Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Halaa uyumadim halaa sahura kalkan barbim gece gece usenmeden laptopunu acmisin bende sana gunaydin diyeyim dedim optummm mucukk mucukk

jade hoşgeldin opuyorumnanaktan
barbim artık bakma saatlere yaaa:1hug:

ihihi saatler bile bana düşman

barbinin saçalrı 24 saatliğine benim olsunnnnnn

en fazla 2 saatlik iş, saçlar benden sökülüp sana takılcak aybikcimm, hemen verim istersen

bende geldim
xzgim ohh ne güzel sercanıyla beraber
kanka napcen kız barbnin saçlarını:asigim:
mızmızım buralardayız :1hug:

belkim bloguna koyar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ezgim ben olayların içeriğini tam olarak bilmiyorum, ama gerçekten görünce çook çook üzüldüm , daha öncede yazdığım gibi böyle durumlarda yanlız kalmak daha iyidir diye düşündüm kendimden biliyorum.. o yüzden aramadım mesaj bile çekmek istemedim.. Zaten seninde belirttiğin gibi konuşucak durumun yokmuş, tahmin etmiştim boshayallersmile
barışmanıza gerçektenn çok sevindim ama hala ilişkinizde bazı şeylerin törpülenmesi gerektiğine inanıyorum, eğer okuyorsa eniştemizden rica ediyorum, ne kadar haklıda olsa bazı tepkileri bana çok ağır geliyor , senin o şekilde üzülmene benim gönlüm el vermiyor açıkçası.. Biraz daha sakin, biraz daha anlama dinleme yoluna gidilirse çook çook daha mutlu ve huzurlu olacağınıza eminim a.s Siz birbirinize aşkla bakabilen , gerçek aşkı tadan nadir çiftlerdensiniz ve ne güzel ki mutlu bir sonla bu ilişkiyi taçlandırmak üzeresiniz, uzun yıllar bu sevgiyi korumak sizin elinizde, o yüzden biraz daha dikkat diyorum ve enişteme nacizane sitemimi burdan iletiyorum Dostum ve gerçekleri söylüorum sercan enişte kızmaca darılmaca yok he Umarımmm çok çokk mutlu olursunuz yılllarca, bebişlerinizle sıcacık yuvanızdaaa opuyorumnanaktan

beni de özlüyomusun :kedi:

Yok ay isigim okumadim ben bisey bizde ailecek disardaydik birtane bolero tarzi kisa kot ceket aldim esimin hic hosuna gitmedi ama ben sevdim

eklemeyi düşünürmüsün buraya nikoya inat güle güle kullan bacımm sempatiksalakcinni

Halaa uyumadim halaa sahura kalkan barbim gece gece usenmeden laptopunu acmisin bende sana gunaydin diyeyim dedim optummm mucukk mucukk

sahurumu yaptım ezana daha yarım saat vardı, namaz kıldığım için beklemem gerekiodu seloşum hemen attım kendimi feyse
1 umut diim anlarsın :1no2:

istanbul biraz yorgun, üzgün ve paslanmış biraz kilo almış ağlamış yine rimelleri akıyorr.
Akşama doğru azalırsa yağmurr, Kız Kulesi ve Adalarrr
Ah burda olsan çok güzel hala, İstanbulda Sonbaharrrrr .. boshayallersmile

Selayhusum bu şarkıyı sana gönderiyorummm, Çünkü bugün İstanbulda Sonbahar gibi bir hava var, hala sıcaakk ama tatlı tatlı bir rüzgar esiyor sonbahar rüzgarı gibiii ve ben bu havada seninle oturup kahvelerimizi yudumlamak dertleşmek isterdim İstanbulu dinleyerek gözlerimiz kapalııı kaydirigubbakcemile3

ah istanbul ...
istanbul istanbul istanbul olali hic görmedi böyle keder...
geberiyorum askimdan ..... kalmadi bende gururdan eser

istanbulda bir güzel istanbul kadar güzel diyerek yazilarima devam etmek istiyyorum
o kahveyi insallah gün gelecek icecegiz

nikona inat birgün eklerim heralde
duy nikon seslerimi duyy duyyy

barbim tabiki senide özlüyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hemde cook coook

bunlar senin içindi
mutlu haberi aldığımız zaman

ayburcuğun kurban sana:asigim:
bgn evdeydim accık temizlik yaptım
sonra mapıstaki tanrıçama mektup yazdım okumadınmı yoksa:umursamaz:[/B]

ohhh selime ne iyi arkadaş olur
kankam gelir

ayburum gordum ve cok mutlu oldum bebegım nazar duası koydugundada opuyorumnanaktan
tanrıca neden mapustakı noldu fisfisfis

herkescıklere tunaydın buarada
barbım destegın ıcın tesekkur ederım bebegım

buarada anket acmıslar pembe koltuk ıcın ve barbı selayhusum bızımde ısımlerımız var:kedi:

ben karpuz guzelı olmak ıstıyorum selayhusum
off cok sıkıcı bır gun aksam babaannemlere gıdıcez ve hıc ıstemıyorum
sercanların ablasına gıdıcektık bebısını sevıcektım gıdemıyorum

ben iyiyim kizlar bugun burasi sicak ve vakit gecirmeye calisiyorum kabaca bir temizlik yaptim cünkü aksama kadar enerji harcamamam gerekiyor
tuticim selam olsun
hanturks hosgeldin canim
xzgim git kiz babaneeeyee onu seversin

selam kızlar herkesler burda mıı, xzgim gelmiş hoşgeldin tatlımm senin yazdıklarını okuyodum ben de şimdi iyisin dimi canım

selam selayhuscum...
hiç keyfim yok herşey üst üste geliyor bütün gün ağlamaktan artık aynaya bakamıyorum...hiç bişey yapasım yok çok bunaldım.kendimdeki bu büyük değişime ben bile inanamıyorum ben böyle değildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…