- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.681
Oy sağol ablacığımbarçman abla hoşgeldin ne güzel seni burda görmek, sende çotanaksın sonuçta dimi daha sık gel
canım yaa çok mu yıpratıyosunuz birbirinizi böyle bi karar aldınız eğer öyleyse aslında doğru bi karar ilerde çok daha yıpratıcı olabilir çünkü
zordur tabiki olmaz mı sen içine kapanma ama gel buralara biz seni neşelendiririz Şeniz
Durumuna üzüldüm ablacığım gönül yarası zordur:gitme:
ama dediğim gibi Bu dünyada hiçbirşey için üzülmeye değmez
Evet oğlum aAmerikaya okuluna dönüyor
Aslında hasretine alıştık ama 3 haftadada varlığına alışmıştık
Sağol ablacığımŞeniz
hayır farklı sorunlarımız var canım yıpratma falan değil ne yazık ki :1no2: kendimi daha iyi hissettiğim zamanlar uğruyorum tatlım sağoll opuyorumnanaktan
evet değmez Ablam anlıcam bigün bunu, hele acılarım biraz küllensin boshayallersmile
alışılmaz mı hemen alışılır, ama hasret çok zor tahmin edebiliyorum.. ama ne güzel bir iş için eğitim için sizden uzakta, buna da şükürrr , başka bişey olmasın da yerimseniben
herkese selam xzgim barışmış çok mutlu oldum ben biliyordum barışacaklarını zaten o kadar emek verilmiş bir ilişki bu kadar kolay bitemezdi allah bir daha yaşatmasın ...
şafak:141
anam menüye bak harikaaaaa bende gelemmi kuşum...
Bu guzel Haber iste ayburum Birak Baksin ustten alttan Sonic onemli neticede
Tutim gunlerini beraber sayacagiz bebek hem facede hem Burda hem Msnde
tuticim hoşgeldin iyi tatil yaptın bu yaz canım, askerini yolcu etmişsin allah kavuştursun tez zamanda kısa dönem çok çabuk geçiyor merak etme bi bakmışsın gelmiş üstünden zaman bile geçmiş
selayhusum sen gece daha durdun mu 4 te yatmışsın, bende midemin ağrısından uyuyamadım 4.30 olmuştu
ayburum çok sevindim canım senin adına tez zamanda bebiş haberini alırız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?