- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.241
ramazan dawulcunuz geldi güm güm güm....
selayhus düştü tavayaaaaaaaaaaaaaaa aybur başladı oynamayaaaaaaaaaaaaaaaa
xzgi baktı havayaaaaaaaaaaaaaaaaa barbi daldı rüyayaaaaaaaaaaaaaaa güm güm güm gümmmmm
hanturks geldi hoş gittiiiiiiiiiiiiii kelebek geldi pırrrrrrrrrrrrrrrrrrr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gnydın ev aldı kredi bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güm güm güm gümmmmmm
tuti gelir hoş gelirrrrrrrrrrrr askeri gider elbet gelir
uyanın uyanın eheeeeeeeeeeey ahaliiiiiii kadinlar kulubu size dar gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... güm güm gümmmmm
aynen öyle selayım meğer bebişin geleceği varmış kaydirigubbakcemile3kiz askitonun olayina bende acayip sasirdim sip diye tuttu vallahayretler edilecek bisi oldu böyle planli ve ilk denemede olani nadir görürüm hemencicik bizde ceket atmak degilde bayaa bi yüklenmek gerek olur diye düsünüyorum hehehe kaydirigubbakcemile2
ayrica pizza yönünden ayni düsünüyoruz.. bugun bende pizza yapacagim
simdi hamurumu mayaliyacagim basima bagladim basörtümü mutfaga daliyorum
bebeciklere gecmis olsun canim dalgin anina gelmistir anliyamamisindir ..
barbi vurma nikonuma bel alti bel altialsanaalsanasmile
anadolu yakasında oturuyorum tatlı şey sempatiksalakcinni hem beni niye yoruyon arasana 11818i zemuszemushem maranki bile 11818deymiş :roflol:tatlı sey sen hangı semtte oturuyorsunnnnn
çok sağol aybur ablası olumunekankayizsmilenikoo ne iyi ettinde uğradın
bi geldin hepiciğimizi meydan dayağına sokuverdin
kuzucuklara çok geçmiş olsun
selayım sendede yüksek espiri potansiyeli görüyom helebide şu smilinle
ben eve temizlikçi almamki kendi işimi kendim yapanlardanım sadece ev taşımalarda alıyom
xzgim geçen hafta fiyat aldık lazede peşin 1.100 taksitli 1.400 dü
bravoda almışın ohh negüzel
aşkitoma bendende kocaman maşşallahrabbim bide bukleli kızçesini kucağına verir inş:Saruboceq:
barbim her lafı illede aşk acısına getircen bi sopada bendenklava:
xzgim barbimle ilgili tüm gelişmeleri selayım biliyo
bende kıyıdan köşeden ne biliyosam :1hug:
vardı hemi de ne kaydırak laelaelaelaelae napim oğlanı isilik sanınca yıkıyordum kuzumu paklıyordum laelaelaelaelae küccük oğluma banyo yasak şimdi :1closedeyes:hay senin sanmana :roflol::roflol:
havuzda kaydırakda varmıydı bacım delikafadulden göbek taşı falanda yaptınmı banyoya? keşke yapsaydın daa ii keselerdin çiçek bahçesine dönmüş minik kuzuları :roflol:
bana kalırsa bu ara sen hiç bi hamişin gözüne görükme :roflol:
onu görünce deki barbim diyoki ben onun anasını danasını sülalesiniiiiiiiii, bayramda bayramlaşmaya bekliyorum diyor dee :mymeka::mymeka:klava:
ay kıyamam ben sana :kedi: hay niko ne diyim ben sana benneyaptımki ben sana mesaj göndermiştim bir ara ama sen bilmiyon sistem 5 gün geri gitmişti kaydirigubbakcemile yani herşey 5 gün önceye döndü o arada ne varsa silindi benneyaptımkiben geldim canlar istanbuldayım...
xzgimmmmmmmmmm kesinlikle 2 diyorum tabak takımında...
o damla modellerini bende beğeniyorum handem çok güzel yaa ama 3 tane yemek takımım oldu onuda alırsam çok olucak...
nikom ben geldim ohooooooooooooooooooooooooooo heç bi mesaj bilem yollamamışsın =(
selayım konuştum babamla gazete okuyordu baba dedim şöyle göz ucuyla baktı kesin bişey isteyeceksin dimi dedi...(gülermisin ağlarmısın) dinliyorum kızım dedi...
dedimki baba dedim biliyorsun neyi biliyorum dedi
biliyorsun benim bir erkek arkadaşım var dedim biliyorum eeeee dedi yoksa bu sefer marmarisemi gidiceksiniz dedi ama varya gazeteye bakıyor konuşurken babam dedimki hayır baba benim erkek arkadaşım askerde şuan dedim allah kavuştursun napim dedi onun bu cuma yemin töreni var dedim eee diyor sanamı yemin etcek orduya yemin etcek dedi ne olmuş dedi ben yemin törenine gitmek istiyorum dedi işte o an gazeteyi bıraktı nerde dedi kastamonuda dedim hey maaşallah dedi tek hayatta yollamam dedi ya annenle git yada gitme otur evinde dedi sonra annemle konuştuk kastamonuda benim annemin arkadaşının evleri var arkadaşı kastamonudaymış annemle beraber kastamonuya gidicez ben aşkımın törenine gidicem annem arkadaşına gidicek akşam yemin töreninden sonra istanbula dönücez inşallah yarın otobüs biletini bulabilirsem ulusoydan alıcam...
bende havadisler böyle...
çok beğendim :asigim: nasıl huzur veriyo, çok da şirin :asigim: onu elimde tuttuğumu hayal ettim de, tekrar tekrar sıraya girerim bikaç tane daha almak için :dance: :roflol:tutımm dugunume falan gelmıceksınız gıbı konusuyosun gelınce alırsın nıkah sekerımı bebegım
bende safak panosu yoktu bebegım hergun faceden dusuyodum yada googda kısa donem gerı sayım dıye arat bır sayac cıkıyor ordanda bakabılırsın bebegım
ewet dawetıyeler ıgrenc nıkah sekerımı koyucam buraya ama bıktırmaktan korkuyorum sızı
çok iyi kese atarım bıyır gelneler kaynamıs yıne nıkom gelmıss sayfalar ucmus gıtmıssss
ne guldum ne guldum sen bıde keseledın cocukları haaananiknanikdelikafadulden
işe basladın bolemı oldun neeeee :mymeka:
ezgım bende 2. modele bayıldım hanturkun gosterdıgı modelde gozelll ıkısınıde dusun ayrıca mobılyalar bırebır senınkılermı CADIARZU pek modern ve sporrrrr benım tarzıma pek
ayburummm 3 kadar uyudun heee bırde soluyon yanı nıspet yapar gıbımm hakket lukuss hayattttŞeniz
selay cıgara konusunda tebrık ederım bende ıcmıyorum bınde bır keyfıneee
hee bıde bu kk da su nnıkon garısı arada verıyo ooo baskam yok valllaaakaydirigubbakcemile3
tutımmm valla ben babama ole dıcem gerısını bılmıyorummmklava:
hadı koparttın ızınıhee bırde tavsıyeee donus bıletını gıderken al yanı ıkısını bırden al yoksam kalırsın oralarda pek kalabalık oluyorrr turkbayragi
sağol çiçeğim benim ya Şeniz şakasına demiştim ama tuti ne tatil yapmış bu sene ya kaydirigubbakcemile oh ne ala daha gelmeseydi hatın tatillerden :dilcikar: :umursamaz:tutiyi sormuşsun ya gelmiş haberim yok diye ondan dedim nikoncum herkes geldi artık diye
oğlanlara da geçmiş olsun canım inşallah çok keselememişindir çiçekleri kız
gidebilmene çok sevindim tuticim ben gitmeni istiyordum biliyosun valla süper olmuş :lepi:
herşey istediğin gibi olur inşallah barbim
sen şu nekahat dönemini bi atlat da hayat sana neler getiricek, burda senin düğün hazırlıklarını da takip edicez inşallah
xzgim nikah şekerlerine bayıldım valla
mobilyaların da çok modern çok güzelmiş, koltukların şekli falan değişik iyi günlerde kullanırsın inşallah canım
kelibeğim bu kız çıbığa işedi bizi kandırdı reglim diye zaar zemuszemusmehtabım sen neye yuppı dıyon bak ondanda haberım yokkk??
bu güzel haber canimmm sevindirdin beni kaydirigubbakcemile2 lay lay lomben artık facebook gıbı dıger maıl adresımı ve msnımıde kullanmıyorum
sırf sızler ıcın bır maıl adresı alıcam
ramazan dawulcunuz geldi güm güm güm....
xzgi baktı havayaaaaaaaaaaaaaaaaa barbi daldı rüyayaaaaaaaaaaaaaaa güm güm güm gümmmmm
hanturks geldi hoş gittiiiiiiiiiiiiii kelebek geldi pırrrrrrrrrrrrrrrrrrr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
uyanın uyanın eheeeeeeeeeeey ahaliiiiiii kadinlar kulubu size dar gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... güm güm gümmmmm
kelebekcim gittin heralde ama cevap vereyim iptal olmaz gibi geliyo bana kopyacılar bulunsa yeter ama puanlarımız yükselir tekrardan, benim bölüm resim öğretmenliği canımsempatiksalakcinnihanturks sınavların ıptalı soz konusuydu son durum ne canımm ayrıca senı bolumun ne??
inşallah gnydncımhanturk inşallah gönlüne göre bi ev sahibi olursun canım
sırnaşık şey sırnaşık şey allah seni davul etmiye kızz gözümden yaş geldi resmenramazan dawulcunuz geldi güm güm güm....
hahahha tutımm sewdıcegıne kavusuyosun keyfın yerıne geldı
bacım şu redbull u içince fişekliyor bişey beni
sanırım onun etkisi...opuyorumnanaktan
offffffffff geçen akşam şilede sıcaktan kafamdan aşşaya gül suyu döktüm hala gül suyu kokuyorum....
bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?