Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canim en tehlikeli zamanlarin baslangici yürüme tutunma hevesi .. cok büyükte sabir gerektiriyor allah sabir versin sana

kilebek seninkisi uzun dönem yapiyordu demi canim, benimkide biz evliyken gitmisti 2 ay uzak bir yerde kalmisti, sonra her aksam eve gelme sansi vardi o yönden rahattik allahtan.

prenses perfinya barbi nabersin kuzu

kızlar ben geldımm aksamustu bır ara gırdım sercana nıkah sekerlerını gostermek ıcın
smdı ewe geldım cok cok mutluyum 20eyluldekı dogumgunu hedıyemı sımdı aldı sercan

selamlar herkeseee
bugün tercihlerimi yaptım bakalım hayırlısı olsun artık, hep doğuyu yazdım malesef çıksın diye inşallah çıkar
olmazsa tükan açıcam artık
selayhusum ne zaman başlıyo selimciğin kreşi
valla ben de katılıyorum size kreşte çalıştığım için gördüm çocukların sosyal gelişimi için gerçekten çok iyi ve iyi bir yerse müzik,drama, resim, seramik, dil herşeyi öğretiyorlar her yönden gelişimini sağlıyorlar

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
yerım nan senın tatlılıgını kucuk bebegım
cam sildim
halı sildim
çok yoruldum daha fenası çok susadımmafoldumben
off oruclu oruclu yapılıcak ıs degıl
kolay gelsın bebegım smdı emınımkı cok keyıflı bır aksam gecırıyosundur
herkescıklere selamlarr

ohh wallaha ıcım rahatladı tutım,hayırlısıyla gıt ve gel..ulastn mı enısteye?belkıde uyuyordur yada nobettedır bebegım.
ewet geldım nıkah sekerlerıne baktık cıktık bebegım
olsun selım ıcın cok faydalı olucak
nede olsa oyun grubunda,arkadaslık,paylasmak,dısıplın vb seylerı yavas yavas anlıcak
ınsan karakterının 4-5 yaslarında yuzde kırkı olusuyor
bunu bır atasozuyle pekıstırıyorum
agac yasken egılır :1.

handemm hadı hayırlısı ama neden dogu yazdın kı?esın gelebılıcekmı senınle?
bebegım selım oyun grubuna yazılcak 4yasında bu derslerı almaya baslıyorlar

ama sız yoksunuz kı
bende o sırada dusa gıreyım barı bıde selayhusum resımı hızlıresımden ekleyemıyorum bu makınedekı acaba senın sıtedenmı eklesem neydı ısmı? bıde sen bana buzdolabında whıte westıng house onermıstın?

ewet ewet bız hep olucaz kelebegım
dusa gırıcektım abım dustaymıs sıra beklıyorum
sercan benı bıraktı ewe gıtmedımı noldu anlamadım
gıttıgınde mesaj atar yada arardı
mısafırlerı vardı acaba onların yanındamı ama elbet mesaj atardı
arıyorum arıyorum acmıyor

ezgimm güle gülle kullan hediyeni.. burcuyada kayınvalidesi almanyadan gelirken getirmişti geçen yılbaşında pespembe çok şekerto bişeydi..

ben yatarım öperim sizlerii

canim yeni gördüm mesajini gözümden kacmis 06. eylülde ilk günümüz ilk önce alistirma 1 hafta bende gidecegim yaninda ilk gün yarim saat duracakmisiz beraber
3 . günde onu birakp gidip 15 dakka sonra geri alacakmisim benim geri gelecegimi anlasin diye.. özel bir kres ve cok ilgileniyorlar cocuklarla bakalim artik gelismeleri size anlatirim

xzgim alinti üstüne alinti olmus burda
kendi yazdiklarinida alinti etmisin
hadi hayirli olsun canim artik bol bol resim bekliyoruz senden
enisteye saygilar tesekkürler :lepi:

ben cıktım dustan kızlar
wallahı hıc farkında degılım kı
selımtom ıcın harıka olucak taktıkde cok guzelmıs
tesekkur ederım bol bol foto cekıcem bgn cektım ama hızlıresımden yukleyemedım
selayım dıger sıtenın adını verırmısın bıde 3uncu yazısım bu buzdolabı hakkında bır cevap ver please
sagol barbıımm bende cok sewdım pembe seylere bayılıyorum
ıyı geceler guzel kuzum cok opuyorum

tesekkur ederım pıtırcık askım
bol bol cekerım resım artık
ayy onunla selımımı ceksem ne guzel olur yada senı
bugun ne gıydıne koyarız bebegım
ayburum geldı galıba gecmısı okuyorr

aybuşum kız nasıl yaptın oruçlu oruçlu o kadar şeyi, ben totomu kıpırdatamıyorum bugün çok da sıcaktı bizim salon da sıcak oluyo mayışıp oturuyom, işler de bekliyo :kedi:

hantuks hayırlısı olsun canımmm
dogu cıkarsa gıdıp snra eş durumundanmı gelıceksınn
sağol kelebekcim evet inşallah atanabilirsem öyle düşünüyoruz bir sene durup tayin isticem

handemm hadı hayırlısı ama neden dogu yazdın kı?esın gelebılıcekmı senınle?
bebegım selım oyun grubuna yazılcak 4yasında bu derslerı almaya baslıyorlar
sağol ezgim, yok eşim gelemez zaten ben gidicem sonra eş durumundan tayin isticem
evet selimcik daha küçük kelebek de demiş ya bende yollıcam diye genel olarak söyledim o yüzden hayatım iyi bi yerse kreş çocuk için çok iyi oluyor anlamında

çok iyiymiş yöntem hakkaten, hadi bakalım okul hayatı başlıyor ha

hanturk hayırlı olsun canım inşallah çıkar

ezgicim güle güle kullan canım
pembe gönlüm sende demiş enişte :))
pembe pembe çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…