- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.541
tamam iç anadolu rüyanı bekliyorum canım kaydirigubbakcemile3Hosgeldın hanturksüm valla bana kalsa senıde alırdım tabıkıde ama bu rüyamın marmara bölgesı versıyonudu
ıc anadoluya gecınce söz alırım
Face e resım ekledım sonunda gercı saclar bıraz kabarık kubarık olmus dustan sonra bır halımdı ama orda tam surat olarak varım canm merak edıyordun yaa
reklam gıbı olmasında
tamam iç anadolu rüyanı bekliyorum canım kaydirigubbakcemile3
gördüm canım resimlerini çok yakışmış saçın yüzünü açmış gibi geldi bana kesimini falan da çok beğendim, kız selimoş keltoş olmuş ya sırnaşık şey
Gnydncm ii sayılırız boshayallersmile cnm ii tatiller sana
barbicim tabiki üzülmek en dogal hakkin canim aybikin de dedigi gibi üzülde insallah tadinda kalir üzülmen gerektigi kadar üzülürsün...
aybikciiim bende beklerim isvicreye geldiginde avusturyaya yolun düserse bir cayimi kahvemi ikram ederim ayrica bir cay kahveyle gecistirmem pastam böregimde olur kesin
ayburum yine disarilara mi cikiyorsun bacagin nasil oldu bu arada ??
xzgim geceleri yatmiyorsun sabahlari kalkmiyorsun.... erken kalkmayan hatun (avrat demek istemiyorum cok kaba bir tabir )
gnydcim masallah kiz annenlere demir attin ne iyi tatil hic annemde böyle uzun kalamiyorum ben
konuş kankam konuş:asigim::asigim:
şimdi annadınmı barbim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen kankamın sözünü dinlea.sa.s
eeee artık gel günaydın örtmenim
özledikopuyorumnanaktan
:[/B]
selayımm bu arada resımlerıne baktım ama gece oldugu ıcın yorum yapamıyorum kısmetse yarın yapıcam
selam kızlar burada muhabbet baya koyu benide aranıza alır mısnız?
yuh bana bee daha ütüye geçmedimklava:
en iyisi pcsin fişi çekmek olcak
yoksa hayatta ütü yapamam
xzgim kelebeğin kurban sana:asigim:
selayımm bu arada resımlerıne baktım ama gece oldugu ıcın yorum yapamıyorum kısmetse yarın yapıcam
günaydınım yarısından çoğunu yaptım
bıraktım artık devamı yarına
evide temizledim soluğu kkda aldım
saat 4 de günaydin diyorsuntatlı kıs hosgeldın senı asker topıgınden hatırlıyorum aramıza hosgeldın
gunaydın fıstıklarım gozumu smdı actım hemencecık geldımm
selayhusum bebegım bu aksam kamera acalım ozledım sızi
ayburum bendede durum aynı askım bı dusa gıreyım sonra utuye baslıcam dunya kadar var :2:
aman bosver yapma batti balik yan gitsin... üzerine katla katla otur pc basindaykenyuh bana bee daha ütüye geçmedimklava:
en iyisi pcsin fişi çekmek olcak
yoksa hayatta ütü yapamam
xzgim kelebeğin kurban sana:asigim:
ögretmenim canim benim canim benim tskler ederimbende gördüm fotoları
selaycım yakışmış güzel olmuş saçların canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?