Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Hanturks canim puanim az diyordun yaa simdi ben anlamadim nasil yazdin secenekleri ?? yanlisliklmi olmus acaba ???

Egzim cotlarim sana sen cek hatta sariliriz foto makinesini elimize aliriz ve kafalari yan yana dayayip kendimizi cekeriz olumunekankayizsmile

Kizlar bugun ne giydine resim ekleyip silenlere yorum yapmiyacagim artik..
yüz kere dendi silmeyin diye siliniyor nedense eklemesinler sileceklerse allalalalala -tatlicadiarzu-

hanturk hayırlı olsun canım inşallah çıkar

ezgicim güle güle kullan canım
pembe gönlüm sende demiş enişte :))
pembe pembe çok tatlı
ewet cok guzel hemde bende cok sewıyorum o rengı ama sercan sırf bence bana pempe dedırtmek ıcın alıyor pembe esyalar
akıllı yatırımlar yapıyoruz hedıyelerımızde
foto.makınesı sarttı bende ona ew sınema sıstemı almıstım oda ewımız ıcın

bu arada foto. makinen çok şekermiş ezgim güle güle kullan çek çek ne giydine foto koy canım kaydirigubbakcemile2

tesekkur ederım balım ama ama ama koydum bılemmmm olumunekankayizsmile

ozaman yuppı kendı kendını cekmede yuzumuzu orta ekrana sıgdırınca sınyal verıyor oldu dıye yamuk yumuk cıkmıcaz hemen buna dans etmelıyız :sm_cool:
yıne kım kım ekleyıp sılmıs o uzun pacalı cok guzel gıyınmıs onunde sole yapasım war buyrunnnnnnnnn

tam aklımdan tutım nerde dıye gecırıyordum kı
asagıda baktım tutım gelmıs hihoyyyt
buarada 2 ay 2 hafta 4 gun kaldı süprizzzzz

selayhus canım puanım beklediğimden düşük geldi bir takım kopyacılar yüzünden ama başvuru yapmam için yeterli
doğudaki yerleri tercihlerime yazdım ki az yazılmış bir yer varsa denk gelip atanabilirim belki diye, puan üstünlüğüne göre yapılıyor çünkü atama ama puanım düşük olduğu için atanamayadabilirim.

hee iste ... kizdimmi kizdi oluyorum ..sinirlendirmeyin beni uleyyyyyyn kötükedihüso

Bizim topigin kizlari costu son günlerde
hepinizin masallahi var kizlar...
xzgi, barbi , hande, gnyd, aybur ekleyin ekleyin gözümüz gönlümüz acilsin..
tutim seninde resimlerini bekliyoruz o güzel elbisenle hemde bide sandaletlerinle pls

xzgicim fotoğraf makinen pek cici hayırlı olsun
benm makine 1 ayı geçti hala serviste darty yerine makine verdi geçici pazar günü mintonun 12 megapikseli ama iğrenç ötesi bi makine canım foto çekmek istemiyo
bgn çok yoruldum yaa akşamı zor ettim bide başım çok ağrıyo sahura kadar bekleyemiycem birazdan yiyip yatcaz
benm misafirler yarın gecede gelebilirler
handecm inş ataman olur erzurumu yazdınmı
selayım kreş hazırlıkları başlamış

olumunekankayizsmile insallah istedigin sekilde bir sonuc alirsin canim... bu dertte ortadan kalkmis olur böylece

evet bebisim basladim, bi temizlik yaptin seni kaybettik

Kiz ceza aldi, ben kötü icerik butonuna basip gambazlamak istemedim düsüncelerimi yazdim vede bundan hakliydim.. bundan sonra dikkat etsinler kendimi suclu hissetmiyorum .. arkadan vurmadigim icin oraya icimden gecenleri yazdigim icin, habersizce yapabilirdim bunu ama benim tarzim degil

iyi yaptın selayım az konuşup öz konuşanlardansın
handecm inş hakkından hayırlısı olur
biraz forumları turladım artık gidiyorum çay demlene demlene bayatladı
iyi geceler:1hug:

annem modemı kapatmıs yıne bende kıtap okudum sonra aranıza dondum sahuru beklıyorum bende
gayet ıyı yapmıssın selayhusum forumun kuralları cunku bu
tesekkur ederım ayburumm bıan once al onu ıhmal etme sonrada bol bol fotoraf cek bebegım

ben farketmemişim eski resimlerini mi silmiş canım yenisi duruyo çünkü

evet canim sanirim yeni resim ekleyince digerlerini kaldiriyor....
ben eskiden topigi disardan takip ederkende cok rahatsiz oluyordum bundan hadi yeni olursun bilmezsin ama ben bunu düsünmüyorum acikcasi.. simdi tesadüfen farkettim birde baktimki hep siliyor ee bizde silelim ozaman ohaoldumsmile

tskler desteginiz icin

bende 2 ekmek arasi yaptim birisinde nutella digerinde peynir domates var artik yeyip yatayim selim bugun cok erken yatti 9 da sabah beni diker ayaga pasa

kesınlıkle haklısın canımınıcı
bende bır saat once pıdenın arasına nutella surdum tadından yenmıyor be onun
bende sahuru beklıyorum ama bayılmak uzerıyım basım zonkluyor zonkluyor
duyuyormusun

duymazmiyimmm askimm Şeniz allahtan öyle bir durumum yok ama kizlar dün gece pizza yeyip yattim inain bana selaleler gözümün önündeydi tüm gün acsamda orucumu icsem icsem birdaha icsem

ŞenizŞeniz ay bu smiliye bayiliyorum beennn ŞenizŞeniz azgin hatun adami bogacak öperken ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…