Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ezgim benim kınada ben sadece bindallı giydim öyle kıyafet falan değiştirmedim kıyafetimi gördün zaten. makanı herşeyi biz ayarlamıştık dağıtılacak kınaları sepetini kayınvaldemler hazırlamıştı bize yakılacak kınayı da gümüş kaseye koymuşlardı bide etrafında kızlar toplanıyo ya onlar için de oyalı tülbent almışlardı. serdar bi başta dans için geldi, bi de kına da ikimize birden yakıldı onun dışında erkekler, dışarda bahçe kısmı vardı orda oturdular, biz bol bol oynadık. kuruyemiş kek meyvesuyu dağıttık bizde kınadan sonra kızlarla aynı şekilde. bide kına yakılırken bizde yüksek yüksek tepeleri kızlar söylediler, teypten çalımadık öyle daha samimi oluyo diye. bi de kınayı getir aney mi ne öyle bi türkü söylediler ama ben de ağlayamamıştım, kına eldiveni serdarın eline sığmıyodu çünkü o yüzden çok gülmüştüm

gunaydın bebeklerım erkencıyım bugun gordunuz muu

daha once dıkkat etmemıstım barbım sımdı ıse bakmam bır hayal olur ancak ıremden bakarım.bızde damat yok karsılıklı cıkarız sahneye
hahhahahahahah köcek mi getir dedin tatlı bebegım benım ısırırım su yanagından
ayy ıcım kıpır kıpır cıksın su tek tıp askerlık kızlar:Saruboceq:
bu sefer olsun lutfen...
boyle bısey cıksa bıle askerdekılerı etkılemez dıye dusunuyorum kelebegım

oo kolay gelsın ısın rast gelsın bebegım
gorucuye cıkıcaksın yıne demekkı
walla selayhusum ne yapıosa ne ıcıyosa cok enerjık bızede ver ondannnn

günaydın ezgimm valla ben de seni görünce şaşırdım bu saatte hayrola niye erkencisin sen
sağol tatlım yok ya görücü değil aramız çok iyidir bizim kendimi kasmam hiç yani
evet selayhusum aldığı şeyden bize de vermeli, belki annelikle ilgili bişey olabilir
bu arada sana kına gecemi yazdım ezgim görmedin galiba

selam canim , insallah biran önce askerine kavusursun.. kizbasi bendede yapilmisti benim halam yapmisti eglenceyi kendi evinde orda sadece cok yakin arkadaslar ve akrabalar olmuslardi birsürü pasta börek vardi ,bir nevi kücük eglenceydi sonra herkes evine dagildi
henuz poohocalari yapamadim ilerleyen saatlerde artik diye düsünüyorum

kolay gelsin sana canim ozaman... senin bayaa isin var demekki ... insallah fazla pinpirikli bir kayinvaliden yoktur

xzgim bebegim beni gün gectikce sasirtiyirsun
bu ne kadar erkencilikk böyle aman gözlerime inanamadimmm sasirdim

barbi nirdesin sesin cikmiyor ..

bu aksam belki annemler gelir bana burda islerimiz var diyordu babam amabelki demisti onlar gelirse benimde iyi birseyler hazirlamam gerek olacak kizlar..

bide bu laptopa yeni beyin alinmisti yaa malesef card reader okumuyor foto makinasi kartini sinir olmus durumdayim offffffs

selayhusum kayınvalidem hiç pimpirikli değildir bakmaz öyle şeylere benim içim rahat etmez diye yapıyorum ben canım, kim gelse yaparım yani

hohohoho ben geldim, donuyorum burda offfff :2: :2: ofis değil morg mibarek :2: :2:

kelebeğim senelerce okuyan hayata atılmaktan geri kalan adama inan 9 ay bile çok çook uzun.. 5 ay kalsın herkes 5 ay olsun ama nolur nolur 12 aya çıkartmasınlar eyvahedigeldismile
hem kaldı ki çıkan yasa eşini etkilemeyenbilir erkenci ezgimin dediği gibi :sinifsinif:

hakkaten ezgito bu sabah şeriflerinizi neye borçluyuz bilmiyorumkismile taam irem cadısından bakarsın güzel cadı bi artistik resimleri var bir artistik ki sorma.. fotoğrafçıylamaı gezio kız senin bu mikemmel güzel görümcen

handecim selaycımmm ikinizede kolay gele, çalışın gelinlerrrr kızçelerr

bugun kendime izin verdim barbim calismiyorumm , orasi niye sogukki ??? burdada bir yagmur bir yagmur felaket yagiyor kizlar

xzgim gittinmi hemen bu aksam sercanin gelecek mamalari hazirladinmi

handem bende ayni sen gibiyim muhakkak 2-3 cesit biseyim olmali misafire yoksa rahat edemem..

bazilari vardir misafirlige gittiginde sadece cay verirler öyle tiplere uyuz olurum alsanaalsanasmile

dalga gecın sız benım erken kalkmamla
hanturkum sımdı okudum yazdıklarını kına gecesıyle ılgılı az cok fıkır sahıbı oldm sayenızde :kedi:
barbım guzel kız zaten ama o profıl resmını secmek ıcın defalarca soruyor bunu koyuyımmı ewet sonra guzel ama dımı ewet kesın koyayımmı ayy evett guzel

buarada sabah sercan aradı cabuk kalk sıemensın genel mudurumu ne bır arkadasının teyzesıymıs kucuk ev aletlerınede bak ona gore haber ver fıyat verıcekler dedı bende mecbur kalktım
ben ustume dusenı yaptım gerısı anneme kalmıs
keske burdada yagmur yagsa ne cok ısterdım

hee anladim sen oyüzden erken kalktin
ah canim benim kiyamam , aksama orda olup yemek yemeyi isterdim kiskandim valla yaaa benim icinde hazirla benim icinde .. bende nisantasi cocuguyum :roflol: benide alin araniza

klimanın bir odayo ne kadar dondurabilme seviyesini test ediyolar sanırım selayım.. ben kapatıyorum onlar açıyolar :2::2:
hımm izinlisin demek yat aşşa o zaman

bende sadece çay verenleri hiç sevmem kötü insanlar :sinifsinif:

oww aşırı kararsız insanlar beni acaip bunaltır
güzel ya hep dahada güzelini bekliyorlar şimdi ondan, hep mikemmel olmak zorunda bu da baskı oluşturuyor üzerinde bebeim anla yani sengözlerimebaksanab

dost kıyağımı olucak, dost kazığımı acaba :kedi: sempatiksalakcinni

hee anladim sen oyüzden erken kalktin
ah canim benim kiyamam , aksama orda olup yemek yemeyi isterdim kiskandim valla yaaa benim icinde hazirla benim icinde .. bende nisantasi cocuguyum :roflol: benide alin araniza

ben bu aşkam iftafa gidiorum arkadaşlarla ahanda buraya !!

sağlıksenin iftar yemeğisi

ooooff ne güzel yermis eskiden gittigim toplantilar geldi aklima a la carte menuler ne yersen önünde yemessen arkandaki büfeler off uleyyn off

afiyet sekerler olsun bebisim allahim gönlüne göre versin

gelınce cevap yazarım kızlar smdı cıkıyorum
taksıme gıtmem gerekıyor
sonrsaındada sercanla bıze gelıcez gece gelırım

ooooff ne güzel yermis eskiden gittigim toplantilar geldi aklima a la carte menuler ne yersen önünde yemessen arkandaki büfeler off uleyyn off

afiyet sekerler olsun bebisim allahim gönlüne göre versin

bebeim burası devasa bir yer .. herkese yer var sende cel

çocukta yaparsın sen kariyerde, özenme eski günlerine yine olur yine, özellkle işinin o seyahat olayları çok iiimiş ya , yine git maltalara giritlere bilmemnerelere bayanssulusmileboshayallersmile

xzgim sana kolaylar gelsin ... gece bekliyoruz gelmemezlik etme ayip edersin

barbis canim bende isimin en cok gezmelerini özlüyorum zaten düsünüyorum biraz calisayim bir gemi turu birde amerikaya gideyim sonra 2. cocuk olsun .. insallah

hedeflere bak be aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bu hedeflerden sonra ikinci çocuk hiç olmamış be canım.. çok banal olmuş hahaha =))) yine evli mutlu çocuklu hayata dönüş mü hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…