Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar ben artık evime döndüm.
biraz buruktum bugün annemden kardeşimden ayrılmak zor geldi ya.

ezgicim çok hoş şeyler almışsın canım çok beğendim.

tutim taç'ın saten nevresim takımları çok güzel tavsiye ederim.
english home hiç kullanmadım ama adı var sonuçta oda güzel
bence beğendiğin modele göre ikisindende al

canım allah kavuştursun tez vakitte yine anneciğinle seni.. taç a bakayım canım artık nerde sade model varsa onlardan alırım artık saol canım önerin için...

ah barbim ahhh bugün sen aklımdaydın biliyormusun bir kız arkadaşımda erkek arkadaşından ayrılmış direk sen geldin aklıma arkadaşımı unuttum seni düşündüm bir an kızcağıza bihter dedim o kim dedi bana dedim oda bir arkadaşım sen beni dinlemiyormusun diye tersledi beni...=)))

hosgeldin günaydin evine ,yine gidersin canim tatilde .. hem insan evinide özlüyor ben özlerim 1 hafta baska bir yerde kalsam canim .. gerci insan sevdiklerine doyamiyor ama yinede

o kim dediğinde deseydin.. hazin bir aşk hikayesinin baş kahramanı tutim

canım benim boshayallersmile

hosgeldin günaydin evine ,yine gidersin canim tatilde .. hem insan evinide özlüyor ben özlerim 1 hafta baska bir yerde kalsam canim .. gerci insan sevdiklerine doyamiyor ama yinede

saol canım benimm
ben bi kocamı özlüyom yoksa birlikte uşakta kalsak evi filan özlemem :)))
istanbulu pek sevemiyorum nedense

gnydn cnm bende istanbulluyum ama bazen beni bile sıkıyor istanbul çok kalabalıklaştıı ama başka bir memlekete gittiğimdede istanbulu arıyorum tuhaf bir duyguuu....

tutim bize nazzar değmedi sadece gerçeklerle yüzleştik.. napalım hayırlısı bu sanırım.. :ecrin_bebek:

günaydıncım ankaramı .. hiç sevmem çok puslu gelir
hiç gitmedim gerçide ..
deniz olmayan biyerde yaşamak istemem boshayallersmile

hanturks annenler gitmedimi hala .. temizlik falanmi yapiyorsun :gitme::gitme:
canım benim yaa Şeniz akşamüstü gezdik annemlerle sonra onları gönderip bi alışveriş merkezine gittik tocamlan teni geldik daha
bu arada sen benim evimi sormuşsun canım geniş mi diye 3+1 fazladan oda var çocuk olmadığı için misafir odası olarak kullanıyoruz canım salonda da çekyat var yani gelen misafirlere her zaman yerimiz var selayhusum

tutim aklına asla kötü şeyler getirip kötüyü çağırma canım hep iyi düşün nolur

selam kızlar ben artık evime döndüm.
biraz buruktum bugün annemden kardeşimden ayrılmak zor geldi ya.
benim de annemler gelmişti bugün gittiler gnydncım çok zor oluyo valla insan alışıyo hemen dimi, allah kavuştursun canım

xzgim annemler vardı giremedim canım pek
akkabılarını, tavanı herşeyini çok beğendim güle güle iyi günlerde kullan tatlım

ayburum nerelerde ya o da gelmemiş, gezenti hatun hiç durmuyo yerinde valla kaydirigubbakcemile3

barbim de sık sık gelmeye başlamış, yavaş yavaş yaraları kapanacak ve çok yakında tekrar mutlu olucak inşallah opuyorumnanaktan

hanturks canım önerini dikkate alıcam bu ara çok duygusalım ondandır normalde çok pozitif düşünürüm ama bu ara özlemden çok aşırı duygusalım gülüm saol canım benim...

barbim aynen bende deniz olmayan yerde yaşayamam

annaaaaaaaaaaaaa adana'da deniz yok ama mersinde var yırttık oh beee gerçi adana'da seyhan gölü var ama denizin yerini tutamaz ay düşündüğüm şeylere bakkk

evet hanturks sordum canim kendime yer ariyormus gibi
bisiler aldinmi bari yoksa bosmu gezdin..

ayy bende deniz hastasiyim yine istanbul askim depresti, martilar ... adavapuru yandan carkli
offffff ((((

kızlar size bişey sorcam ve kafam çok karıştı...
bugün kızlarla sohbet ediyorduk sıra benimkinin yemin törenine geldi dedim bu cuma aşkımın yemin törenine gidicez annemle dedim bir kız arkadaşım aileler tanışıyormu dedi yoo dedim ama annem benimkiyle tanıştı ben ilk defa yemin töreninde görücem ailesini dedim bir kız akadaşımda dediki bence gitme dedi onun ailesi sonra demesin bu kızın ailesi niye bu kadar çok oğlumun peşinde diye dedi kafam karıştı eve geldim oturdum salak salak düşünmeye başladım acaba ailesi benim için öyle düşünürmü diye ????

siz ne düşünüyorsunuz gitmelimiyim - gitmemelimiyim (gitme durumu babamın izin vermesine bağlı birde )

kelebekcimmm bende pamuk saten istiyorum bakalım beğenirsem alacağım bişeyler....

sormayın ya neler neler yaşadık hep beraber allah kötü kader yazmasınnn kimseyeeee
bende alıcam bıtane sıyah renk bebegım cok guzel duruyor
Allah yuzumuzu guldursun hep..

barbım oyle seyler soyleme
hakkında hayırlısıysa o olucak en guzel seyler bulucak senı ınanıyorum hakedıyosun
ewet bebegım ordan aldım dıkkat etmemıstım sendede oldugunu
restaurantlarda fajıta dıye gecıyor bebegım aslında ama faıtada denılıyor

tesekkur ederım canım
sende masallah baya kaldın ama alıstın ya ayrılmak zor gelmıstır olsun canım seneye tekrar gıdersın bu arada hosgeldınn

ayburum halasindan gelemedi henüz o yüzden yok sanirim

kizlar hepiniz icinizi ferah tutun yaa
ewett dogru oraya gıdıcektı smdı ufleyıp pufluyordu belkıde aklı bızdedır
ben ankarayı çok seviyorum
orada yaşamayı isterdim.
bende hıc sevemedım ankarayı havası falan benı cok bogdu
sercan askerdeyken gıdıyorduk sabah banyo yapıyodum aksam gelıyodum saclarım ıs kokuyor resmen sularıda bır tuhaf hele sogugu felaket yanaklarım pembelesmıstı yanmıstım soguktan

tesekkur ederım hanturksum agırladın gıttiler demekkı Allah kavustursun
hersey ıyı dmı aranız falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…