Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ooooo oley ezgim yine birseyler almis . Gule gule huzur icinde kullanmak nasil olsuun canim
Yemek yapmayida ogreniyorsun degilmi .
Kelebegim hayirdir yolculuk nereye yurt Disindami yasiyacaksiniz

Bugun vakit gecmiyor kizlar daha 1 saattende fazla var

Kelebek turkce yemeklerin bazilarinin adini bilmiyorum faitaa mi Demistin nedir o nasil yapilir

Tuticigide yesil gordum yesil isikmi yaktin kiz
Dun senin gecmiste bugun ne giydinde yazdigin bir yaziyi okudum aynen soyle diyorsun Asker bekleyen kizlara /" oooo ne cok asker bekleyen varmis , merak etmeyin kizlar sayili Gun Cabuk gecer

Gnydcim senide gordum yesil Ne zaman donuyorsun Eve

Aybur halanda iftara Ne var acaba bende kizartma olacak bugun birde kahvakti yapasim var

Ezgim senin dugun 13 kasim seliminn dogumgunu 14 kasim her sene yipdonumunden 1 Gun sonra olacak canim
Ne Hayaller kuruyorum bir bilsen buyuk bir suprizle gelmek hazir siyah elbisemde var kinayada biseyler buluruz olmadi senden giyerim

selayhusum pardonda senın agzından bal mı damlıyor
ne guzel hayallerın var senın bebegımmm lafta kalmasın ama gercek olsun olur mu?
hadı gelın lutfen bızde dugunden hemen sonra balayına gıtmıyoruz nede olsa
bıze gelır kalırsınızda kalmadan olmaz kııı
ayakkabılarımı gostermek ıstıyorum aslında sıze aynı rengını bulamadım ama resımlerını eklıyorum
bunun koyu mor rengını aldım

bununda siyah rengini aldım

bu renktende tava takımı aldım

bunlarda kurulama bezlerım

tencere takımının falan resımlerını ekleyemıyorum ama

ezgım ılk ayakkabın pek guzel gule gule gıy tatlımm
ne heyecanla alınıyor ne tatlı bır telas rabbım saglıkla mutlulukla kullanmak nasıp etsın :Saruboceq:
naıp olsada gorsek evıne gelsek gelınımızden caylar kekler yesek
gercı ben hayatta hıc bıseye olmaz demıyorum hersey olabılırrraklinialirimsmile
selayım bı dusuncemız daha dogrusu hayatımzla ılgılı bıkac cıddı fıkırlerımız var ama kısmet herseyın hayırlısı dıyorumm oyuzdende kafam cok karısık
cocuklarımın kalıtelı yasaması ve bızım huzurumuz ıcın hangısı olucaksa onu ıstıyorumm boshayallersmile
selay yoksam suprızmı yapıcan trr hemde ezgımın dugununeeee aceppp
oglus kac yasına gırıyor saclearı nıye kestın oglusunnn
faita aslında meksıka usulu
bende ABD de gorumcem yasıyor ondan ogrendımm canım
tavuk. mantar sogan çarli bıber ve bırsuru baharatla bunları pısırıyorsun susuz oluyor
snr cık ınce lavas yada burda bimde lavas satılıyor onun ıcıne kırmızı bıberlı bır soso yapılıyor ondan suruluyor .
krema suruyorsun tavuklu harcı ortaya dızıyorsun ve domates marul havuç -rendelenmıs -tavuklu harcın ustune serpıyorsun en ustede bol kasar rendele
ve sarıyorsun
ama nefıs oluyor yanına ne ıstersen mesrubat oluyorrr
bır gun yapıp eklıcem şekerr

Son düzenleme:
ya kızlar moralim çok bozuk kastamonuda askeri araç devrilmiş 2 şehit bir kaç askerde yaralımış benimki bugün sabah 10 da aradı dahada aramadı normalde öğlen yada akşam arardı çok korkuyorum....
bu arada xzgim aldığın şeyler süper güle güle kullan ayakkabının modeli çok güzel canım...

korkma guzel tutım
hıc bısey olmayacak Allahın ıznıyle sagsalım gelıcek enıstemız
sen ıcını ferah tut lutfen
faıta harıka bısey ıstanbulda el torıto dıye bır restaurant var meksıka yemeklerı yapılıyor hep
ben orda yemıstım
tesekkur ederım hepınıze
ınsallah selayhusum bana cok gızel bır suprız yapıcaktır laylaylom
sımdı o ıftarını acıyordur

sakın ol tutımm
askerde aramak bazen rahat olmuyor
senın askerın agrıda degılmıydıı??

cnm benimki şuan acemide kastamonu-gölköyde yemin töreninden sonra ağrı'ya geçecek bilmiyorum çok sinirim bozuk offf

allahım inşallah yaaa bitsin gelsin artık...
fajita bende çok severim bende el torito da yemiştim çok güzel tadıbirde metro city de var bir yer adını unuttum orasına çok güzel yapıyor...

selaycım anlamam mı:teselli:
kelebek belki senin durumun farklı olur en azından bi süre eşinle kavuşacaksın onun hürmetine 1 senen geçer yeni düzen alışıyım ediym derken bikaç sene de öyle yak ondan sonrası ALLAH kerim:)

ezgicim güle güle kullan canım
benim babam da çok meraklıdır isviçrden bana tencere takımı ve dondurma kaışıkları göndermişti
daha sonra mobilya zamanı gelince ilk uçakla geldi ve bizi ankaraya ve inegöle götürdü kocikle
ay aklıma geldi ogün kocik ilk kez bizim evde yatıya kalmıştı şok olmuştuk annemle babam böle bişiye nasıl müsade verdi diye yanlız beni aşaya annemin odasında yatırmıştı :))

canim sakin ol bisey yoktur... belki saatleri uymamistir gece arar

kelebegim ben ona benzer biseyler yiyordum ama adini baska bisey olarak bilioyordum cahil kalmisim
birde yerlesme gitme konusunda insallah hayirlisi olur

ah benim babamda herseyin en iyisini almak isterdi bana..
Aybikim sen türkiyedemi okudun canim ?? ne güzel yaa orda okumak ahh ahh

Xzgim aldigin ilk ayakkabiyi cok sevdim bir zamanlar tutime bende göstermistim aynindan msn de beyazla siyah arasinda kararsiz kalmistim .. simdide düsünüyorum simdi alsam onlari bu sene modama ama seneye ne olur ??? bide ben kisa etegi normalde sadece tatilde giyiniyorum yani diz boyu.. sirf skinny ile de hos dururmu acaba giyinde bir bakayim bebegim
kesme tahtasi vardiya tschiboda ben onun limonlusunu almistim
sanirim 2 haftadanberide renkli mutfak haftasi bu tavalarda gözüme carpti .. ama tavam cok oldugu icin almadim

selime ordan boxer takimi aldim belkide görmüstün siyah beyaz takim öyle resmi vardi
tschibonun mallari cok iyi oluyor

bide kahve saklama kabi vardi gerci ben ona mama koyuyorum ama oda iyi. hepsini saglikla kullan.

barbicim nereye kayboldun ... yedin yedin cöktümü -tatlicadiarzu-

hanturks annenler gitmedimi hala .. temizlik falanmi yapiyorsun :gitme::gitme:

geldimmm ama kimse yok sanırım bende yavaş yavaş nevresimleri alayım diyorum ama almış olan varmı aranızda bilmiyorum ama nevresim takımımı acaba taç dan mı yoksa english home den mi alsam bir tavsiye lütfen ???

aybıkem babalar aslında annelerden bıle daha hassas oluyorlar
yerım ben onlarıı
bende sercanlarda cok kaldım o varkende yokkende ayrı odalarda olsada aynı ewde uyumanın tadı bambaska oluyor
selayhusum tchıboya bayılıyorum o boxer takımını gormedım ama emınım tombıgıme cok yakısmıstır
bıde onlukler vardı her haftaya bır tane ınanılmaz guzeldı ıcım gıttı resmen bızım burda bu hafta akıllı evım olucak haftayada mutfakta bayram sızın orda cıkmıstır bıle belkı ama adı farklıdır yurtdısıyla turkıye arasında cok fark varmıs urunlerınde
tutımm ıkı markada cok guzel ben ozdılektende almıstım walla modellerınden hangısı ıcıne sınerse onu al bence marka takıntısı yapma bebegım
bu ceyız ısı ew duzmek cok zewklı ama yorucu bakalım bız daha baslamadık tam olarak
cok heyecanlı olucak

özdileğede bakayım ben en iyisi bu arada tchibonun deterjan kutusunu aldıydı annem çamaşır makinası şeklinde çok sevimli yaaaaa

tutim ben onlardan kullanmadim ama ezgiminde dedigi gibi özdilek in iyi oldugunu biliyorum.. yani en azindan havlu takimlarim bornoz takimim özdilegin.. annem onlari bursali bir tanidigimiza siparis etmisti ceyizime hala kullaniyorum 8 sene oldu düsün yani

xzgim okadar dikkat etmedim canim onlar geldimi diye ama renkli tavalari görmüstüm birde 1 haftadan beri karsidaki interspar isimli markete gitmiyorum orada satiliyor hepsi. ben oructu hastalikti derken gidemedim burda paylasman bizimle ne güzel heyecanina ortak oluyoruz... hep birlikte gün sayiyoruz , birimizin evliligi , birimizin ayrilgi, birimizin safagi , digerimizin kpss sinavi, birimizin cocuk bekleme heyecani... birilerimizin cocuk büyütme onunla beraber herseyi yeniden ögrenme heyecani..
ben hepicinizi seviyorum opuyorumnanaktan

wallahı oyle neler neler yasadık beraber
ben askerlıgı yedım bekledım sız wardınız yanımda sımdı sırada
kelebgım ve tutımın askerlıgı yemesı var
selımtomumuz gozumuzun onunde buyuyor
ayburumda yakında bebek haberını alıcaz ınsallah buarada bgn hıc ugramadı
barbımde cok mutlu olucak
hanturkumde oyle oda kayıp nerde

kelebekcimmm bende pamuk saten istiyorum bakalım beğenirsem alacağım bişeyler....

sormayın ya neler neler yaşadık hep beraber allah kötü kader yazmasınnn kimseyeeee

olsun alyaduanınannesı mutlusun ya sevdıgın adamla evlısın ya bıde dunya guzelı prensesın var ya gerısı hıc onemlı degıl,benım babam sagolsun boyle seylere cok meraklı

daha ne olsun dimi , ona sahip olamayanlar ve hiç olamayacaklarda var mesela ben mafoldumben

bununda siyah rengini aldım

hepsini güle güle kullan ezgitom..

bu papinin aynısından bendede var hatta böğün ne giydine eklediydim deıchmann danmı aldınn bilmiyorumkismile

ağzını hayra aç tutişim, yoktur bi durum kötü düşünme.. müsait olamamıştır aramak içinnn bilmiyorumkismile

ya o yemeğina dı fajita değil mi bilmiyorumkismile

selayhusum yeni geldik eve çok yimedim ama az yesem bile hemen karnım şişiyo, sodaya saldırıorum.. Hava çok güzeldi restaurantımız tam deniz kenarındaydı.. uzaklara daldım daldım durdum :gitme:
giderken ve dönerken yeşilköy tabelası gördüğüm heryerde ve yeşilköyden geçerken içim resmen cızz etti..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…