Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

esasında benimde bugün gözlerim doldu bihterin haline...hamiemi hastamı birde anlasam ....

biliorum kozmetikçide beleş makyaj yaparken denemiştim hatta çok beğendim almayı düşünüodumm
alcam o zamannnn
sağol şekertommm

evet cnm ben memnunum al bencede recai ederim canımcım...

yaa su lorealin bendede vardi kendi kirmizi renk bir tarafi beyaz diger tarafi siyah kipriklerime bulasik gibi yapisti onumu seyettiniz
benimde gecen hafta hizmetcilere gözüm doldu :)

ya kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün başıma ne geldi bilionuzmu kuaföre rendevum wardı demiştim ya cıktım kuaforden dolanayım dedim toz pembe ayakkabı istiodum öpücük burun neyse aldım dedim yorgunluk kahvesi içeyim boş masa buldum kabanımı ayakkabı poşetini koydum kabanımı poşetin üstüne koydum gözükmesin diye masanın hemen önü kasa kahveyi aldım arkamı döndüm masaya bi geldim poşet yokkkkk anammmmmmmmm çalınmışşşşş sinirden resmen kahveyi sıktım masaya döküldü...

selayım ewet ama kırmızı değil kabı siyah bi tarafıda beyaz BJK gibi eheheheeheh...
ay evet bende bgün çok üzüldüm hizmetçilere

aaaaaaaaaaaaaaaaa iki dakkada hemde yuh yaaa , öpücük burun nasilki önüaccik acik olanlarmi canim

aaaaaaaaaaaaaaaaa iki dakkada hemde yuh yaaa , öpücük burun nasilki önüaccik acik olanlarmi canim

evet cnm önü açık olan model bede şaştım kaldım 2 dk nasıl aldı gitti annem dioki bence seni takip eden biri aldı yoksa durup dururken neden ayakkabıyı yürütsünkü dedi nerden bilcek poşetin içinde ayakkabı olduğunu dedi...mantıklıda geldi esasındaa...bilmiyorumkismile

hangi semtte oldu bu olay ve ayakkabi kac lirayaydi cnm

kaydirigubbakcemile3 cok guldum buna tutimm aldırdı cocugu ılac verdı,kanaman olabılır falan dedı.oluyorumu asktan soyledı bıtanem gozlerının onunde sevdıgı adam baskasını sevmeye basladı.yaptıkları cok rezıl ama gercekten asıkmıs behlule,annesının ayaklarına kapandıgına gore..

askım ben hıc memnun kalmadı o rımelden,dıor un kı guzel,amway den almıstım akmıyor oda guzel bırde annem almıs avon'dan besleyıcı serumu var dıger tarafında onuda begendım ben fırcası falan guzeldı

cok gecmis olsun canim nasil icin yanmistir sevine sevine aldin tam aradigin sey diye daha giyinemeden alip gittiler

kuşum h.g öncelikle vay be ne aşkmış ben annemin dizine kapanacam da ağlayacam wıyyyyyyyyyyyy ....

aaaaaaaa kuzum ben rimelden memnun kaldım dior da kullandım oda güzel bak ama avon ııııhhh sewmiom ne aldıysam mahvetti cildimi...ciltle alakalı sanırım canım...

ahaa bak tuti ben sana dedim askimdan ölüyorum diyordur kesin diye (fragmanda öyle anlamistim daha diziyi izliyemedimde )
demekki dogru anlamisim .. bu arada cocuguda aldirmis hadi gecmis olsun
xzgi bebek deynekli bebek nasilsin attinmi deynekleri canim

tutımm cok gecmıs olsun buarada,cok uzuldum
lısede ve unıversıtede basta param olmak uzere bır cok sey caldıran bırı olarak ne hıssettıgını anlayabılıyorum hele unıversıte 1cı sınıftayken kendımı tam salak gbı hıssetmıstım,cantam sıradaydı az kısıydık hıc aklıma paramın calıncagı bıle gelmemıstı cantamda fermuarsızdı ortasında bır cıttıtı vardı sınıfın kapısının onune cıkmıstım arkadaslarla sıgra ıcmeye sonra sınıfa dndm hasan dıe bırı vardı snftan cep tel sıramın ustundeydı aklıma hıc bısey gelmedı tabı snra bıara cuzdanımı actım sadece yırmı mılyon bırakmıs bana o da taksı param yanı bır de dalga gecmıs bana taksı parası bırakmıs.gercı sonra bır sene snra km oldugu anlasıldı cep tel sıramın ustnde bırakan kısıymıs.bır cok kısınınde parası kaybldu,bowlıng oynamaya gttıgımızde kamera kaytlarından cıkmıstı

cok gecmis olsun canim nasil icin yanmistir sevine sevine aldin tam aradigin sey diye daha giyinemeden alip gittiler

aynen cnm ya işin enteresan yanı ne bilionmu
kardeşimin kredi kartını aldım bugün ordan alayım bişey beğenirsem diye ayakkabı gitti borcu kaldı...=)))))))))))))))))))))))))
kardeşim soruyo bakayım ne aldın diye dedim bişey almadım saçımı yaptırdım dio oha bu kafaya 159 tl mi verdim ama kredi kartı faturası gelince o zaman çıkıcak meydana hahahah kaydirigubbakcemile3

yok be canım nerdee daha dıkıslerımı bıle aldırmadım,once onları bır aldırayım sonra ınsallah yavas yavas atıcam.merdıven cıkamıyordum sımdı dızlerımı kırmaya basladım,pazar gunu ınsallah dısarıda cıkıcam:)

avon'un bende cılt urunlerını hıc kullanmıyorum ama rımelı guzeldı bebegım.hosbulduk buarada:) evet bıtherın annesıne karsı tavırlarını bılıyoruz dusun o annesıne yalvardı ayır onları dıyee

xzgim benimde çaldırdığım cep telefonların haddi hesabı yoktur ay ne dikkatsizim ya ...
bi kerede elimden gasp ettiler bıçak çekip telimi aldılar tinerciler....o zaman nokianın bir modeli vardı eccük pahalıydı babam okul hediyesi almıştı 7200 mı neydi modeli gasp ettiiler bıçak çekip..neyse cana gelmesinde mala gelsin....
saol balım akkibilerimde gitti giyemeden alanın ayağında topuğu kırılsın inşallah

kızlar yüzümde makyaj war silim geliom...

canımız sağolsun..kızlar nazan öncel'in sen beni öldürüyorsun diye bir şarkısı var,biliyor musunuz?

ben bilmiyorum canim duysam belki hatirlarim ama suan bisi hatirlatmadi?? ne olmuski o sarkiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…