- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.321
kızlar nabersiniz?
2 gündür pc ye çok az girebiliyorum yaa
alya mannak bişi oldu kendini tarzan sanıyor anlatamıyorum sen o değilsin diye
yükseklere gözünü dikti dün koltua tırmanmayı öğrendi bugün camlara tırmanıyor
sürekli peşindeyim sendeliyor düşüyoreyvahedigeldismile
bu arada barbbiii rüyamda seni gördüm dertleşiyorduk
kızlar ben geldımm aksamustu bır ara gırdım sercana nıkah sekerlerını gostermek ıcın
smdı ewe geldım cok cok mutluyum 20eyluldekı dogumgunu hedıyemı sımdı aldı sercan[/QUOTE
hmmm ne guzelll hihoyyyt
kulagıma fısıldasana aklinialirimsmile
yerım nan senın tatlılıgını kucuk bebegımŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
off oruclu oruclu yapılıcak ıs degılcam sildim
halı sildim
çok yoruldum daha fenası çok susadımmafoldumben
ohh wallaha ıcım rahatladı tutım,hayırlısıyla gıt ve gel..ulastn mı enısteye?belkıde uyuyordur yada nobettedır bebegım.herkese selammm...
çok yorucu bir gündüüüüüüüüüüü otobüs bileti için aramadığım firma kalmadı ulusoyda yer yoktu,kamil koç ta yer yok,varan'ın o tarafa seferi yokmuş,en sonundametro da buldum gidiş-dönüş bileti aldım oran çıktık faturalar vardı onları hallettik,ordan çıktık uzun elbise arayışına girdim,neyse elbiseyi aldım birazdan capıtol'e gidicem ayakkabı bakmaya birde sutyen almam gerekkk sıcaklardan sutyen dayanmıyor yıkamaktan...
kelebeğim arada mani yazasım tutuyor evde bazen anneme uyduruyorum bişeyler bağıra bağıra söylüyorum annem terlikle kovalıyor beni (özellikle bişey istediğim zaman annem hayır cewabı werirse kızdırmak için yaparım)
ayburum yavaş yavaş ha gayret alışınca ne maniler yazıcan bize bak gör
gördümkü ramazanda bizim hatunlar bayağ yükleniyor mideye hey maaşallah afiyet bal şeker olsun...
ewet geldım nıkah sekerlerıne baktık cıktık bebegımxzgimi bir ara online görür gibi oldum ama sonra göremedim tekrardan...
afiyet olsun barbim ne cabuk yedin yemegini kiz ... tabi anne birde sende sofrayi toplar bulasigi makineye dizercay bile koyar.. ah anam garip anam
bu kres isine acayip sekilde heyecanlaniyorum... bana biraz tuzluya gelecek simdilik calismadigim icin ama onun animasyon sevdasi icin gerekli
handemm hadı hayırlısı ama neden dogu yazdın kı?esın gelebılıcekmı senınle?selamlar herkeseee
bugün tercihlerimi yaptım bakalım hayırlısı olsun artık, hep doğuyu yazdım malesef çıksın diye inşallah çıkar
olmazsa tükan açıcam artık
selayhusum ne zaman başlıyo selimciğin kreşi
valla ben de katılıyorum size kreşte çalıştığım için gördüm çocukların sosyal gelişimi için gerçekten çok iyi ve iyi bir yerse müzik,drama, resim, seramik, dil herşeyi öğretiyorlar her yönden gelişimini sağlıyorlar
kızlar ben geldımm aksamustu bır ara gırdım sercana nıkah sekerlerını gostermek ıcın
smdı ewe geldım cok cok mutluyum 20eyluldekı dogumgunu hedıyemı sımdı aldı sercan[/QUOTE
hmmm ne guzelll hihoyyyt
kulagıma fısıldasana aklinialirimsmile
bebegım bu alıntı olmadı :jeyyar:
bana gecen sene pembe telefon almıstı smdıde pembe fotoraf makınesı aldı
bız bırbırımıze dogumgunu hedıyelerımızı zamanında veremıyoruz
bugun beyaz esya falan bakmaya gıttık ya ozaman alırken hemen kaptım hedıyemı neden daha beklıyım kı aklinialirimsmile
smdı ewe geldım cok cok mutluyum 20eyluldekı dogumgunu hedıyemı sımdı aldı sercan
ben gördüm senin girdigini kankaaaaa
ne aldi kiz
selaycım 2 ay nedırkı fıstıfımm
alıstım artık neysekı gecmeye mecbur gunlerımmm
ıyıkı sızler varsınız...
selamlar herkeseee
bugün tercihlerimi yaptım bakalım hayırlısı olsun artık, hep doğuyu yazdım malesef çıksın diye inşallah çıkar
olmazsa tükan açıcam artık
selayhusum ne zaman başlıyo selimciğin kreşi
valla ben de katılıyorum size kreşte çalıştığım için gördüm çocukların sosyal gelişimi için gerçekten çok iyi ve iyi bir yerse müzik,drama, resim, seramik, dil herşeyi öğretiyorlar her yönden gelişimini sağlıyorlar
sağol kelebekcim evet inşallah atanabilirsem öyle düşünüyoruz bir sene durup tayin isticemhantuks hayırlısı olsun canımmm
dogu cıkarsa gıdıp snra eş durumundanmı gelıceksınn
sağol ezgim, yok eşim gelemez zaten ben gidicem sonra eş durumundan tayin isticemhandemm hadı hayırlısı ama neden dogu yazdın kı?esın gelebılıcekmı senınle?
bebegım selım oyun grubuna yazılcak 4yasında bu derslerı almaya baslıyorlar
çok iyiymiş yöntem hakkaten, hadi bakalım okul hayatı başlıyor hacanim yeni gördüm mesajini gözümden kacmis 06. eylülde ilk günümüz ilk önce alistirma 1 hafta bende gidecegim yaninda ilk gün yarim saat duracakmisiz beraber
3 . günde onu birakp gidip 15 dakka sonra geri alacakmisim benim geri gelecegimi anlasin diye.. özel bir kres ve cok ilgileniyorlar cocuklarla bakalim artik gelismeleri size anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?