Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

öldüm bittim yarıldım:lepi::lepi::lepi:

xzgim siemens alın bence ben öyle düşünüyorum whitewestinghouse de iyi diorlar amma siemens daha iyi bence...

tutıcıgımmm o resımler sıemense mı aıt?
buzdolabı harıc hepsını sıemens alıcam ama buzdolabında general elektrık ve amada tartısılmaz derecede ıyıler bebegım

sagol guzel kuzum ben sıyah dusunmuyorum zaten
aklımdakılerın kodlarını bulayım yazayım ben yarın kolaylık olur
bıde fırına karar vermem lazım

ay bende taktım bılıyorum ama su mısafırlerden hıc hoslanmıyorum
belırsız ya belırsız seylerden nefret edıyorum bıde sureklı topıkte bır mısafır bızden daha cok gırıyor
uye olup gelsede oyle muhabbet etsek

benim bir arkadaşımın çamaşır makinası bozulmuş geçen şilede evine ziyarete gittim baktım makinasındaki hani kapak kısmında böyle cam oluyor ya onu sökmüş neymiş meyve tabağı yapacakmış nasıl güldüm varya hahahahahah

deeeeeeeeeeeeeee ordaki ayak ucunda kisehbayı çözemedim şişe çevirmecemi oynanıyor acep orda

Son düzenleme:
hanturks sendemi yatmadin kizz oturuyorsun sonra sahura kalkamiyorusn

Siyah esya kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum kizlar burada tecrübe konusuyor, bütün el izleri bütün tozlar üzerinde sakin ama sakin almayin
uyanamıyorum diye yatmadım bu sefer canım ama çok uykum geldi birazdan yer yatarım heralde
siyah eşya konusunda sana katılıyorum, hatta koyu renk mobilya da hiç önermiyorum sürekli tozlar üzerinde hiç memnun değilim

kaydirigubbakcemile3 iyiymiş, arkadaşın da bendenmiş tuticim

kız aybuş napıyosun seninle konuşmadık bugün
bizde inşallah peşinatı denkleştirirsek kredi almayı düşünüyoruz
allah yardım eder inşallah ikimize de ev isteyen herkese nasip etsin inşallah

selayhus ayburrrrrrrrrrrrrrr cıx bu benim tarzım değil ama garibime gitti yok ya walla benim art niyetim yok...model olsun diye ekledım yarında oturma odası eklıcem =)
neyseh bemim gitmem gerenk artık sabah anamla bilet bakacaz hepinizie iyi sahurlarrrrr mujudum sizi...

davulumun tokmağını aybura devrediyorum bu gece aybur bu topiğin davulcusu

al arkadaşım buda tokmağın....

haydin kolay gele bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…