- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
ohhh yarın senden alıvircim havadisleri desene tutim
kız siz bırakın tv izlemeyi , birbirinizi izleyin hasret kuşları:)))))
ya bişey diyebilirmiyim
bihterin haline çok acıom be((
şimdik bana kızmayın ama
çok seviyo behlülüe be, sevdiğinin hergün ondan adım adım uzaklaşması nihalle yakınlaşması ve hamilelik pskiolojisi
berbat bi durumda
biliorum kozmetikçide beleş makyaj yaparken denemiştim hatta çok beğendim almayı düşünüodumm
alcam o zamannnn
sağol şekertommm
aaaaaaaaaaaaaaaaa iki dakkada hemde yuh yaaa , öpücük burun nasilki önüaccik acik olanlarmi canim
evet cnm önü açık olan model bede şaştım kaldım 2 dk nasıl aldı gitti annem dioki bence seni takip eden biri aldı yoksa durup dururken neden ayakkabıyı yürütsünkü dedi nerden bilcek poşetin içinde ayakkabı olduğunu dedi...mantıklıda geldi esasındaa...bilmiyorumkismile
hangi semtte oldu bu olay ve ayakkabi kac lirayaydi cnm
kaydirigubbakcemile3 cok guldum buna tutimm aldırdı cocugu ılac verdı,kanaman olabılır falan dedı.oluyorumu asktan soyledı bıtanem gozlerının onunde sevdıgı adam baskasını sevmeye basladı.yaptıkları cok rezıl ama gercekten asıkmıs behlule,annesının ayaklarına kapandıgına gore..ohhhh afiyet bal şeker olsunnn bitanem...
bende yarın bu saatlerde eve girmiş olcam aşkımcımla yemek yicez yarın sıra bizde barbicim...
hayatım bihter bir ara hastaneye yattı çocugu aldırdımı aldrımadımı anlamadımda akşam bu firdevs gacının nişanlısının evine gittiler bihter orda annesine ben ölüyorum dedi acep kanser falanmı rahim kanseri falan ne bilim anlamadım ki bende boshayallersmile
çok güzelmiş tatlım çok yakışmış güle güle kullan...
aaaa bende yves saint lauren kullanıordum bir ara sonra rimelim iş yerinde çalındı bende memnun değildim ama işimi görüyordu şimdi loreal kullanıyorum 4x mi neydi böle çift taraflı bi tarafı beyaz bilirsin memnunum ondan... bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 cok guldum buna tutimm aldırdı cocugu ılac verdı,kanaman olabılır falan dedı.oluyorumu asktan soyledı bıtanem gozlerının onunde sevdıgı adam baskasını sevmeye basladı.yaptıkları cok rezıl ama gercekten asıkmıs behlule,annesının ayaklarına kapandıgına gore..
askım ben hıc memnun kalmadı o rımelden,dıor un kı guzel,amway den almıstım akmıyor oda guzel bırde annem almıs avon'dan besleyıcı serumu var dıger tarafında onuda begendım ben fırcası falan guzeldı
cok gecmis olsun canim nasil icin yanmistir sevine sevine aldin tam aradigin sey diye daha giyinemeden alip gittiler
yok be canım nerdee daha dıkıslerımı bıle aldırmadım,once onları bır aldırayım sonra ınsallah yavas yavas atıcam.merdıven cıkamıyordum sımdı dızlerımı kırmaya basladım,pazar gunu ınsallah dısarıda cıkıcam:)ahaa bak tuti ben sana dedim askimdan ölüyorum diyordur kesin diye (fragmanda öyle anlamistim daha diziyi izliyemedimde )
demekki dogru anlamisim .. bu arada cocuguda aldirmis hadi gecmis olsun
xzgi bebek deynekli bebek nasilsin attinmi deynekleri canim
kuşum h.g öncelikle vay be ne aşkmış ben annemin dizine kapanacam da ağlayacam wıyyyyyyyyyyyy ....
aaaaaaaa kuzum ben rimelden memnun kaldım dior da kullandım oda güzel bak ama avon ııııhhh sewmiom ne aldıysam mahvetti cildimi...ciltle alakalı sanırım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?