlarca sana gonderiyorum ay lav yu
kız nasıl unutursun yıldönümünüzükıslaar napıyosunuz kimseler kalmamış burda, ben de yatıyorum bugün giremedim temizlik yaptım hep ayburum bende ama sıcakta hiç çekilmiyo valla bi oturdum iki süpürdüm
bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü dün kocam dedi yarın napalım diye benim aklımdan çıkmış valla hiç çaktırmadım tabi kaydirigubbakcemile3 bütün gün arazide olduğu için yorgundu dışarı çıkmadık eve yemek söyledik, bi de film keyfi yaptık işte
benden bu kadar öptüm hepinizi opuyorumnanaktan iyi geceler tatlı rüyalaaar
gloxiniam ramazanla aran nasıl bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?