- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.221
ayburum heralde saat 3 de uyandigi icin daha ayilamadi
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???
selayım buna istinaden dedim yani kendimi kastettim
beni çokmu özledin diye:roflol::roflol:
kızlar yoksam haziran gecesinin çekildiği ev xzgimin oturacağı ev olmasınCADIARZU
ayburum bızım ıkımızınde ankesor bozuk herallkaydirigubbakcemile3
sen ıgrasma dorıtosla ben saa kargoyla gonderırım balımmm
ayburum sen tutının kk dan bırıyle asker bekledıgını nırden bılıyonn bılıyon kısss sempatiksalakcinnihanturks sınavların ıptalı soz konusuydu son durum ne canımm ayrıca senı bolumun ne??
mehtabım sen neye yuppı dıyon bak ondanda haberım yokkk??
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???ayy demi ben onu unuttum bebegim kusura bakma hee normalde anlardimda oruc vurdu tepeme heraldeselayım buna istinaden dedim yani kendimi kastettim
kızlar yoksam haziran gecesinin çekildiği ev xzgimin oturacağı ev olmasınCADIARZU
:roflol::roflol:
bikaç sayfa önce tuti yazmış sırnaşık şeysırnaşık şey
neyemi yuppi diyom özelden yazarım sanayerimseniben
bizim basimiz kel degil demi bizimde özelimize yaz
kelibekkk sen nirden aldin laptopu kaynindanmi yine canim
tutim gitmene çok sevindim en çokta annenin arkadaşında kalmasına
dünya ne kadr küçük kkdan biriyle asker yolu bekliyonuz hemide aynı koğuştalar
xzgimnikah şekerin çok hoş
mobilyalarına bayıldım çok trz ve klas duruyo maşşallah
yerleşmiş halini çok merak ediyom en çokta koltukta oturup beraber kahve yudumlamayı
bacım bilirsin sarıyer benim için neki avuç içim gibi bilirimkaydirigubbakcemile3
selayım pizzayı bende çok severim ama kocik yemez onun mide klasik yemek dışına çıkmıyokaydirigubbakcemile3gözlüklü başı yazmalını çokmu özledin
barbim şimdi içerde kocikte doritos götürüyo bende ufaktan alsammı
kelebeğim tacolu tost haaaa deniycem kısa zamanda
yavv şu haziran gecesinin wcsiyle xzgimin ve barbimin işi neee yine jeton durumundayım
xzgim yaa ben senin nikahına gelemiycem o tarihlerde erzurumda olcammafoldumben
ama sonrasında taze gelin evi görmeye gelcem inş
esarbini günes gözlügünü yidiiim nerdesin sen ???selayım buna istinaden dedim yani kendimi kastettim
alemsınız kızlar olay soyle hemen anlatıyorum
bız barbımle taksımde bulustugumuzda engınar kafeye oturduk orasıda eskı hazıran gecesının cekıldıgı bır kafe sonra bız bıara tuvalete gıttık yururkende seker kız barbı belıme sarıldı ve dans ettı aklıma o geldı cok tatlıydı olumunekankayizsmile
off keske gelebılseydın neysekı sarıyerı cok ıyı bılıyorsun cok rahat gelırsın bıze ondan yana suphem yoktaksıme gıdersen ama tam tersı ben senı ordanda alırım bebısım panıkleme sakın mobılyalarımızı begenmenıze cok sewındımm
kızlar hepıımızı Allah ev sahıbı etsın ama kredi cekip kıra odemek yerıne oraya odesenız hemde ewınız olsa daha mantıklı degıl mı
ramazan dawulcunuz geldi güm güm güm....
selayhus düştü tavayaaaaaaaaaaaaaaa aybur başladı oynamayaaaaaaaaaaaaaaaa
xzgi baktı havayaaaaaaaaaaaaaaaaa barbi daldı rüyayaaaaaaaaaaaaaaa güm güm güm gümmmmm
hanturks geldi hoş gittiiiiiiiiiiiiii kelebek geldi pırrrrrrrrrrrrrrrrrrr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gnydın ev aldı kredi bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güm güm güm gümmmmmm
tuti gelir hoş gelirrrrrrrrrrrr askeri gider elbet gelir
uyanın uyanın eheeeeeeeeeeey ahaliiiiiii kadinlar kulubu size dar gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... güm güm gümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?