Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hepinize selamlar canlarım ayburum ,selayım,hanturksum,gnydn ım
ayburcum güzel haberlerini bekliyoruzzzz
kızlar aşkım şuan kastamonu-gölköyde kastamonu bu sene ilk defa doğuya asker atıyormuş oda benimkine denk geldi benimki ağrı ya düştü ama allahıma o kadar şükrediyorumki aşkım anlattıkça üzülüyorum bütün doktor,öğretmen,mühendis ne kadar asker varsa hepsini,hakkari-çukurca,yüksekova,şırnak ve tunceliye atmışlar aşkım diğer askerler sorduklarında nereye düştün diye ağrı diyemiyorum üzülmesinler diye dedi çok düşünceli aşkım yaaa...bi kaç kişi sivas ve ağrı ya düşmüş birde diyorki uzun dönem askleri çok yoruyorlar aşkım dedi gördükçe içim cız ediyor dedi biz kısa dönem olduğumuz için çok kasmıyorlar bizi dedi 27 ağustosta yemin töreni var annemle allah izin verirse kastamonuya gidicez benim için dua edin benimkinin ailesi ile tanışıcam daha sonra 11 yada 14 eylülde aşkım izine gelicek istanbula istanbuldan direk ağrıya geçecek...
bendeki havadisler bu kadar sadece özlüyorum çok özlüyorummm her gün arıyor sesini duyunca hiç kapamak istemiyorum teli bana her tel açışında ve teli kapatışında tek engelimiz askerlikti aşkım o engelide aşıyoruz yavaş yavaş herşey çok güzel olucak dedi.inşallahhhhhhh rabbim herkesi mutlu etsin sevenleri ayırmasın aramızda bir barbi var ayrı olan ama ben onlarında barışacağına inanıyorum tıpkı xzgim gibi...

şafak:140

Tutim ne güzel demis bak askisin tek engeliniz askerlikti oda bittimi artik insallah kavusabileceksiniz..
her zaman iyi düsünmen gerekiyor 5 ay göz acip kapayincaya kadar gececek emin ol

xzgicimle bugun konusan varmi acaba ?? onu merak ediyorum ne yapti diye ??

barbisimde acaba misafirini nasil agarladi kac puan verdi kiz arkadasin sana
bende bugun firinda patates tavuk, pilav, arpa sehrie corbasi (barbiden caldim ) birde salata yaptim
Allah kabul etsin de zor oluyor biraz ...

Ayburum resimlerini daha önce burdada görmüstüm yine baktim facede süper calismalar olmus poz verende ay gibi olunca ortaya böyle güzel görüntüler cikmis..

hanturks evet canim gec yattim dün , corba falan ictim sonra 1 litre su ictim ve tam deve gibi su stokladiktan sonra tabikide uyuyamadim ,bir yandan diger yana döndükce guluk guluk diyordu resmen
bir ise yaradimi tabikide yaramadi corba yakti kavurdu butun borularimi

barbicim evet bu kiyafetler vero moda ganimetleriydi ikisinide 10 dakika icinde hic düsünmeden aldim birde fiyatlari cok uygun olunca aldim gitti

tutim geri sayım başladı
çabucak geçiriveririz 140 günü ağrı çok kötü bir yer değil rahat bir askerlik yapar inş
selayım çok teşekkür ederim canım sıkıldı accık foto ekliyem dedim
barbim arkadaşıylan dertleşiyodur
xzgmle konuşmadım bikaç gün geçsinde öyle konuşayım dedim

iyiz mızmızım sen nasılsın

hosgeldin gloxinia iyilik diyelim iyi olalim canim biraz yorgunum oruc magduru ..
sen den naber nasilsin ??

aybur canim dün msn de son bir ileti yazmisin ayyy görünce ne kadar hosuma gitti cok sagol bebegim 40 dügüm ol bana

selayım,ayburum iyi dilekleriniz içn saolun varolun iyi ki varsınız...
inşallah bu askerliği yicez aşkımla ve sizinle beraber...aslında ben alışığım daha önce 15 ay bekledim şerefsizin tekini fakat taylanın yeri apayrı benim için kıyaslayamam bile ama ne bilim bazen aklıma geliyor yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum taylan öyle biri değil ama ne bilim aklıma yer etti bir kere önceki yaşanmışlığımdan dolayı...birde bir kaç gündür özel numara arıyor sesimi dinliyor kapatıyor bu kesin oooo...yani eski asker beklediğim kişi ismi lazım değil aklı sıra kendini hatırlatmaya çalışıyor bana...

hosgeldin gloxinia iyilik diyelim iyi olalim canim biraz yorgunum oruc magduru ..
sen den naber nasilsin ??

aybur canim dün msn de son bir ileti yazmisin ayyy görünce ne kadar hosuma gitti cok sagol bebegim 40 dügüm ol bana

hımmm dimek bensiz buralaradasın sen alsanaalsanasmile

yuppiiiii başıyazmalım latilokumumda gelmişzemuszemuszemuszemuszemuszemus

aklına kötü düşünceler getirme canım
her şey gönlünce olur inş
adı lazım olmayan şahısta seni kaybettiği günlere yanıp başını vursun taşlaraalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Gloxinia canim bugun 2. idi ..
ilk orucun basladigi günde son 2 saat kala mide rahatsizligindan bozmak zorunda kalmistim

tuticim birak bosver hic anma bencede o hatirlatsin akli sira kendini.

Ya xzgim yok burda boslugunu nasil hissediyorum nasilll... en kisa zamanda dönsün aramiza insallah

hosgeldin basiyazmalikiz

hanturks sende gelmisin hosgeldin canim

aybur çok tatlısın balım teşekkür ederimm

tutimm göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah

selaycım döktürmüşsün yemeklerii
çok hamaratsın canım maşallahh
bende seni biraz zayıflamış gördüm öteki topikte
aman canım dikkat et kendine oruçlu halinle ev çocuk zor oluyordur.
ben annemlerde olduğumdan yemek derdim olmuyor şimdilik

gloxina başıyazmalıkız merhaba kızlarr

hepinize iyi geceler kızlar bende yatıyım artık

hehe alemsiniz kızlarrr allaha yakın bana uzak olsun o şahıs aşkımı kimseye değişmem kızlar ben müsadenizle yatıyorum bağırsaklarımda bir sorun var benim bir kaç gündür karnım ağrıyor hep dr a gittim önemsiz olduğun söyledi yediklerimle alakalıymış bu arada ben çok kilo aldım 58 kg olmuşum acil kilo vermem gerekkkkk neyse ben yatıyorum canlarım allaha emanet olun iyi geceler...
gnydn canm inşallah saolasnn

tutim olsun 58 ol boyun var senin...
iyi geceler tatlim ...

benden bugun ne giydine resim ekliyeyim bari dünkü ekledigim gömlegimi kombin yaptim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…