Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hımm ondan her seferinde alıntı yapmayın diyo demekki
daha önceden uyarı almış bu konuda ki bu sefer banlamışlar iyi yapmışsın selayhusum

hahahhaha bende aynen su dıye serap goruyorum
bebegım cok guzel smılelar var ama en basıtı bu dıye yazarken hep bunu kullanuyorum bıde cok sırın cok sewıyorum yarın 5e kadar yatsam yatarım ha kımsede kaldıramaz annem dısında kaydirigubbakcemile

xzgim ne güzel uyuyabiliyosun o saate kadar ya beni kaldıran kimse yok ama bu saatlerde de yatsam 11i geçiremiyorum açıyorum gözleri

ramazanda bütün uyku düzenim alt üst oldu kizlar bide yeyip yataga gitmek cözüm olmuyor ondan sonra tuvalet derdi basliyor bu konudan cok muzdaripim
bide psikolojik baski yapiyorum kendime her kalktigimda su iciyorum anam bide sabah uyanmisim aylardan beri cöllerdeydi sanki leyla dilim damagim o bicim yani

dımı ya gece yemek aslında mıdeye cok zararlı handem
ama gece yemeden yatarsam acımdan olurum butun gun
mısafırımız bıttı smdıde gızlı bır konugumuz geldı
cok yorgun olsamda kendımı mutlu hıssedıyorum,basbasa guzel zamanlar gecırdık sevdıcegımle

xzgim ne güzel uyuyabiliyosun o saate kadar ya beni kaldıran kimse yok ama bu saatlerde de yatsam 11i geçiremiyorum açıyorum gözleri

yerınde olmayı okadar cok ısterdım kı walla hanturkummm
gecen yaz annem yıne yazlıktaydı sabah ezanında yatıodum
aksam 4 yada daha gec kalkıyodum snrada sercanımla bulusuyoduk
hayat ozamanlar ne guzeldı yaw :umursamaz:

yakinda onuda görürsün hic merak etme 4 gün kalinca buraya girebilirmisin bilemiyorumda stresten ama insallah her an görürüz seni burda Şeniz

kızlar boya hakkında fıkrı olan varmı
ben saclarımı boyatmıstım ya acıcı kullanmadan tatıle gıdınce ustlerım daha acık kahve oldu
altları ya sıyah yada koyu kahverengı kendım acıcı alsam sonrada kullu kumrala yada karamele mı boyasam eskısı gıbı bal kopugude golgeler atarım

valla o konudan ben de çok muzdaripim bi de girince de çıkamıyorum ben bitmiyo bi türlü
aynen canım ya sanki o kadar suyu içen ben değilmişim gibi ağzım kupkuru uyanıyorum

ooo xzgim bi bakmışsın üstünden bir yıl geçmiş bile olacak o kadar çabuk geçiyor ki zaman ama sen şimdi beklediğin için sana geçmiyodur tabi çok normal
boya konusunda aynen benim de öyle oldu canım üstler daha çok açıldı ben de kendim yapmak istiyorum ama nasıl açacağımı bilemedim gölgeleri nasıl yapacaksın canım o setler var ondan mı

tecrube konsuuyor dıyorsun bebegım
yarın beraber sac topıklerını arastıralım buluruz elbet denerızde
dugunde saclarım yanmaz ınsallah
cok uykum geldı annem hazırlıgı bıtırsede yesem
cuma sercan bıze ıftara gelıcek sarma sarıcam ben ona ellerımle

selim uyandi onu uyuttum ,xzgim siyahtan zor dönersin canom bence bi kuafore yaptir..

handecim seninki kumral degilmi? evde yapma konusunda daha sanslisin , benim boya bile 2 hafta olmasina ragmen akti gibi dahada acildi renk.. birazdaha zaman gecince kendim alip yaparim heralde..

ama kaslarima boya bulamadim yaa acici yani, acaba tüy sarartici ilemi denesem ??

benim saçlar koyu kahve canım ben de çok istediğim gibi açamadım sarı aldım ama az bişey açıldı heralde açıcı lazım banada
kızlar ben yatıyorum ayakkta uyuyorum resmen iyi geceler öptüm çooook opuyorumnanaktan

iyi geceler hanturks bende yatacagim birazdan hepinizi öptüm iyi geceler

barbi güyandin
ayburum yattin heralde iii geceler
kelebek coktan uyudu, seni sahurada bekleriz

tutisim yarin yolcu yani bu aksam

xzgim annen hazirlasin sen yee ye kürküm yee öoptüm senide

ezgitomm fotoğraf makinenin beyazı var bende kuzummm ya, bak gördünmü sercan bilem anlamış bizim aynı zevklere sahip olduğumuzu kaydirigubbakcemile3

selayım günaydınnnnnnnnnnnnn=)))

herkeşlere hayırlı sahurlarr

Allahım yiyip içi yatıp 2 saat sonra uyanmakkkk beniiii bitiriyo ya off offf :2:

Aman efendimmm sabah serifleriniz hayrolsuuun
Uyumayi deniyecegiz simdi ... Senin gunun aydin olsun bebegim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…