- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.721
hemmen fotolara bakıyorum kızlar
aybur;benim şu sıralar en çok kullandığım renkler...
sana da çok yakışmış olumunekankayizsmile
selayhus;sana yorum yazmamıştım sanırım şimdie kadar ama takipteydim ve sen baya kilo vermişsin..kaydirigubbakcemile5
neler yapıyosn?
aybur;benim şu sıralar en çok kullandığım renkler...
sana da çok yakışmış olumunekankayizsmile
selayhus;sana yorum yazmamıştım sanırım şimdie kadar ama takipteydim ve sen baya kilo vermişsin..kaydirigubbakcemile5
neler yapıyosn?
Canim verdigim 1 Kilo oda gecen hafta hastayken. Isteyerek degil kiyafetler hep ayni sanirim resimleri farkli yerlerde cekiyorum yoksa 1 Kilo bu kadar fark etmemeli
Ayrica begenmene sevindim
Ayburum ben seni goremedim Dur birdaha bakayim
Ayburun facedeki resminden bahsediyorsunuz degilmi?
Selam canlarim barbim hosgeldin sefalar getirdin canim ne olur biran once toparlan bebegim
Ay bir sihirli deynegim olsa once oraya gelip sonra hepinize dokunsam biranda acilariniz dinse
Barbim bende geliyorum aksama menunu cool sevdim birde senin ellerinden offf
barbim işini niye değiştirdiler
hadi iftara yetiştir yemekleri
selayım bgn doktora gitmiştim yaa yeni geldim
kullandığım kas gevşeticilerin ve kazanın etkisinden hemen sökülememişsin dedi doktorum
ayy bide regliyken alttan muayene etti iğrençti yaaaa ben ultrasonla bakar dedim ama nerde
ama tertemizmiş rahim ilaç bile yazmadı bebişe engel hiçbişe göremiyom dedi :teytey:
hepinize selamlar canlarım ayburum ,selayım,hanturksum,gnydn ım
ayburcum güzel haberlerini bekliyoruzzzz
kızlar aşkım şuan kastamonu-gölköyde kastamonu bu sene ilk defa doğuya asker atıyormuş oda benimkine denk geldi benimki ağrı ya düştü ama allahıma o kadar şükrediyorumki aşkım anlattıkça üzülüyorum bütün doktor,öğretmen,mühendis ne kadar asker varsa hepsini,hakkari-çukurca,yüksekova,şırnak ve tunceliye atmışlar aşkım diğer askerler sorduklarında nereye düştün diye ağrı diyemiyorum üzülmesinler diye dedi çok düşünceli aşkım yaaa...bi kaç kişi sivas ve ağrı ya düşmüş birde diyorki uzun dönem askleri çok yoruyorlar aşkım dedi gördükçe içim cız ediyor dedi biz kısa dönem olduğumuz için çok kasmıyorlar bizi dedi 27 ağustosta yemin töreni var annemle allah izin verirse kastamonuya gidicez benim için dua edin benimkinin ailesi ile tanışıcam daha sonra 11 yada 14 eylülde aşkım izine gelicek istanbula istanbuldan direk ağrıya geçecek...
bendeki havadisler bu kadar sadece özlüyorum çok özlüyorummm her gün arıyor sesini duyunca hiç kapamak istemiyorum teli bana her tel açışında ve teli kapatışında tek engelimiz askerlikti aşkım o engelide aşıyoruz yavaş yavaş herşey çok güzel olucak dedi.inşallahhhhhhh rabbim herkesi mutlu etsin sevenleri ayırmasın aramızda bir barbi var ayrı olan ama ben onlarında barışacağına inanıyorum tıpkı xzgim gibi...
şafak:140
barbisimde acaba misafirini nasil agarladi kac puan verdi kiz arkadasin sana
bende bugun firinda patates tavuk, pilav, arpa sehrie corbasi (barbiden caldim ) birde salata yaptim
Allah kabul etsin de zor oluyor biraz ...
barbicim evet bu kiyafetler vero moda ganimetleriydi ikisinide 10 dakika icinde hic düsünmeden aldim birde fiyatlari cok uygun olunca aldim gitti
tutim geri sayım başladı
çabucak geçiriveririz 140 günü ağrı çok kötü bir yer değil rahat bir askerlik yapar inş
selayım çok teşekkür ederim canım sıkıldı accık foto ekliyem dedim
barbim arkadaşıylan dertleşiyodur
xzgmle konuşmadım bikaç gün geçsinde öyle konuşayım dedim
iyiz mızmızım sen nasılsın
selayım,ayburum iyi dilekleriniz içn saolun varolun iyi ki varsınız...
inşallah bu askerliği yicez aşkımla ve sizinle beraber...aslında ben alışığım daha önce 15 ay bekledim şerefsizin tekini fakat taylanın yeri apayrı benim için kıyaslayamam bile ama ne bilim bazen aklıma geliyor yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum taylan öyle biri değil ama ne bilim aklıma yer etti bir kere önceki yaşanmışlığımdan dolayı...birde bir kaç gündür özel numara arıyor sesimi dinliyor kapatıyor bu kesin oooo...yani eski asker beklediğim kişi ismi lazım değil aklı sıra kendini hatırlatmaya çalışıyor bana...
Simdi gordum yorumumda yaptim
Bende yeni Actim sayilir 2 ay oldu sanirim. Topigimizin kizlarini kiramadim.
Ayburum Birtek bej beyaz Disinda cok begendim
bende öptTümmm abLamM , her zaman bekLerizzz
Selam canlarim barbim hosgeldin sefalar getirdin canim ne olur biran once toparlan bebegim
Ay bir sihirli deynegim olsa once oraya gelip sonra hepinize dokunsam biranda acilariniz dinse
Barcman ablacim sende ugramisin hosgeldin Gel yine Ara Ara
Tutim hanturksum gunaydinim selam olsun hepinize
Ezgimin dun hepinize selami vardi soyliyeyim
Ayburum ugramadinmi sen bebegim hic
Barbim bende geliyorum aksama menunu cool sevdim birde senin ellerinden offf
Teşekkürler çotanak fıstıklarımŞenizoooooo barçman ablam gelmişzemuszemuszemuszemus
barbim işini niye değiştirdiler
hadi iftara yetiştir yemekleri
selayım gece ben hapsettim seni dua ettik selim uyusun ama yerinde olmak istemezdim doğrusu uyudunmu biraz :1hug:
tutiiiiii hoşgeldin a.s. imzanı hergün eksilticez son 10dn geriye sadığımız günlerde olur inş
2 askerimiz var şimdi deene bide kelebeğimizin kocişi:1hug:
Sağol ablamŞenizOOOOOO barcman ablacim hosgeldin sefalar getirdin....
ablam ben senin cotlamalarinida cook seviyorum
Sağol ablamŞeniz
Sende maşallah son zamanlarda çok güzel çotluyorsun
Saç rengin süper olmuş hiç bozma:lepi:
ayyy yakalandıımm bilmiyorumkismile
sen de gelsene kuzuummopuyorumnanaktan
[B]yuppiiiii başıyazmalım latilokumumda gelmiş[/B]zemuszemuszemuszemuszemuszemus[/QUOTE]
[quote="Selayhus, post: 14772781"]hosgeldin basiyazmalikiz
[/QUOTE]
[quote="gnydn64, post: 14772882"]gloxina başıyazmalıkız merhaba kızlarr
[/QUOTE]
[B]teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
gelmemle gitmem bir olmuş gerçi acil çıkış yapmak zorunda kladım dün :1:
hepinize saygılar buyrunnnnnnnnn[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?