Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kek yapabildim ancak , yas pastayla ugrasamadim kizlar hemde malzeme eksikti. Ama herkese diledigi kadar kek vermek istiyorum. Acin bakiim agzinizi

ellerıne saglık bebegım
olsun bu bıle yeter sempatiksalakcinni
teyzemler geldıde aksam almanyaya gıtmeden yıne ugradılar yazlıga gelmıslerdı
ordan gıresuna gecmıslerdı sabaha karsı cıkıcaklar onlarla ılgılendım gelemedım
tanrıcamın topıgıne takılmıssınız harıka bır topık ama ınsan yetısemıyor oraya cok hızlı
aybıkem ben hep ole kalayım hamıle oluncada sadece gobısım olsun selayhus hanım gıbı yoksa cok ama cok kıskanıcam sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni uyumussunuz hepınız operım sewgıyle sızlerııı

alarmım çalmamış sabah bi baktım saat 08:40 gözlerim fal taşı gibi açıldı.. apar topar giyinip işe geldim.. geçen haftada 1 gün bilerek geç gitmiştim işe kenle kahvaltıdaydımm mafoldumben ( o gün onu son kez görüşümdü bu arada mafoldumben ) neyse konuyu dağıtmıtım o zmnn (bilerek) servisi kaçırdım demiştim işyerini arayıp, bugün hakikaten kaçırdım .. 2 hafta işe geç gelmiş etiketi yedim.. demek ki neymiş yalan kötü bişeymiş aklinialirimsmile

hepinize tünaydin kizlarim canlarim cigerlerim..

dün tanricamin topiginde osman aganin cayini ictikten sonra yattim cünkü benimki hic haz almadi osman agadan

size rüyami anlatiyorum::
istanbuldayim aniden gelmisim yanimda ne esim ne selim var valla göremedim onlari
eminonu gibi bir yerdeyiz babamda orda arkamdan gelmis niye geldiyse
orda iki tane kuzenim var su anda tatilde ikiside yakinda istanbula yerlesecekler
onlarla bulusuyoruz onlarin takildiklari bir yer oraya dogru gidiyorum, aklimda sizler varsiniz arayip haber vermeliyom diyorum
barbi , xzgi , aybur, tuti ne kadar sasiracaklar diyorum
ama sizi görmeye selimle gelmis olacagim onun icinde ayrica mutlu oluyorum

sonra yolda yürürken iki kuzenimle rastlasiyorum aaa selayhus abla ne iyi ettin diyorlar
sonra diger kuzenimin evine geciyoruz orda diyorumki ben bu arkadaslarimla kesin görüsmeliyim
fotografimda xzgimin, barbimin , vede tutimin resmi var .. (sonra bakiyorum ayburumda olmasi gerekirdi o nerde yaa diyorum )
kuzenimde bakiyor o resimlere
sonra uyaniyorum

askitom gecenlerdede senle ilgili gördüm rüyaa senin oralar megerse bana cok yakinmis bende bunu rüyamda ögreniyordum

alice harikalar diyarinda , ah su rüyalarimda olmasa

selayım demek sende rüyalar kervanına çıkıverdin
daha ben seni umreye gönderdiydim
bidahaki rüyanda çantanda fotomu eksik etme:kedi:
hayırdır inş diyelim
ama o gün gerçekleşcek inş:Saruboceq:
barbim benim kankam varya konuştumu acayip konuşur
hemide kendisi psikolog olur:1hug:
aşkitom yaşam enerjine nazar değmesin

xzgim dediğin gibi tanrıçamın topiği çok cücel niye nikonun ordan çıkamadığını anladım:1hug:
ahh bide yorumlara yetişebilsem
selayımla ben bi ayşonun ne anlama geldiğini sonradan çattık

aşkitoo:asigim:
insanın beğendiği birinden iltifat alması ayrı bi güzel oluyormuş
bebek hea:tomato: ben kendimi 2.yle düşünemiyorum valla
şubat ayında isviçreye gitmişken almanyayada geçtik gerçi isviçrede de öyle indirim gerçekten indirim gibi oluyor kocik beni H&M den zor kazıdı valla
almanyanın neresindensin bu arada?

barbim böyle zamanlarda üzülmeyi bile severiz
üzülmekten ağlamaktan keyf alırız
isteriz ki paralanalım
hırpalar dururz ekndimizi
gurur duyarız divane olup yanmaktan yana yana küle dönüşmekten
ama aradan zaman geçtikten herşey eskiye çalmaya başladıktan sonra pişman oluruz
utanırız hatta kendimizi bukadar çabuk koyveridğimiz için
sözümona üzül üzül ama daha fazlasına izin verme gülyüzlü şeker

Seloşum sen yatmadan önce ne tüketiyosun Allah aşkına
Alkol??
Esrar??
Extacy?? falanmı

sen bunları sinan çetine mail atsana hakkaten :roflol::roflol:

hayırdır hayır olsun inşallah dielim, ne dielim :icecream:

anladık senin aybikle neden bu kdar kanka olduğunu, ohh buldun psikolog kanka bırakma aybuşş sempatiksalakcinni
beleşe hem psikolojik seans hem dostluk oh hayırlı işler :jeyyar:

bgn dışarda olcam
bankaya uğruycam
öpüyom hepinizi:1hug:

bizde seni öpüoruzzzzz Şeniz

aybikcim anlat anlat çok güzel oluyor ya boshayallersmile boshayallersmile
içimi okuyorsun biliyormusun :1no2:

arkadaşlar bana üzülme, karşına yenileri çıkacak. çok daha mutlu olucak dedikleri zaman dahada üzülüyorum biliyormusun :1no2: onu unutucak olma fikri bile üzüyor beni resmen:1no2:

bu ne deiliktir bilmem, hep ağlamk istiorum evet hepp :gitme: :2:

ben biraz daha üzülebilirim o zaman psikoloğumdan onay çıktı yaşasınn hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
anne bak koskoca psikolog bile üzül diyor, sen üzülme diyorsunnn :dilcikar:

merhaba kızlar
pek uğrayamıyorum
haftaya evimdeyim artık inşallah daha sık uğrarım
çok fazla okuyamadım herkesler iyidir umarım.

barbicim tabiki üzülmek en dogal hakkin canim aybikin de dedigi gibi üzülde insallah tadinda kalir üzülmen gerektigi kadar üzülürsün...

aybikciiim bende beklerim isvicreye geldiginde avusturyaya yolun düserse bir cayimi kahvemi ikram ederim ayrica bir cay kahveyle gecistirmem pastam böregimde olur kesin

ayburum yine disarilara mi cikiyorsun bacagin nasil oldu bu arada ??

xzgim geceleri yatmiyorsun sabahlari kalkmiyorsun .... erken kalkmayan hatun (avrat demek istemiyorum cok kaba bir tabir )

gnydcim masallah kiz annenlere demir attin ne iyi tatil hic annemde böyle uzun kalamiyorum ben

selam kızlaar bugün oruç tutmadım temizlik yapıyım dedim hazır oruçlu değilken
şimdi oturdum dinlenmek için

oh ne güzel kalabalık olmuş topikimiz aşkito uğramış alyaduanınannesi gelmiş hoşgelmiş
selayhusum kız beni de alaydın yanına istanbula giderkene hayır olsun inşallah

Hosgeldın hanturksüm valla bana kalsa senıde alırdım tabıkıde ama bu rüyamın marmara bölgesı versıyonudu
ıc anadoluya gecınce söz alırım

Face e resım ekledım sonunda gercı saclar bıraz kabarık kubarık olmus dustan sonra bır halımdı ama orda tam surat olarak varım canm merak edıyordun yaa
reklam gıbı olmasında

konuş kankam konuş:asigim::asigim:
şimdi annadınmı barbim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen kankamın sözünü dinlea.sa.s

merhaba kızlar
pek uğrayamıyorum
haftaya evimdeyim artık inşallah daha sık uğrarım
çok fazla okuyamadım herkesler iyidir umarım.
eeee artık gel günaydın örtmenim
özledik
opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım
topişimiz şenleniyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

marmara bölgesi versiyonu haaaaa:roflol::roflol:
iki gündür espirilerin beni bitiriyo:sm_cool::sm_cool:
fotolarına baktım çok beğendim canım yaa :lepi::lepi:

ahhh gidip kocişe yemek hazırlasam çok iyi olcak
selayım ayağımı sormuşsun çok şükür daha iyiyim sadece bacağıma dokunduğum zaman yada iç baldırı bi yere çarptığım zaman ağrıyo

ayburum faceimi bir actim birbirinden güzel yorumlarinla karsilastim oglum ve kendi adima yine yeni yeniden tesekkürlerimi bir borc biliyorum mucuxxxx mucuxxxxx

bugun hep kayinvalidemin gönderdigi seyleri yapiyorum kesme manti , tarhana corbasi... kolaya kaciyorum.. iki gün önce gelen misafirler türkiyeden yanlarinda getirdiler sagolsun göndermis daha dogrusu bana sordu göndereyimmi diye , valla hayir demem anne dedim

esim annesinin yaptigi tas bile olsa sapur supur yiyor öylede bir yapisi var ... o yüzden bu gunki yemekler cok begenilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…