Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hayır farklı sorunlarımız var canım yıpratma falan değil ne yazık ki :1no2: kendimi daha iyi hissettiğim zamanlar uğruyorum tatlım sağoll opuyorumnanaktan

evet değmez Ablam anlıcam bigün bunu, hele acılarım biraz küllensin boshayallersmile

alışılmaz mı hemen alışılır, ama hasret çok zor tahmin edebiliyorum.. ama ne güzel bir iş için eğitim için sizden uzakta, buna da şükürrr , başka bişey olmasın da yerimseniben

Sağol ablam hadi Barçman kaçar öpüyorum sizi

herkese selam xzgim barışmış çok mutlu oldum ben biliyordum barışacaklarını zaten o kadar emek verilmiş bir ilişki bu kadar kolay bitemezdi allah bir daha yaşatmasın ...

şafak:141

herkese selam xzgim barışmış çok mutlu oldum ben biliyordum barışacaklarını zaten o kadar emek verilmiş bir ilişki bu kadar kolay bitemezdi allah bir daha yaşatmasın ...

şafak:141

selam tutişim, evet barışmışlar ne güzel maşallah.. inşallah bir daha böyle birşey yaşamazlar, çook üzücü :gitme:

şafağını yesinler senin

gel tezkere gelll turkbayragi

akşama iftara okul arkadaşım geliyo bana .. edirne resimlerimde görmüşsünüzdür siyah saçlı olan .. eve gidip alışveriş yapıp hemen yemeğe girişicem

menüm;
arpa şehriye çorbası
tavuk sote
beşamel soslu fırın makarna
akdeniz salatası
ve pudingli muzlu bisküvi pastasıı :CüvCüv:

pastamı dünden yapmıştım, diğerlerini umarım yetiştiririm fisfisfis

Selam canlarim barbim hosgeldin sefalar getirdin canim ne olur biran once toparlan bebegim
Ay bir sihirli deynegim olsa once oraya gelip sonra hepinize dokunsam biranda acilariniz dinse

Barcman ablacim sende ugramisin hosgeldin Gel yine Ara Ara
Tutim hanturksum gunaydinim selam olsun hepinize
Ezgimin dun hepinize selami vardi soyliyeyim
Ayburum ugramadinmi sen bebegim hic
Barbim bende geliyorum aksama menunu cool sevdim birde senin ellerinden offf

oooooo barçman ablam gelmişzemuszemuszemuszemus
barbim işini niye değiştirdiler
hadi iftara yetiştir yemekleri
selayım gece ben hapsettim seni dua ettik selim uyusun ama yerinde olmak istemezdim doğrusu uyudunmu biraz :1hug:
tutiiiiii hoşgeldin a.s. imzanı hergün eksilticez son 10dn geriye sadığımız günlerde olur inş
2 askerimiz var şimdi deene bide kelebeğimizin kocişi:1hug:

selayım bgn doktora gitmiştim yaa yeni geldim
kullandığım kas gevşeticilerin ve kazanın etkisinden hemen sökülememişsin dedi doktorum
ayy bide regliyken alttan muayene etti iğrençti yaaaa ben ultrasonla bakar dedim ama nerde
ama tertemizmiş rahim ilaç bile yazmadı bebişe engel hiçbişe göremiyom dedi :teytey:

Bu guzel Haber iste ayburum Birak Baksin ustten alttan Sonic onemli neticede
Tutim gunlerini beraber sayacagiz bebek hem facede hem Burda hem Msnde

tuticim hoşgeldin iyi tatil yaptın bu yaz canım, askerini yolcu etmişsin allah kavuştursun tez zamanda kısa dönem çok çabuk geçiyor merak etme bi bakmışsın gelmiş üstünden zaman bile geçmiş
selayhusum sen gece daha durdun mu 4 te yatmışsın, bende midemin ağrısından uyuyamadım 4.30 olmuştu
ayburum çok sevindim canım senin adına tez zamanda bebiş haberini alırız inşallah canım

sağol canım
inş o haberi verebilirim :Saruboceq::Saruboceq:
sen kpss için naptın
bizmkiler ösymye şikayette bulundular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…