Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kelebekcim aynen tatlım beraber şafak sayıcaz seninle...
olsun cnm ya herşeyde bir hayır vardır boşver askerlik işte hep aynı şeyleri yapıyorlar hepsi...
rabbim sağ sağlim kavuştursun bizleri yeterki canım...

selam kızlar napıyosunuuuz
benim akşam annemler geliyor biraz ortalığı toparladım yemek hazırlıyorum
sağol canım
inş o haberi verebilirim :Saruboceq::Saruboceq:
sen kpss için naptın
bizmkiler ösymye şikayette bulundular
iyi yapmışlar bende dilekçe verdim aybuşum, face den de grupları takip ediyorum bi eylem bişey olursa katılıcam artık göz yummamak lazım bu haksızlıklara

iyi yöntem bulmuşsun canım
midem bugün iyi canım sağol sorduğun için bugün de geçmeseydi doktora gidecektim ama geçti allahtan

Hanturks gozun aydin canim guzel bir haftasonu gecirirsiniz kesin bende annemlere gittigimde genelde guzel gecer.

Bugun yine sicak burasi oruc tutmak baya zor oluyormus sicaktA

hanturkcum midenmi kötüydü, geçmiş olsun şeker..
selayım sizin oralar sıcaksa biz buralarda ölelim yani :2: susuzluk çok zor vuruyor insanı..
bizde anamla şimdik mutfaktan çıktık soframızı kurduk ezanı beklioruzz.. çook susadım 15 dk falan kaldı sanırım aklinialirimsmile herkese hayırlı iftarlarrr

Barbim tek sicaklik yonunden Istanbul da olmak kotu yoksa bende orda olmayi tercih ederdim. Hergun birinize iftara gelirdim valla Saat 7.15 ve daha 1.15 dakika var ac degilim ama susadim yattim uyudum birazcik sonra ailecek Gezmeye gittik laptopumuz icin yeni Beyin aldik diger beyin gitti malesef

[

her şerde bi hayır var diyorlar kelenenkim, ben şu zamanlarda buna pek inanamasamda inanmak istiyorum sende öyle yap a.s

barbimmmmmm senin kelebenk demeni yiriiim yiriiim bennn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
saglık olsun dıyoz bebişimmm
sende sıkma canını yavrımmm zmn herseyın ılacıdırrr olumunekankayizsmile

hayali bile güzel çok güzel boshayallersmile
yeni beyniniz hayırlı olsun şeker

Ben cocukken iftara Falan tahinli Pide alirdik ne kadar severdim nasil canim cekti yaa

onu hiç bilmem de, tahinli çörek biliorum ben bilmiyorumkismile

çok severim kelebeğe kelebenk demeyi
zaman sadece birazcık zamannnn :1no2:

Selam ....
Ben geldim bebekler
Ezgimlle mesajlastik nisanlisiyla berabermis Szi ozluyorum yazmis birde seviyorum ileteyim istedim bende

Ayburum bugun yoksun nirdesin sen
Gloxinia hosgeldin alyaduaninannesi sende hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…