- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.901
selam kızlar ben artık evime döndüm.
biraz buruktum bugün annemden kardeşimden ayrılmak zor geldi ya.
ezgicim çok hoş şeyler almışsın canım çok beğendim.
tutim taç'ın saten nevresim takımları çok güzel tavsiye ederim.
english home hiç kullanmadım ama adı var sonuçta oda güzel
bence beğendiğin modele göre ikisindende al
canım allah kavuştursun tez vakitte yine anneciğinle seni.. taç a bakayım canım artık nerde sade model varsa onlardan alırım artık saol canım önerin için...
ah barbim ahhh bugün sen aklımdaydın biliyormusun bir kız arkadaşımda erkek arkadaşından ayrılmış direk sen geldin aklıma arkadaşımı unuttum seni düşündüm bir an kızcağıza bihter dedim o kim dedi bana dedim oda bir arkadaşım sen beni dinlemiyormusun diye tersledi beni...=)))
hosgeldin günaydin evine ,yine gidersin canim tatilde .. hem insan evinide özlüyor ben özlerim 1 hafta baska bir yerde kalsam canim .. gerci insan sevdiklerine doyamiyor ama yinede
o kim dediğinde deseydin.. hazin bir aşk hikayesinin baş kahramanı tutim
canım benim boshayallersmile
canım benim yaa Şeniz akşamüstü gezdik annemlerle sonra onları gönderip bi alışveriş merkezine gittik tocamlan teni geldik dahahanturks annenler gitmedimi hala .. temizlik falanmi yapiyorsun :gitme::gitme:
tutim aklına asla kötü şeyler getirip kötüyü çağırma canım hep iyi düşün nolurya kızlar moralim çok bozuk kastamonuda askeri araç devrilmiş 2 şehit bir kaç askerde yaralımış benimki bugün sabah 10 da aradı dahada aramadı normalde öğlen yada akşam arardı çok korkuyorum....
bu arada xzgim aldığın şeyler süper güle güle kullan ayakkabının modeli çok güzel canım...
benim de annemler gelmişti bugün gittiler gnydncım çok zor oluyo valla insan alışıyo hemen dimi, allah kavuştursun canımselam kızlar ben artık evime döndüm.
ben ankarayı hiç sevemedim nedense ya hem havasını griliğini hem insanlarınıben ankarayı çok seviyorum
orada yaşamayı isterdim.
bende alıcam bıtane sıyah renk bebegım cok guzel duruyorkelebekcimmm bende pamuk saten istiyorum bakalım beğenirsem alacağım bişeyler....
sormayın ya neler neler yaşadık hep beraber allah kötü kader yazmasınnn kimseyeeee
barbım oyle seyler soylemedaha ne olsun dimi , ona sahip olamayanlar ve hiç olamayacaklarda var mesela ben mafoldumben
hepsini güle güle kullan ezgitom..
bu papinin aynısından bendede var hatta böğün ne giydine eklediydim deıchmann danmı aldınn bilmiyorumkismile
ağzını hayra aç tutişim, yoktur bi durum kötü düşünme.. müsait olamamıştır aramak içinnn bilmiyorumkismile
ya o yemeğina dı fajita değil mi bilmiyorumkismile
tesekkur ederım canımselam kızlar ben artık evime döndüm.
ezgicim çok hoş şeyler almışsın canım çok beğendim.
tutim taç'ın saten nevresim takımları çok güzel tavsiye ederim.
english home hiç kullanmadım ama adı var sonuçta oda güzel
bence beğendiğin modele göre ikisindende al
ewett dogru oraya gıdıcektı smdı ufleyıp pufluyordu belkıde aklı bızdedırayburum halasindan gelemedi henüz o yüzden yok sanirim
kizlar hepiniz icinizi ferah tutun yaa
bende hıc sevemedım ankarayı havası falan benı cok bogduben ankarayı çok seviyorum
orada yaşamayı isterdim.
canım benim yaa Şeniz akşamüstü gezdik annemlerle sonra onları gönderip bi alışveriş merkezine gittik tocamlan teni geldik daha
bu arada sen benim evimi sormuşsun canım geniş mi diye 3+1 fazladan oda var çocuk olmadığı için misafir odası olarak kullanıyoruz canım salonda da çekyat var yani gelen misafirlere her zaman yerimiz var selayhusum
tutim aklına asla kötü şeyler getirip kötüyü çağırma canım hep iyi düşün nolur
benim de annemler gelmişti bugün gittiler gnydncım çok zor oluyo valla insan alışıyo hemen dimi, allah kavuştursun canım
xzgim annemler vardı giremedim canım pek
akkabılarını, tavanı herşeyini çok beğendim güle güle iyi günlerde kullan tatlım
ayburum nerelerde ya o da gelmemiş, gezenti hatun hiç durmuyo yerinde valla kaydirigubbakcemile3
barbim de sık sık gelmeye başlamış, yavaş yavaş yaraları kapanacak ve çok yakında tekrar mutlu olucak inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?