- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.341
ewet cok guzel hemde bende cok sewıyorum o rengı ama sercan sırf bence bana pempe dedırtmek ıcın alıyor pembe esyalarhanturk hayırlı olsun canım inşallah çıkar
ezgicim güle güle kullan canım
pembe gönlüm sende demiş enişte :))
pembe pembe çok tatlı
bu arada foto. makinen çok şekermiş ezgim güle güle kullan çek çek ne giydine foto koy canım kaydirigubbakcemile2
Hanturks canim puanim az diyordun yaa simdi ben anlamadim nasil yazdin secenekleri ?? yanlisliklmi olmus acaba ???
Egzim cotlarim sana sen cek hatta sariliriz foto makinesini elimize aliriz ve kafalari yan yana dayayip kendimizi cekeriz olumunekankayizsmile
Kizlar bugun ne giydine resim ekleyip silenlere yorum yapmiyacagim artik..
yüz kere dendi silmeyin diye siliniyor nedense eklemesinler sileceklerse allalalalala -tatlicadiarzu-
gnydn çok sağol canım inşallah
senin fotoları gördüm ipeğin resimler çok tatlı ya maşallah
ozaman yuppı kendı kendını cekmede yuzumuzu orta ekrana sıgdırınca sınyal verıyor oldu dıye yamuk yumuk cıkmıcaz hemen buna dans etmelıyız :sm_cool:
yıne kım kım ekleyıp sılmıs o uzun pacalı cok guzel gıyınmıs onunde sole yapasım war buyrunnnnnnnnn
insallah istedigin sekilde bir sonuc alirsin canim... bu dertte ortadan kalkmis olur böyleceselayhus canım puanım beklediğimden düşük geldi bir takım kopyacılar yüzünden ama başvuru yapmam için yeterli
doğudaki yerleri tercihlerime yazdım ki az yazılmış bir yer varsa denk gelip atanabilirim belki diye, puan üstünlüğüne göre yapılıyor çünkü atama ama puanım düşük olduğu için atanamayadabilirim.
xzgicim fotoğraf makinen pek cici hayırlı olsun
benm makine 1 ayı geçti hala serviste darty yerine makine verdi geçici pazar günü mintonun 12 megapikseli ama iğrenç ötesi bi makine canım foto çekmek istemiyo
bgn çok yoruldum yaa akşamı zor ettim bide başım çok ağrıyo sahura kadar bekleyemiycem birazdan yiyip yatcaz
benm misafirler yarın gecede gelebilirler
handecm inş ataman olur erzurumu yazdınmı
selayım kreş hazırlıkları başlamış
ben farketmemişim eski resimlerini mi silmiş canım yenisi duruyo çünkü
kesınlıkle haklısın canımınıcı
bende bır saat once pıdenın arasına nutella surdum tadından yenmıyor be onun
bende sahuru beklıyorum ama bayılmak uzerıyım basım zonkluyor zonkluyor
duyuyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?