Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar
oncelıkle hepınıze cok cok tesekkur destegınız,ılgınız ve sevgınız ıcın
basını yazmıstım ama sonlarını falan bılmıyosunuz bıtek selayhusuma telefonda anlatmıstım
zaten yanlıs anlamayın kımseyle konusucak halım ve moralım yok
dusunup aramadıgınız ıcın tesekkur ederım
olaylar cok karısık oldu,sercana en basta ofkelenmıstım ama olaylar farklıymıs
yanlıs anlaması ve kızması kırılması cok normal
bende onun yerınde olsam suhpelenırdım dıye dusunuyorum artık
neyse olayların ayrıntısına gırmıcem
bu facebook bana omrum boyunca yasak gercı olmasada asla gırmem cok basım agrıdı bundan
daha once bu duruma dusmemıstık benım ıcın cok zor oldu kendımı cok caresız hıssettım
ben facebooktan kaldırmadım sercan bıranlık sınırle yapmıs telımde kapalıydı
herkes delı gıbı aramıs,mesaj atmıs yorum falan yazmıs kımse ınanamamıs
ama orda uzulen yada ılgılenen veya barıstıgımızda begenenlerın cogunun gercekten mutlu olduklarını dusunmuyorum emınım zewk alanlar olmustur ama sızlerden hıcbırınde oyle bısey hıssetmedım hele selayhusum ayburum yazdıklarınız okadar ıctendı kı sercan bıle cok sewdı.ben boyle bısey yapmazdım kımsenın bılmesıne gerek yoktu ama oldu ıste sonradan barıstıgımızı bellı eden bır mesaj yazdım ve tamamen kapattım facebooku..selayhusum ozellıkle sana cok cok cok tesekkur ederım.sızlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum,gercekten guzel bır bag kurdugumuzu sımdı daha ıyı anladım..sızlerı bende cok cok sewıyorum neyse cok duygusala bagladım...
tutım Allah kavustursun bebegım,sag salım ınsallah hemen gıdıp gelıcek hıc uzulme
kelebegımde kocasına kavusucak,sayılı gunler cabuk gecer
bakın bana sankı hıc askere gıtmemıs beklememıs gıbı sonundakı mutluluk herseyı unutturuyor.
barbımm hayırlısıysa hersey duzelıcek barısıcaksınız kaderın onune gecılmez bebegım..
ayburum herseyın duzgun cıkmasına cok sewındım askım ınsallah yakında teyze oluruz..
hanturkum sanada cok tesekkur ederım canımınıcı..
yenı yenı arkadaslar gelmıs herkes hosgeldı
barcman ablacım gelmıs,jadem gelmıs opuyorum kocaman

buarada selayhusum ewe smdı geldım sercan dedıkı kk gırsene

Enistemden Allah razi olsun mahrum olmadik sana.
Tesekkur edilecek bisey yapamadim Kendi adima keske yaninda olabilseydim ogun, dertlesebilmek gibiyi yoktur. Bugun cok Merak ettigim icin mesaj yazdim dunde hep aklim sendeydi.
Birdaha boyle seyler insallah olmaz canim birak olmasin face...

Bende Burda kurdugumuz arkadasliga hayranim
Hayatimda ilk DEFA hic gormedigim insanlari ozluyorum hemde vallahi o bicim

kendımı ck ıyı hıssettırdın,sewıldıgımı cok ıyı anladım :kedi:
aynı sekılde aylardır arkadasız buarada saka maka
aramızdakı bag cok guzel,ınsallah gelıceksın turkıyeye kavusucaz selayhusumm

En buyuk hayallerim arasinda yer aliyor bu biliyormusun.... Ay bende duygusala baglar karsilastigimizda sarilip agliyormusum salya Malya

xzgimmm canım hoşgeldin içimize su serptin
bi bilsen nasıl üzüldük o anki halimi görmen lazımdı şok oldum
gece boyu selayımla endişelendik seni arayıp durduk
sonunda facede güzel haberini alınca nasıl mutlu olduk bi bilsen
bu aralar kafan karışık diye seni aramak istemedim canım
her şey yolunda yaaaa daha ötesi yok

sizlere ne kadar tesekkur etsem azdır
guzel ayburum yuregınde kendın kadar guzel
gel selayhusum gobek atarız aglastıktan snra sızı mısafır etmek cok guzel olucak
ben yatıyorum guzel bebeklerım yarın gorusuruz ıftara kadar ewdeyım opuyorum kocaman

En buyuk hayallerim arasinda yer aliyor bu biliyormusun.... Ay bende duygusala baglar karsilastigimizda sarilip agliyormusum salya Malya

sen hele istanbula gel neler yapcez
kalacak yeri hiç dert etme
xzgim zaten selimime oda hazırlıyo
bi oda bendede var
daha ben seni alıp ortaköyden sarıyere götürcem:roflol::roflol:

Gotur beni gittigin yere ayburum , hatta aybikede soyleyelim alyaduayi getirsin Selim e arkadas gerekiyor

Xzgiim iyi geceler canim

Ayburcuukk nerdeydin dedim beni niye duymuyorsun

ayburcuğun kurban sana:asigim:
bgn evdeydim accık temizlik yaptım
sonra mapıstaki tanrıçama mektup yazdım okumadınmı yoksa:umursamaz:

Gotur beni gittigin yere ayburum , hatta aybikede soyleyelim alyaduayi getirsin Selim e arkadas gerekiyor

ohhh selime ne iyi arkadaş olur
kankam gelir

Yok ay isigim okumadim ben bisey bizde ailecek disardaydik birtane bolero tarzi kisa kot ceket aldim esimin hic hosuna gitmedi ama ben sevdim

selayım ramazan geldi
oruç başına vurdu heral habire alışveriş yapıyon cicilerin hayırlı olsun
en kısa zamanda bekliyoz foto
ben çıkıyom artık kociği uyandırcam sahura
çok öpüyom
:1hug:

Asil kimin basina vurmusss biliyonmuuuuu nikoncancanimin pembe dolaba eklemis aldiklarini 10 yuzbintane kesin gomu buldu bize soylemiyor baksana topigede ugramiyor sanki definenin yerini soracagiz
Bende yatacagim canm sandvicimi yeyip iyi geceler optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…