- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.261
öldüm bittim yarıldım:lepi::lepi::lepi:ramazan dawulcunuz geldi güm güm güm....
selayhus düştü tavayaaaaaaaaaaaaaaa aybur başladı oynamayaaaaaaaaaaaaaaaa
xzgi baktı havayaaaaaaaaaaaaaaaaa barbi daldı rüyayaaaaaaaaaaaaaaa güm güm güm gümmmmm
hanturks geldi hoş gittiiiiiiiiiiiiii kelebek geldi pırrrrrrrrrrrrrrrrrrr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gnydın ev aldı kredi bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güm güm güm gümmmmmm
tuti gelir hoş gelirrrrrrrrrrrr askeri gider elbet gelir
uyanın uyanın eheeeeeeeeeeey ahaliiiiiii kadinlar kulubu size dar gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... güm güm gümmmmm
alemsınız kızlar olay soyle hemen anlatıyorum
bız barbımle taksımde bulustugumuzda engınar kafeye oturduk orasıda eskı hazıran gecesının cekıldıgı bır kafe sonra bız bıara tuvalete gıttık yururkende seker kız barbı belıme sarıldı ve dans ettı aklıma o geldı cok tatlıydı olumunekankayizsmile
off keske gelebılseydın neysekı sarıyerı cok ıyı bılıyorsun cok rahat gelırsın bıze ondan yana suphem yoktaksıme gıdersen ama tam tersı ben senı ordanda alırım bebısım panıkleme sakın mobılyalarımızı begenmenıze cok sewındımm
kızlar hepıımızı Allah ev sahıbı etsın ama kredi cekip kıra odemek yerıne oraya odesenız hemde ewınız olsa daha mantıklı degıl mı
tamam nede olsa sen varsın
kredi işine inş biraz daha fazla nakit para ayarlıyınca gircez bizde
xzgim siemens alın bence ben öyle düşünüyorum whitewestinghouse de iyi diorlar amma siemens daha iyi bence...
öldüm bittim yarıldım:lepi::lepi::lepi:
tamam nede olsa sen varsın
kredi işine inş biraz daha fazla nakit para ayarlıyınca gircez bizde
herhalde yanıı ben warım burdaa ustun yol bılgımle
2 kere ters tramvaya bınen bırı olarak
yok ama bahcelıevler taksım sarıyer benden sorulur bebısıımm
redbulcu tuti
bi tarta senin enerjin bi taraftan eniştenin dıkşın dıkşınları bitmiyo maşşallahzemuszemus
hahahaha koptummmmmmmmmmmmm aybur ilahi yaaa
sorma aşkım habire kurşun atıyorrr çok çalışkan asker
o beni furiy aslında hemide 12 denaklinialirimsmile
deeeeeeeeeeeeeee ordaki ayak ucunda kisehbayı çözemedim şişe çevirmecemi oynanıyor acep orda
uyanamıyorum diye yatmadım bu sefer canım ama çok uykum geldi birazdan yer yatarım heraldehanturks sendemi yatmadin kizz oturuyorsun sonra sahura kalkamiyorusn
Siyah esya kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum kizlar burada tecrübe konusuyor, bütün el izleri bütün tozlar üzerinde sakin ama sakin almayin
kaydirigubbakcemile3 iyiymiş, arkadaşın da bendenmiş tuticimbenim bir arkadaşımın çamaşır makinası bozulmuş geçen şilede evine ziyarete gittim baktım makinasındaki hani kapak kısmında böyle cam oluyor ya onu sökmüş neymiş meyve tabağı yapacakmış nasıl güldüm varya hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?