Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

:))
çok hoşsun canım ya çok beğendimm Şeniz

böğün bizim burda bir market var eve bişeyler almam gerekiyordu pembe bluz pembe terlik beyaz diz altı şort giydim tırnaklarımda pembe oje vardı markette sıradayım kadının teki bana dediki kendiye benzemişsiniz bende kendi bana benzemiş dedim hahahah uyuz oluyorum o hatuna zaten...

aynen öyle selayım meğer bebişin geleceği varmış kaydirigubbakcemile3

yok kız büyük oğlum 3 günde atlattı kocikle biz sıcaktan islik ve alerji felan dedik kaydirigubbakcemile3
küccüğüm baya baya su çiçeği, onun her yarası sulu, dedim bu oğlan su çiçeği iz miz kalır dedim tuttuğum gibi dohtora zemuszemus
dohtor dedi hafif atlatıyo eğer durumu kötü olursa muhakkak gel didi zemuszemus
sonra doktora ilk oğlumu anlattım büyük bir ihtimal o da geçirdi kardeşine bulaştırdı dedi :hulya:
çok teşekkür ederiz selay ablası olumunekankayizsmile
tatlı sey sen hangı semtte oturuyorsunnnnn
anadolu yakasında oturuyorum tatlı şey sempatiksalakcinni hem beni niye yoruyon arasana 11818i zemuszemushem maranki bile 11818deymiş :roflol:

çok sağol aybur ablası olumunekankayizsmile
vardı hemi de ne kaydırak laelaelaelaelae napim oğlanı isilik sanınca yıkıyordum kuzumu paklıyordum laelaelaelaelae küccük oğluma banyo yasak şimdi :1closedeyes:
küccüğüm tam çiçek bahçsine döndü bugün gel de seni bi öpsün aklinialirimsmile gel korkma kız aklinialirimsmile
zaten bu hayatta artık bir emelin de yok bi suçiçeklik işin var işte sonra istediğin gibi gerçek arete töbe töbe sırnaşık şey
ay kıyamam ben sana :kedi: hay niko ne diyim ben sana benneyaptımki ben sana mesaj göndermiştim bir ara ama sen bilmiyon sistem 5 gün geri gitmişti kaydirigubbakcemile yani herşey 5 gün önceye döndü o arada ne varsa silindi benneyaptımki
gözünaydın inşaallah yemin törenine iştirak edicekmişsin, ne ala aklinialirimsmile günler ne çabuk geçti kız, bi bakmışsın askerden geliyo sositososito :Saruboceq:
çok beğendim :asigim: nasıl huzur veriyo, çok da şirin :asigim: onu elimde tuttuğumu hayal ettim de, tekrar tekrar sıraya girerim bikaç tane daha almak için :dance: :roflol:
mobilyaların da anlatımına göre çok zevkli olacak ezgim, beyaz ve gri, mikemmel :asigim:
hayırlısıyla kullanmak nasip olsun prensesim zemuszemus sen ne zaman büyüdün yau senağlama
kardeşim de 10.10.2010da dünya evine giriyo senağlama bugün akkabılarını göstertti bağa senağlama
çok iyi kese atarım bıyır gel ancak bana şu tacolu tostun tarifini verirsen
o tarif hele mesaj kutuma gelmesin :mymeka:tebrik ederim ayrıca 8 yıl olmuş :mymeka: nesi var 8 yılın bak ben 7 yi yarılıyorum maşallah zemuszemus
kız gerçekten bugün yıldönümün mü bilmiyorumkismile
sağol çiçeğim benim ya Şeniz şakasına demiştim ama tuti ne tatil yapmış bu sene ya kaydirigubbakcemile oh ne ala daha gelmeseydi hatın tatillerden :dilcikar: :umursamaz:
sende mi handem Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3 çiçekleri beya iyi keselemişim maşallah bana :roflol::roflol:çok teşekkür ederiz ablası :roflol:
mehtabım sen neye yuppı dıyon bak ondanda haberım yokkk??
kelibeğim bu kız çıbığa işedi bizi kandırdı reglim diye zaar zemuszemus

ben artık facebook gıbı dıger maıl adresımı ve msnımıde kullanmıyorum
sırf sızler ıcın bır maıl adresı alıcam
bu güzel haber canimmm sevindirdin beni kaydirigubbakcemile2 lay lay lom

tuti uyandi ... kendine geldi sempatiksalakcinni ben seni tanidigimda böyleydin

sempatiksalakcinnihanturks sınavların ıptalı soz konusuydu son durum ne canımm ayrıca senı bolumun ne??
kelebekcim gittin heralde ama cevap vereyim iptal olmaz gibi geliyo bana kopyacılar bulunsa yeter ama puanlarımız yükselir tekrardan, benim bölüm resim öğretmenliği canım

hanturk inşallah gönlüne göre bi ev sahibi olursun canım
inşallah gnydncım
sizde bir an önce kredinizi bitirip rahat rahat oturursunuz evinizde inşallah

sırnaşık şey sırnaşık şey allah seni davul etmiye kızz gözümden yaş geldi resmen
keyfin yerinde bakıyorum allah bozmasın canım

ezgim evin tamamına kredi vermiyorlar balım
tam hatırlamıyorumyalan söylemiş olmayayım ama %25 i peşin elinde olacak
bankalarda bi kredi verene kadar 40 takla attırıyorlar
her yönden kendisini düşünüyo banka
bizi hayat sigortası yaptırıyor evi sigortalattırıyor ohooo
hele ilk zamanlar hiç unutmuyorum
1600 filan taksit ödüyoruz 300 ünü anaparadan düşüyor kalanını faize sayıyordu :1shok:
maksat sonra elimize para geçer krediyi kapatmak istersek faizi önceden almış olmak

nikom bacımmmmm nerelerdesin yawwwwwwwwww vallaha özlettin kendiniiiiii sorma ya askere uğurladık hayırlısı ile gitsin gelsin inşallahhh...canın saolsun canım benim emeğine sağlık yazmışsın bana gelmemiş mesajın

selayımmm uyandım kış uykusundan sonunda güm güm gümmm..................

118 80 var bide igrenc reklami olan nikoncanim

bu aybur essah isedi heralde cibigaa, nazar degmesin diyede bizden sakliiiiyor

nıkonumm ewet kardesınde aynı zamanlarda evlenıyordu
Allah teyze olmayıda nasıp etsınn ne kadar heyecanlı oldugunu bılıyorum
sıraya gırmene gerek yok kuzucugum cantanı bos getır doldurursun
resımle olmaz kı gelın canlı gorun evımı ama bı 3 aycık daha beklemelısınız
senın mınıgını yerım ben canı falan acıyomu barı kıyamam
gunaydıncım ben tum ayrıntıları bılmıyorum
ama resmen kafanıza sılah dayıyorlarmıs
ben yarın sabah emınonune gıdıcem orda general elektrık ve sıemense bakıcaz
aksamda beraber ıftar yapıcaz sewdıcegımle geceye kadar benı beklemeyınn

hahahha tutımm sewdıcegıne kavusuyosun keyfın yerıne geldı

bacım şu redbull u içince fişekliyor bişey beni
sanırım onun etkisi...opuyorumnanaktan

offffffffff geçen akşam şilede sıcaktan kafamdan aşşaya gül suyu döktüm hala gül suyu kokuyorum....

bayanssulusmile

Ayy benim annemde selimin kafasina dökmüs cocugu yikiyorum yikiyorum haci kokulari olur ya onlar gibi kokuyor 10 gün gecmedi

xzgim yine yorucu bir gün bekliyor seni oh aksamada sevdicekle tamam mesaj alindi biz beklemeyiz..

hanturks sendemi yatmadin kizz oturuyorsun sonra sahura kalkamiyorusn

Siyah esya kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum kizlar burada tecrübe konusuyor, bütün el izleri bütün tozlar üzerinde sakin ama sakin almayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…