Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

iii geceler alyaduanin annesi, ben yarin esime sutluyorum sabah selimi
insallah bir düsünceden ibaret kalmaz

ezgim gel balım sanada yapayım bi faitaaaazemuszemus
kızlar sagolun hepınızz atlattık cok sukur deftenttık kaydirigubbakcemile3
selaycım senın ailende orda sanırım dogma buyume oralımısın CADIARZU
tr ozlemı cekıyormusun?*
belkım eşim askerden gelınce bızımde ABDye gıtme durumumuz var
bakalım
sen uzun surdeır ordasın sanırımm...alısmıssındır
ayburum nasıl gectı gecen umarım eglenmıssındır
havalar serın olunca nasılda keyfım yerıne gelıyorr

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller....
Kelebegim ben soylemistim daha once ama sana denk gelmemis sanirim ben avusturyadayim yani allahtan o kadar uzak degilim ailemde Burda canim hem benim hem esimin kardesleri , onun Anne Baba. Emekli olup turkiyeye donduler 3 kardesi burda diger 5 kardes tr. Benim cekirdek ailem Burda 13 yasimda geldim ama Alistim artik diyeyim .. Is aile hepsi Burda olunca koymuyor . Ama hayalim istanbulda yasamaktir. Belki oda hayal oldugu icin bu kadar guzeldir

Barbim saglam biraktim yarali buldum neoluyor bebegim
Xzgiim aarattinmi iyice forumlari guzel bebegim

Tutim ayburum tunaydin
Hanturks annesini yolcu edecek bugun en tez zamanda gorusmeniz dilegiyle

gunaydın canlarım gece hep burdaymıssınız ben yoksunuzdur dıye hıc bakmadım
ah salak kafam yoksa bende besı ceyrek gece yattım
bırazcık sac topıklerıne baktım model yapımına sonrada beyaz esyaya kaldım
daha uyurdumda babam smdı kaldırdı ya kalkarsın ya senınle hıc bıyere gıtmem dıye
beyaz esya bakmaya gıdıcez bıde yastık yorgan vs ceyız ıslerıne bakıcaz
selayhusumm ben hep gece otursam sabah kalksam olmaz mı :kedi:
barbım askım aglama ya off son olayları bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum ama ask herseyın ustesınden gelır dıyorum
tutıcanım sen ozlenmezmısın bebegım bızım ıcınde yuzz
havalar serınledı bıraz cok sukurrrrrrrrrrrrr
ayburumm kesın gezmelere atmıssındır kendını
aybıke gelmıs gorusemedık ama opuyorummmmm

ezgicik hoşgellddinn. akşam kulacıklarını çınlattık ama duymadın bizi..

evet hava serinledi güzel bir çeyiz alışverişi için uygun bir gün
benim ağlamam başka bişeydendi bebeğim
aşk yok artık onuda belirtiyim tek bunu bilsen yeter zaten.. bitti. kesin

ezgicim öpücüğümü aldım teşekkürler umarım bugün alışevrişin keyfli geçer ben biçok şeyimi yanlız almak zorunda kalmıştım ailemden uzak olduğum için şimdi sen öle babamla gidicem deyince içim cızırtılandı:)
barbi kuzum ağlama keşke elimden bişi gelebilse okadar üzülüyorum ki..
selay yurtdışında yaşamak zordur ben doğma büyüme olduğum halde hiç adapte olamadım sevemedim inş bigün sende vatanında yaşarsın
bu arada oğluşu paslayabildin mi sabah?
benim kocik ancak sahura doğru gelebilirmiş öff ösledim:2:

selamun aleyçümm denize gidicem bir bakayım size dedim...beni artık kimse özlemiyor burdaaa

Sen ozlemmezmsin Kizz . Sana iyi deniz sefalari ttuttim

Xzgim iyi alisverisler canim buzdolabi ne oldu?? Sectinmi

Alyaduaninannesi beni iyi anlarsin canim ozaman , Burda sadece yasarsin ama zevk alma durumu olmuyor..isten ev evden is hele birde kucuk Kasabada falansan vay haline ... En iyisini yapmisin .. Sutlama olmadi allahtan Selim bugun 10 da uyandi . Ogle sonu biraz yatarim iftardan once diye dusunuyorum

olsun alyaduanınannesı mutlusun ya sevdıgın adamla evlısın ya bıde dunya guzelı prensesın var ya gerısı hıc onemlı degıl,benım babam sagolsun boyle seylere cok meraklı
sıemens ve amadaya bakmaya gıdicektik baska heryere gıttık valla
tchiboya gıttım bısuru sey aldım ordan,emsandan tencere aldım ama set ıstemedım 3tane aldım,amc nın var zaten en guzelı 2 tane ayakkabı aldım
ıftardan sonra eklerım resımlerını
cok susadım,nıkotın ıhtıyacım had safada

ezgim neler aldın de bakalımmopuyorumnanaktan ezgi evını serdıgın zmn mutlaka foto ıstıyorum sende oldumu şeker gelinnnnyerimseniben
selayımın ve aybıkın dedıgıne gore alısılamıyor yanı mutlaka tr ozlenıyor oylemıııCADIARZU
neyse dusunmek ıcın daha 1 sene var elımızde

kelebegım elbette ewımın her kosesının resmını cekıcem hatta tabı kısmetse canlı gormenızı tercıh ederım
offf yarım saat kaldı ama hıc gecmıyor gıbı bgn ınanılmaz sıgara ıcmek ıstıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…