- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.481
daha once dıkkat etmemıstım barbım sımdı ıse bakmam bır hayal olur ancak ıremden bakarım.bızde damat yok karsılıklı cıkarız sahneyeselayhusummm bana ingilişçe bir mesaj gelmiş alaman nosundan.. ulan selaya bak türkçe yazmaya tenezzül etmiyi gecenin bi körü beni sözlük sözlük dolandırıcak didim
ezgim söylediğin şarkıyla burcu kınasının olduğu alana giriş yapmıştı damatla birlikte .. önce şarkı başlamıştı tam girerken konfetiler havalandırıldı ortaya vardıklarında şarkıyla birlikte karşılıklı oynadı ikisi ama mikemmel olduuuuu.. sonrada diğer kızçeler katıldı oyuna.. facedeki fotoğrafımın altındada o şarkı yazar hatta..
ayburum asortikliğe bak uleynn.. organizatörler falan.. burcunun çakma organizatörüde bendim..orkestra şefi gibiydim elimi kaldırıodum müzik başlıodu elimi kaldırıodum susturuodum.. hızlı hızlı işareti yapıodum müziği hızlandırıolardı.. elimi şıklatıodum adamlara ışığı kapatıolardı kına zamanı hahaha :roflol:n:roflol:
hahhahahahahah köcek mi getir dedin tatlı bebegım benım ısırırım su yanagındanCanim ben anlatmistim yaa yeni hatta gectik numero ayni kaldi diye sana onu haber vermistir benim hattim /bende kahve icmistim yatmadan uykumu kacirdi sanirim yaptinmi sahurunu ottoman
Tuticanda yoldadir inmek uzere kastamonuya . Bana kocek getir dedim hediyelik
boyle bısey cıksa bıle askerdekılerı etkılemez dıye dusunuyorum kelebegımayy ıcım kıpır kıpır cıksın su tek tıp askerlık kızlar:Saruboceq:
bu sefer olsun lutfen...
günaydın kızlar gece internet gitti ya
selayhusum bu gece dayanamadım sahura kadar yattım uyudum valla sen iyi dayanıyosun uykusuz uykusuz ya
bugün akşam kayınvalidemler gelicek yaa çok işim var temizlik yapıcam kurabiye yapıcam ama başım acayip ağrıyo
günaydın ezgimm valla ben de seni görünce şaşırdım bu saattegunaydın bebeklerım erkencıyım bugun gordunuz muu
oo kolay gelsın ısın rast gelsın bebegım
gorucuye cıkıcaksın yıne demekkı
walla selayhusum ne yapıosa ne ıcıyosa cok enerjık bızede ver ondannnn
selam canim , insallah biran önce askerine kavusursun.. kizbasi bendede yapilmisti benim halam yapmisti eglenceyi kendi evinde orda sadece cok yakin arkadaslar ve akrabalar olmuslardi birsürü pasta börek vardi ,bir nevi kücük eglenceydi sonra herkes evine dagildiah keske herkes 6 ay yapsa ama cok zorr gel ıste anlasalım herkes 9 ay yapsın eşit olsun bence şekerımmm
ayrıca ezgım bende heyecanlandım sımdı kına sarkılarını dınleyıncee hem huzun hem sevıncccc:teytey::teytey:
ohhh sındık oynamak geldı ıcımeeeeee
bızlerdede gece kızbası yapılır kızın evınde gece kızlar kalır cok eglencelı olurrr
selay yaptınmı pugacayı koku geldı sankııkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin sana canim ozaman... senin bayaa isin var demekki ... insallah fazla pinpirikli bir kayinvaliden yokturgünaydın kızlar gece internet gitti ya
selayhusum bu gece dayanamadım sahura kadar yattım uyudum valla sen iyi dayanıyosun uykusuz uykusuz ya
bugün akşam kayınvalidemler gelicek yaa çok işim var temizlik yapıcam kurabiye yapıcam ama başım acayip ağrıyo
gunaydın bebeklerım erkencıyım bugun gordunuz muu
daha once dıkkat etmemıstım barbım sımdı ıse bakmam bır hayal olur ancak ıremden bakarım.bızde damat yok karsılıklı cıkarız sahneye
hahhahahahahah köcek mi getir dedin tatlı bebegım benım ısırırım su yanagından
boyle bısey cıksa bıle askerdekılerı etkılemez dıye dusunuyorum kelebegım
oo kolay gelsın ısın rast gelsın bebegım
gorucuye cıkıcaksın yıne demekkı
walla selayhusum ne yapıosa ne ıcıyosa cok enerjık bızede ver ondannnn
bugun kendime izin verdim barbim calismiyorumm , orasi niye sogukki ??? burdada bir yagmur bir yagmur felaket yagiyor kizlar
xzgim gittinmi hemen bu aksam sercanin gelecek mamalari hazirladinmi
handem bende ayni sen gibiyim muhakkak 2-3 cesit biseyim olmali misafire yoksa rahat edemem..
bazilari vardir misafirlige gittiginde sadece cay verirler öyle tiplere uyuz olurum alsanaalsanasmile
bugun kendime izin verdim barbim calismiyorumm , orasi niye sogukki ??? burdada bir yagmur bir yagmur felaket yagiyor kizlar
xzgim gittinmi hemen bu aksam sercanin gelecek mamalari hazirladinmi
handem bende ayni sen gibiyim muhakkak 2-3 cesit biseyim olmali misafire yoksa rahat edemem..
bazilari vardir misafirlige gittiginde sadece cay verirler öyle tiplere uyuz olurum alsanaalsanasmile
dalga gecın sız benım erken kalkmamla
hanturkum sımdı okudum yazdıklarını kına gecesıyle ılgılı az cok fıkır sahıbı oldm sayenızde :kedi:
barbım guzel kız zaten ama o profıl resmını secmek ıcın defalarca soruyor bunu koyuyımmı ewet sonra guzel ama dımı ewet kesın koyayımmı ayy evett guzel
buarada sabah sercan aradı cabuk kalk sıemensın genel mudurumu ne bır arkadasının teyzesıymıs kucuk ev aletlerınede bak ona gore haber ver fıyat verıcekler dedı bende mecbur kalktım
ben ustume dusenı yaptım gerısı anneme kalmıs
keske burdada yagmur yagsa ne cok ısterdım
hee anladim sen oyüzden erken kalktin
ah canim benim kiyamam , aksama orda olup yemek yemeyi isterdim kiskandim valla yaaa benim icinde hazirla benim icinde .. bende nisantasi cocuguyum :roflol: benide alin araniza
ooooff ne güzel yermis eskiden gittigim toplantilar geldi aklima a la carte menuler ne yersen önünde yemessen arkandaki büfeler off uleyyn off
afiyet sekerler olsun bebisim allahim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?