Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aybur;benim şu sıralar en çok kullandığım renkler...
sana da çok yakışmış olumunekankayizsmile
selayhus;sana yorum yazmamıştım sanırım şimdie kadar ama takipteydim ve sen baya kilo vermişsin..kaydirigubbakcemile5
neler yapıyosn?

teşekkürler mızmızım:asigim:
ilk defa lacivert gömlek aldım
eşarbımı önceden almıştım
renk uyduramıyodum iyi oldu bunu almam

Canim verdigim 1 Kilo oda gecen hafta hastayken. Isteyerek degil kiyafetler hep ayni sanirim resimleri farkli yerlerde cekiyorum yoksa 1 Kilo bu kadar fark etmemeli
Ayrica begenmene sevindim
Ayburum ben seni goremedim Dur birdaha bakayim

Canim verdigim 1 Kilo oda gecen hafta hastayken. Isteyerek degil kiyafetler hep ayni sanirim resimleri farkli yerlerde cekiyorum yoksa 1 Kilo bu kadar fark etmemeli
Ayrica begenmene sevindim
Ayburum ben seni goremedim Dur birdaha bakayim

hadi yaa.bana kilo vermişsin gibi geldi bilmiyorumkismile

Ayburun facedeki resminden bahsediyorsunuz degilmi?

bugün ne giydindekinden bahsediyorum ben zemuszemus
face te hesabı olmayan sayılı insanlardan biriyim sırnaşık şeysanırım

Simdi gordum yorumumda yaptim

Bende yeni Actim sayilir 2 ay oldu sanirim. Topigimizin kizlarini kiramadim.
Ayburum Birtek bej beyaz Disinda cok begendim

selayım hoşbuldum ama dün sizleri göremedim özledimopuyorumnanaktan
Toparlanmak istiyorum ama ilk günlerdeki o öfkem sinirim geçti, şimdi yerini özlem aldı deli gibi bir özlemm çok özlüyorum, onu çok merak ediyorum bugün 1 hafta oldu :1no2: senağlama

keşke sihirli değneğinide kapıp gelsen boshayallersmile ben sana daha ne menüler hazlırlarım boshayallersmile boshayallersmile :1no2:

barbim işini niye değiştirdiler
hadi iftara yetiştir yemekleri

görev değişikliği oldu bitanem, statüm düştü biraz ama işim rahatladı, tek bir iş yapcam hergün beni ne süpriz bekliyor diye gitmicem işe o iyi oldu, yemişim artık statüsünü kariyerini cartunu curtunu uğraşamıcam, huzur istiyorumm :smiley-cool:

5,30ta evde oldum 6 ya kadar kasaptı marketti pazardı alışverişimi hallettim.. öldüm öldümmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir 6:15 te yemeklerime başladım, 7,15 te hepsi hazırdı tek salatam kalmıştı .. :sm_cool: 1 saatte bitirebildim o yemekleri kendimle gurur duydum :hooray:

:teytey::teytey::teytey::hooray::dance::dance:

ne güzel haberler bunlar, çook çook mutlu olun opuyorumnanaktan

hayır biz artık barışmayacağız tutimm, BİTTİ kesin :umursamaz::1no2:

yemeklerimi hazırladım, hemen bulaşıkları hallettim yemekten sonra o sırada çay koydum ve dün yaptığım pastamı çıakdım yedik.. ama şiştim resmen dışarı çıktım evin yakınında bi cafede oturduk hemen bi soda-limon çaktımm sempatiksalakcinni ve bol bol cigara :1no2:

sanırım memnundu herşeyden , yani umarım öyledir sositososito

güle güle kullan bebeim, hepsini beğendim a.s

hemde ne dert, ne dert ayburummm konuş konuş bitmiyor dertlerim :1no2:

gitsin kendi çöplüğüne o düdük makarnasııııı :mymeka:

hiçbişeyi kafaya takma, senin çok güzel ve gelecek vadeden bir ilişkin var.. seviyorsun ve seviliyorsun , tek gerçek bu.. gerisi yalan lmaz:

Simdi gordum yorumumda yaptim

Bende yeni Actim sayilir 2 ay oldu sanirim. Topigimizin kizlarini kiramadim.
Ayburum Birtek bej beyaz Disinda cok begendim

iyikide açtın hep selimimin resimlerine bakıp, mutlu oluyorum opuyorumnanaktan

bende öptTümmm abLamM , her zaman bekLerizzz

Teşekkürler çotanak fıstıklarımŞeniz
Bugün bütün mutluluklar sizinle olsun çok mutlu olunki çotanaklığınız çotanaklık katın:lepi:

barbim sabah sabah seni burda görebilmek, birgününün özetini bir yoruma sigdirabilmen hersey süper sen dahada süpersin... insallah özleminde azaacak gün gelecek dönüp baktiginda hafiften bir burukluk kalacak insallah ve sen bize yeni heycanlarnini anlatacaksin ...

ayburum, morum laciverttim uyuyormusun sabaha kadar yatmiyorsun sende , bende sana ayak uyduruyorumda sabaha kadar yatmama kisminda ..ben sabaha karsi yataktan kalkip salona geciyorum artik , selim beni göremeyince birazdaha uyuyor yeni yöntem nerden baksan yarim saat karim oluyor
kizlar hepinize günaydin....
xzgimle konusan oldumu
hanturkscüm bebek nerelerdesin sen bakiiim miden nasil oldu gectimi birazcik ??

OOOOOO barcman ablacim hosgeldin sefalar getirdin....

ablam ben senin cotlamalarinida cook seviyorum

slm kızlar herkesler ıyıdır umarım ozledım sızlerıı
annemlerde temizlikle mesguldum gıremedım nete
gecmişi okuyamadım
tutım askerın gıtmıs Allah kavustursun bebişim artık beraber şafak sayıcaz
ama kıskandım senii bızım safak daha cok karanlıkkk
eşim gittikten sonra bişman oldu yarım kalan okulunu bitirmedigi için sırf askerlık ıcın keske bıtırseydı dıyoruz şimdi
emme geçti bolunun pazarı sur .... nigdeyeee
neyse saglık olsunnn

Son düzenleme:
Sağol ablamŞeniz
Sende maşallah son zamanlarda çok güzel çotluyorsun
Saç rengin süper olmuş hiç bozma:lepi:

ablacim tesekkürler , bütün cotanaklarimdanda cok olumlu tepkiler aldim ve cevremdende siyaha dönmem sanirim artik bu tonlarda giderim
cotlaya cotlaya ögreniyorum..

Kelebegim hosgeldin , saglik olsun canim .. insallah biran önce kavusursunuz.. evli olupta hasret olmak dahada bir zor , yaninda yardimci olan var ama sanirim , yalniz basina olsuna aile olmasa dahada zor olurdu

bor un pazarindanmi bahsettin kiz

ayyy yakalandıımm bilmiyorumkismile
sen de gelsene kuzuummopuyorumnanaktan

barbimm canım benim bu sıkıntılı süreç geçicek inan sadece biraz zamana ihtiyaç var
işin rahatlamış sevindim
hamarat kız seniii koştur koştur bir sürü iş yapmışsın
selayım bi ara gidip kocişi uyuttum sonra geri geldimm ee ben rahatım 12ye kadar uuyuyom xzgimi arıyamadım dakikalarım bitmiş devretmesini bekliyom
barçman ablam daha sık geliyo
kelebeğim canım benim oruçlu temizlikte zor oluyo
eşinin askerliğini hep beraber bitircez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…